• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

patates yemekten midem bulandı ama haşlama patatesten daha iyi enazından fırında patates yalnız baharatını biraz fazla kaçırmışım midem felaket şekilde yanıyor neyseki bugünü bitirdik sayılır gün boyu 2 fincan mate çayı 3 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı ve 1,5 lt su içtim akşam yarım lt daha su içerim ve günü kapatırım :))

ne güzel çay içebiliyorsun ben zaten normal gündede çay içmem yanında abur, cubur, pasta, börek olmayınca delikafadulden şimdi hiç içemem. durmadan su içiyorum

kızlar ben diyete cumartesi başlamıştım bugün et günüm bitti. tartıya çıkmadım ama basen kalça ve bel hepsi eşit şekilde 1er cm incelmiş. en zoru patates günü evet.
patatesi nasıl püre yapıyorsunuz yağla süt koymayınca yine haşlanmış patatesten farkı oluyor mu?

malesef canımopuyorumnanaktan evde pc yok sadece işteyken girebiliyorum ama akşam 6,00 kadar burda
canın sağolsun arkadaşım 18.00 kadar da olsa seninle konuşmak güzel aslında yazıyoruz ama ben konuşuyormuşuz gibi hissediyorumopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:nazar:
kızlar huhu kimsenin sesi çıkmıyo yoksa patatesler sizindemi canınızı akannehirokudu
bu sefer aynen öyle oldu aslında patatesi kızatma hariç çok severim ama bugün hiç yiyesim yok bide dışarı çıktık herkesin elinde renk renk top top dondurma sürekli birşey yiyolar ya öncedende belki öyleydi ama insan yemeyince daha çok dikkatini çekiyor,neyse atlattık bu günüde kaçamaksız inşallah
hımm haftaya öyle yapıyım ben daha iyi olur tşk edrm canım kaydirigubbakcemile3
önemli değil canım bencede yap bak farkı göreceksinopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:nazar:
yaaa satler dakikalar geçmiyo sanki zaman durdu gibi ben çabuk zamn geçsin istiyorum 5 günü sonunda kaç kilo gittiğini görmek istiyorum delikafaduldendelikafadulden

heheh dur yavaş bu ne hız maşallah:roflol:opuyorumnanaktan:nazar::nazar:

kızlar ben diyete cumartesi başlamıştım bugün et günüm bitti. tartıya çıkmadım ama basen kalça ve bel hepsi eşit şekilde 1er cm incelmiş. en zoru patates günü evet.
patatesi nasıl püre yapıyorsunuz yağla süt koymayınca yine haşlanmış patatesten farkı oluyor mu?

bu fikir benimdi ama denemedim daha:kedi:canım olur baharatlarıda ekle güzel olur özellikle az karabiber ekleyince püreye benzeropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:nazar:

Bana en kolay patates ve meyve gunu geldi hic acikmadim.Arkadaslarin tavsiyesine uyup pure yaptim..Ama icine 1-2 dis sarimsak koydum.Normaldede koyarim cunku tadi nefis olmius.Ustelik koskacaman bi kap yaptim sogukken bile yeniyor..Tavsiye ederim..Sut ve yag olmadigi biraz daha kati oluyor tabi ama daha bi tok tutuyor

mercandilara ben de sarmısakla bir deneyeyim bakalım...
arkaşadlar ben bu cumartesi adet olcaktım ama olmadım, acaba cumartesi diyete başlayınca etkiledi mi? hala da olmadım, gerçi geçen ay benim 9 gün gecikti, diyet fln yapmıyordum o zaman.. diyette adetiniz aksamıyor di mi sağlımızdan olmayalım..

Bana en kolay patates ve meyve gunu geldi hic acikmadim.Arkadaslarin tavsiyesine uyup pure yaptim..Ama icine 1-2 dis sarimsak koydum.Normaldede koyarim cunku tadi nefis olmius.Ustelik koskacaman bi kap yaptim sogukken bile yeniyor..Tavsiye ederim..Sut ve yag olmadigi biraz daha kati oluyor tabi ama daha bi tok tutuyor

oh ohh afiyet olsun canımcokacimcoook sarmısak iyi fikir zaten 3koliri hiç bişey yani güzel olura.s ,ben bu hafta yoğun olduğum için uğraşamadım haşlamaya talim yani ama haftaya ya fırında yada püre olarak yiyebilirim inşallahopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

mercandilara ben de sarmısakla bir deneyeyim bakalım...
arkaşadlar ben bu cumartesi adet olcaktım ama olmadım, acaba cumartesi diyete başlayınca etkiledi mi? hala da olmadım, gerçi geçen ay benim 9 gün gecikti, diyet fln yapmıyordum o zaman.. diyette adetiniz aksamıyor di mi sağlımızdan olmayalım..

canım bahar aylarında düzenler tepetaklak oluyor normal bence ,diyette benim düzenim bozulmadı ama havalardan bozuldu diyete başlayınca tam tersi düzeldi,vucuttaki fazla yağ adet düzensizliği dahada kötüsü pcos yapıyor,kilo vermenin bu konuda zararı değil faydası olur diye düşünüyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 :nazar:

bende sabahtan beri 2 patates yedim bu hafta patates beni zorladı malesef,biraz diyetin dışına çıkıp 2de çilek yedim,meyvesiz duramıyorum 1 bardakta şekersiz nescafe içtim bu gidişle selülit kremlerine para yatıracağım:((

:lepi:benmayıs 2010 da akupunkturla diyete başladım bu gün 3. kontrolüme gittim tam 4 kilo vermişim seksen buçuk la başlamıştım bugün 76.5 kilo yum çok iyi gidiyo hedfim 70 başarıcam inş üstelik menapozdayım tavsiye edrim:lepi:

:lepi:benmayıs 2010 da akupunkturla diyete başladım bu gün 3. kontrolüme gittim tam 4 kilo vermişim seksen buçuk la başlamıştım bugün 76.5 kilo yum çok iyi gidiyo hedfim 70 başarıcam inş üstelik menapozdayım tavsiye edrim:lepi:

tek gıda rejimlerinin sağlıksız olduğunu duydum bana göre değil

acai berry kullanan varmı kızlar işe yarıyomu yan etkisi varmı

canım neye göre tek tip dedin anlayamadım biz bir hafta boyunca,et,süt,yumurta,sebze,meyve tüm besinleri alıyoruz zararlı olan şeker,yağ,tuz yok diyetimizde 2günde tatil var eksik hissettiğin besinleri fazla kaçırmadan alabilmek için,bu diyeti zararlı bulurken ilaç kullanmayı neden düşünüyorsun tv de hergün haberleri çıkıyor onları duymuyormusun veya hayatını kaybedenler var ilaçlar yüzünden hem kilo veriyormuşsun ne güzel neden ilaçlara ihtiyaç duyuyorsun,ben kullanmadım Allah a hoş varsın kullanmamda tavsiyede etmem,sana zayıflama yolunda başarılar dilerima.sa.s.:nazar:

canım kullanıyormusun ben çok karşıyım :umursamaz::nazar:

Evet canim..Ben burada bunu cok arastirdim ve icindeki hersey dogal diye kullanmaya basladim..Bunlarin meyve suyu seklinde olanida var.Uzerinde resmi olan kucuk uzume benzer meyvelrden elde ediliyor..Kullanan arkadaslarda (bu arada cogu amerikali) saglikla bir sekilde baglantili kisiler oldugu icin guvendim bir sekilde...Ama kesinlikle ilac tarezi seyler bende karsiyim..Hergun nelerle karsilasiyoruz.Sagligimi kaybetmektense sisko kalirim kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar bir sey soracaktim..Ben gecen hafta sebzelrimi hep cig tuketmistim..Bu hafta pisireyim diyorum..Salca koyabilir miyim?

Birde et gununde sosis yiyebiliyor muyuz?

valla çaresizlik ve açlık insana neler yaptırıyor.haşlanmış patatesleri rendeleyip çorba yaptım,limon ve pulbiber ekip yedim ya ama çok iyi geldi çünkü bir lokma daha haşlama patates yiyecek halim yoktu.tavsiye ederimaklinialirimsmile
ben de püre yapıp kıvamı gelene kadar sulandırıyordum.. pütürsüz olur çorban böyle dene istersen bi de yerimseniben

patates yemekten midem bulandı ama haşlama patatesten daha iyi enazından fırında patates yalnız baharatını biraz fazla kaçırmışım midem felaket şekilde yanıyor neyseki bugünü bitirdik sayılır gün boyu 2 fincan mate çayı 3 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı ve 1,5 lt su içtim akşam yarım lt daha su içerim ve günü kapatırım :))

ben fırına kabuklarıyla atıyorum patatesi 240 derecede 45 dakika pişiriyorum süper oluyo bayılıyorum.. hiç bıkmıyorum patatesten böyle.. haşlanmış patates benimde midemi bulandırıyo baya :bbo:

canım patatesi haşladığın sudan eklersen bi fincan kıvamını bulursun yerimseniben

acai berry kullanan varmı kızlar işe yarıyomu yan etkisi varmı

acaiberry ve veya başka bi ilaç kullanıcağıma asla tek tip diye nitelendirilmeyecek bu diyeti yaparım.. hatta ölsem kilo vermesem yine de zayıflamak için kullanmam..

canım neye göre tek tip dedin anlayamadım biz bir hafta boyunca,et,süt,yumurta,sebze,meyve tüm besinleri alıyoruz zararlı olan şeker,yağ,tuz yok diyetimizde 2günde tatil var eksik hissettiğin besinleri fazla kaçırmadan alabilmek için,bu diyeti zararlı bulurken ilaç kullanmayı neden düşünüyorsun tv de hergün haberleri çıkıyor onları duymuyormusun veya hayatını kaybedenler var ilaçlar yüzünden hem kilo veriyormuşsun ne güzel neden ilaçlara ihtiyaç duyuyorsun,ben kullanmadım Allah a hoş varsın kullanmamda tavsiyede etmem,sana zayıflama yolunda başarılar dilerima.sa.s.:nazar:

olumunekankayizsmile

Evet canim..Ben burada bunu cok arastirdim ve icindeki hersey dogal diye kullanmaya basladim..Bunlarin meyve suyu seklinde olanida var.Uzerinde resmi olan kucuk uzume benzer meyvelrden elde ediliyor..Kullanan arkadaslarda (bu arada cogu amerikali) saglikla bir sekilde baglantili kisiler oldugu icin guvendim bir sekilde...Ama kesinlikle ilac tarezi seyler bende karsiyim..Hergun nelerle karsilasiyoruz.Sagligimi kaybetmektense sisko kalirim kaydirigubbakcemile3

ben ilacını asla tasvip etmiyorum.. zayıflatacağına da asla inanmıyorum.. zaten mehmet öz le reklamı yapılıyor ama adam ben sadece acai üzümünün çok iyi bir antioksidan olduğundan bahsettim.. zayıflatır demedim.. eğer böyle bi etkisi olursa bu bi mucize olur ben de çok şaşırırım demiş. bi ara ben de bütüüüün ilaçları araştırdım.. çaresizliğin göbeğinde olduğumu hissedince silkelendim kendime geldim..

Back
X