- Konu Sahibi incilideniz
- #5.781
Bende bu hafta diyete 79,4 ile basladim.Pure yaptim cok rahat geciyor bugun..Darisi yarinin basina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo.. kaptanım patates gününü atlattığın için çok şanslısına.s
ben en çok yumurta günün sevdim:dance:
patates yemekten midem bulandı ama haşlama patatesten daha iyi enazından fırında patates yalnız baharatını biraz fazla kaçırmışım midem felaket şekilde yanıyor neyseki bugünü bitirdik sayılır gün boyu 2 fincan mate çayı 3 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı ve 1,5 lt su içtim akşam yarım lt daha su içerim ve günü kapatırım :))
canın sağolsun arkadaşım 18.00 kadar da olsa seninle konuşmak güzel aslında yazıyoruz ama ben konuşuyormuşuz gibi hissediyorumopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilemalesef canımopuyorumnanaktan evde pc yok sadece işteyken girebiliyorum ama akşam 6,00 kadar burda
bu sefer aynen öyle oldu aslında patatesi kızatma hariç çok severim ama bugün hiç yiyesim yok bide dışarı çıktık herkesin elinde renk renk top top dondurma sürekli birşey yiyolar ya öncedende belki öyleydi ama insan yemeyince daha çok dikkatini çekiyor,neyse atlattık bu günüde kaçamaksız inşallahkızlar huhu kimsenin sesi çıkmıyo yoksa patatesler sizindemi canınızı akannehirokudu
önemli değil canım bencede yap bak farkı göreceksinopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5hımm haftaya öyle yapıyım ben daha iyi olur tşk edrm canım kaydirigubbakcemile3
yaaa satler dakikalar geçmiyo sanki zaman durdu gibi ben çabuk zamn geçsin istiyorum 5 günü sonunda kaç kilo gittiğini görmek istiyorum delikafaduldendelikafadulden
kızlar ben diyete cumartesi başlamıştım bugün et günüm bitti. tartıya çıkmadım ama basen kalça ve bel hepsi eşit şekilde 1er cm incelmiş. en zoru patates günü evet.
patatesi nasıl püre yapıyorsunuz yağla süt koymayınca yine haşlanmış patatesten farkı oluyor mu?
Bana en kolay patates ve meyve gunu geldi hic acikmadim.Arkadaslarin tavsiyesine uyup pure yaptim..Ama icine 1-2 dis sarimsak koydum.Normaldede koyarim cunku tadi nefis olmius.Ustelik koskacaman bi kap yaptim sogukken bile yeniyor..Tavsiye ederim..Sut ve yag olmadigi biraz daha kati oluyor tabi ama daha bi tok tutuyor
mercandilara ben de sarmısakla bir deneyeyim bakalım...
arkaşadlar ben bu cumartesi adet olcaktım ama olmadım, acaba cumartesi diyete başlayınca etkiledi mi? hala da olmadım, gerçi geçen ay benim 9 gün gecikti, diyet fln yapmıyordum o zaman.. diyette adetiniz aksamıyor di mi sağlımızdan olmayalım..
acai berry kullanan varmı kızlar işe yarıyomu yan etkisi varmı
:lepi:benmayıs 2010 da akupunkturla diyete başladım bu gün 3. kontrolüme gittim tam 4 kilo vermişim seksen buçuk la başlamıştım bugün 76.5 kilo yum çok iyi gidiyo hedfim 70 başarıcam inş üstelik menapozdayım tavsiye edrim:lepi:
tek gıda rejimlerinin sağlıksız olduğunu duydum bana göre değil
Ben kullaniyorum .Diyetle beraber henuz bi etkisni goremedim.Ama burada kullanan cok arkadasim var ve buyuk cogunluguda memnun
canım kullanıyormusun ben çok karşıyım :umursamaz:![]()
ben de püre yapıp kıvamı gelene kadar sulandırıyordum.. pütürsüz olur çorban böyle dene istersen bi de yerimsenibenvalla çaresizlik ve açlık insana neler yaptırıyor.haşlanmış patatesleri rendeleyip çorba yaptım,limon ve pulbiber ekip yedim ya ama çok iyi geldi çünkü bir lokma daha haşlama patates yiyecek halim yoktu.tavsiye ederimaklinialirimsmile
patates yemekten midem bulandı ama haşlama patatesten daha iyi enazından fırında patates yalnız baharatını biraz fazla kaçırmışım midem felaket şekilde yanıyor neyseki bugünü bitirdik sayılır gün boyu 2 fincan mate çayı 3 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı ve 1,5 lt su içtim akşam yarım lt daha su içerim ve günü kapatırım :))
Bana en kolay patates ve meyve gunu geldi hic acikmadim.Arkadaslarin tavsiyesine uyup pure yaptim..Ama icine 1-2 dis sarimsak koydum.Normaldede koyarim cunku tadi nefis olmius.Ustelik koskacaman bi kap yaptim sogukken bile yeniyor..Tavsiye ederim..Sut ve yag olmadigi biraz daha kati oluyor tabi ama daha bi tok tutuyor
canım neye göre tek tip dedin anlayamadım biz bir hafta boyunca,et,süt,yumurta,sebze,meyve tüm besinleri alıyoruz zararlı olan şeker,yağ,tuz yok diyetimizde 2günde tatil var eksik hissettiğin besinleri fazla kaçırmadan alabilmek için,bu diyeti zararlı bulurken ilaç kullanmayı neden düşünüyorsun tv de hergün haberleri çıkıyor onları duymuyormusun veya hayatını kaybedenler var ilaçlar yüzünden hem kilo veriyormuşsun ne güzel neden ilaçlara ihtiyaç duyuyorsun,ben kullanmadım Allah a hoş varsın kullanmamda tavsiyede etmem,sana zayıflama yolunda başarılar dilerima.sa.s.![]()
Evet canim..Ben burada bunu cok arastirdim ve icindeki hersey dogal diye kullanmaya basladim..Bunlarin meyve suyu seklinde olanida var.Uzerinde resmi olan kucuk uzume benzer meyvelrden elde ediliyor..Kullanan arkadaslarda (bu arada cogu amerikali) saglikla bir sekilde baglantili kisiler oldugu icin guvendim bir sekilde...Ama kesinlikle ilac tarezi seyler bende karsiyim..Hergun nelerle karsilasiyoruz.Sagligimi kaybetmektense sisko kalirim kaydirigubbakcemile3