• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bir şey olacağında değil canımcım, ortamımı hazırladım kalkıp yemek salata hazırlaması zor sengözlerimebaksanab bahçemde resim yapıyorum takımdada yazdım ya yanımda köpeğim cıvıl cıvıl kuş sesleri :lepi: sizin yazdıklarınız olmasa yemek ihitiyacı da duymayacağım tam olacak :roflol:

:roflol: destek mi köstek mi belli değil di mi kallisim.. sürekli yemekten bahsediyoruz kaydirigubbakcemile3 ama olsun böylece menümüz çeşitleniyo zemuszemus

:roflol: destek mi köstek mi belli değil di mi kallisim.. sürekli yemekten bahsediyoruz kaydirigubbakcemile3 ama olsun böylece menümüz çeşitleniyo zemuszemus

aynen öyle şimdi fırında patlıcanlarım pişiyor hemen salatamıda yapayım :jeyyar: ama sizi okumasaydım hala acıkmamıştımcokacimcoookyasakkelime

şaka tabiki böyle iyi oluyor vereliniortak ne demişler nerde çeşit orda bereket :roflol:

hıfzıys canım mrb nasılsın bizim diyette kimseler yoktu bende şu elma diyetine baktım bizim kızlardan yapan oldumu hiç ya çok dehşet sonuçlar var 2 haftada 13-18 kilo veren var ne iş anlamadım :uhm::uhm::uhm:

biraz sağlıksız geldi bana.. yani bi elmayla gider mi.. tamam acıkmazsın ama.. protein yok vitamin yok bişey yok..

slm herkese
ben 4. gündeyim bu meyve günü süper bişey ya zaten meyveye bayılırım :dance:
kızlar ben 2 gün ara vermeyi düşünmüyorum yarın yoğurt gününden sonra ertesi gün tekrar patatese başlıyacam. çünkü bende şöyle bir sorun var yemezsem sorun yok ama bir kere tadına baktım mı kendimi durduramıyorum az ye herşeyden ye olayı bende olmuyor malesef. o yüzden ara vermeden tekrar başlıyacağım bu diyete aksi halde verdiğim kiloları geri alırım ben kendimi biliyorum :1no2:

a.s.selam güzeller, bu haftada çok yoğundum. anacak fırsat buldum. fırsat bulurbulmazda hemen topiğe daldım..kaydirigubbakcemile4 geriye dönüp bi okuyum bakiim neler kaçırmışım...opuyorumnanaktan

bende 2. salata tabağımı yiyorum sabahta koca bi tabak yedim ay herkes nasıl şok oldu daha ne kadar az verdim herkeşş zayıflamışın diyoo

erkek arkadaşımla şehir turuna çıktık ve ben bir bardak bira içtimeyvahedigeldismile umarım çok etkilemez.kedi:

a.s.biraz geç oldu:kedi::kedi: MUTLU VE SAĞLIKLI YILLAR opuyorumnanaktan bira mıohaoldumsmile

oh ohh afiyet olsun canımcokacimcoook sarmısak iyi fikir zaten 3koliri hiç bişey yani güzel olura.s ,ben bu hafta yoğun olduğum için uğraşamadım haşlamaya talim yani ama haftaya ya fırında yada püre olarak yiyebilirim inşallahopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

a.s.biliyorsunuz kalorilerle işimiz yok:olmaz: ama sarımsak malumunuz SEBZE dolayısıyla sebze gününde tüketebiliyoruzopuyorumnanaktan

Arkadaslar bir sey soracaktim..Ben gecen hafta sebzelrimi hep cig tuketmistim..Bu hafta pisireyim diyorum..Salca koyabilir miyim?

Birde et gununde sosis yiyebiliyor muyuz?

a.s.yağsız ve tuzsuz salça kullanabilirizcokacimcoook ama sosis:olmaz: olmuyor ve zaten sağlıklı da değil:olmaz: şarküteri ürünlerini seviyorsanız hindi füme (yağ oranı %1 olanları) tercih edesilirsiniz. biraz tuzlu amaopuyorumnanaktan

ben bu diyeti 2 gün yaptım dayanamadım bozdum:( çok iktidarsız beceriksiz bi şişkoyum bennnnn:(((:utangac:

a.s. tatlım moralini bozma:olmaz: ben de diyete başlayıp, kaçamaksız yapamadım daha:kedi: alışana kadar, kaçamaklı falan bırakmadan devam etmek gerekiyorzemuszemus bir süre sonra topicdeki arkadaşlar da motive edince alışıyorsunopuyorumnanaktan zayıflayacağız hepimiz:lepi:

hıfzıys canım mrb nasılsın bizim diyette kimseler yoktu bende şu elma diyetine baktım bizim kızlardan yapan oldumu hiç ya çok dehşet sonuçlar var 2 haftada 13-18 kilo veren var ne iş anlamadım :uhm::uhm::uhm:

a.s.valla bende o diyete baktımkaydirigubbakcemile2 arada yapsam mı diye:uhm: geçtiğimiz haftalarda ön hazırlık olsun diye meyva gününde yalnızca elma yedimohaoldumsmile hiç o günki kadar zorlanmamıştımeyvahedigeldismile elma beni tok tutardı o gün midem kazındı açlıktan ve o gün yediğim elmanın kaç kilo olduğunu bilmiyorumohaoldumsmile ama hiç bu kadar açlık hissetmemiştimkafamçokkarıştı midemde kediler varda midemi tırmalıyorlardı sanki:sinifsinif: istersen meyva gününde bi deneCADIARZU belki sende aynı etkiyi yapmaz:uhm:

Topicteki arkadaşlar o kadar sıcak kanlı o kadar ilgililer ki teşekkür ediyorum hepinize canlarım benimmm.

Hakkınızı helal edin kızlar...

Yaaa bilmiyorum ama 1,5 gün bi diyet sürerse nasıl 65 olucam ben :))

incilideniz abla 58 kilomu oldun sen ne zamndır yapıyosun kaç kiloyla başladın:uhm::uhm:

a.s.ahhh Allah söyletiyo inşallah:Saruboceq: maalesef hala 84 kilodayım:kedi: ama hiç spor yapamıyorum ve hep masa başındayım:sinifsinif: arabayla evden işe, işten eve:sinifsinif: arabayıda iş yerinin ve evin tam önünde park ediyorumsenağlama o hareket yanieyvahedigeldismile bide bu ara davetler, yemekli düğünler, firma ziyaretleri ikramlar mafoldumben hep kaçamak, hep kaçamak:gitme: ama en azından kilo almadım 2 hafta önceki kilodayımkaydirigubbakcemile5 Şöyleki; güne diyet menüsü ile başlıyorum örneğin patates günündeysem sabah, öğla patates ama öğleden sonra ipler kopuyor mafoldumben ikramlardan ondan bundan az az da olsa :sinifsinif:yiyorum.. ertesi günü tekrar öğle kadar diyet menüsü sonra yine kabusopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar geçen hafta bu diyeti yapmıştım. sıfır kaçamaksız 3 kilo verdim. ama bir yeme bozukluğum meydana geldi. ekmek yiyemiyorum. en sevdiğim yiyecek olan balıktan nefret ediyorum. artık gün boyunca aç gezebiliyorum hiç farkında olmuyorum ve yemek yemekten korkuyorum yemek yemek aklıma geldiğinde hemen sofradan kalkıyorum. tekrar kilo alıcam ve bu diyeti uygulamak zorunda kalacağım diye düşünüyorum. ben bu diyetin hiç bir zorluğunu görmedim ama diyetten çıktıktan sonra ben nasıl dayanmışım ya diyom ayrı bir manyaklı bu da tabi. kilo kaybım devam ediyor. çünkü minnacık bir midem oldu. hepinize kolay gelsin.

merhaba arkadaşlar geçen hafta bu diyeti yapmıştım. sıfır kaçamaksız 3 kilo verdim. ama bir yeme bozukluğum meydana geldi. ekmek yiyemiyorum. en sevdiğim yiyecek olan balıktan nefret ediyorum. artık gün boyunca aç gezebiliyorum hiç farkında olmuyorum ve yemek yemekten korkuyorum yemek yemek aklıma geldiğinde hemen sofradan kalkıyorum. tekrar kilo alıcam ve bu diyeti uygulamak zorunda kalacağım diye düşünüyorum. ben bu diyetin hiç bir zorluğunu görmedim ama diyetten çıktıktan sonra ben nasıl dayanmışım ya diyom ayrı bir manyaklı bu da tabi. kilo kaybım devam ediyor. çünkü minnacık bir midem oldu. hepinize kolay gelsin.

Canım bu diyetten değildir gibi geliyor bana.Kilodan baya sıkılmışsın ve hepimiz için bi dert bu kilolar.Sen azda olsa kurtulduğun kilolardan kaçmak için kendini kasıp yemeklerden uzaklaşıyor olabilirsin.

Korkarak masalara oturmuyormuyuz hepimiz.Yavaş yavaş daha düzenli ve azar azar lokmalara alıştırırsan kendini belkide ne verdiğin kiloları geri alırsın nede önceki gibi diyet yapmak zorunda kalırsın.

Hepimiz yanlış yemek yeme sonuçu kilo sıkıntısı içinde değilmiyiz.Herşeyden yeterince yese idik abartmadan gözümüzün açlığından yemeklere saldırmasa idik zaten fazla kilo diye bişi olmazdı.Dengeli bir yeme alışkanlığımız sağlıklı bir vücudumuz ve çok güzel bir dış görünüşümüz ve aynalarla barışık bizler olurduk.

Geçecek bu günler elbet,azcık diyeti unutup sağlıklı ve az az yemeğe başlamak lazım....

a.s.ahhh Allah söyletiyo inşallah:Saruboceq: maalesef hala 84 kilodayım:kedi: ama hiç spor yapamıyorum ve hep masa başındayım:sinifsinif: arabayla evden işe, işten eve:sinifsinif: arabayıda iş yerinin ve evin tam önünde park ediyorumsenağlama o hareket yanieyvahedigeldismile bide bu ara davetler, yemekli düğünler, firma ziyaretleri ikramlar mafoldumben hep kaçamak, hep kaçamak:gitme: ama en azından kilo almadım 2 hafta önceki kilodayımkaydirigubbakcemile5 Şöyleki; güne diyet menüsü ile başlıyorum örneğin patates günündeysem sabah, öğla patates ama öğleden sonra ipler kopuyor mafoldumben ikramlardan ondan bundan az az da olsa :sinifsinif:yiyorum.. ertesi günü tekrar öğle kadar diyet menüsü sonra yine kabusopuyorumnanaktan

hımm inş. o kilolarıda görürsün ablacım ama çizelgen var ondan şaşırdım bende yoksa ben diyetten dolayı hayalmi görüyorum hayalde görsem börekler tatlılar görürdüm herhalde :sm_confused:

bende aylar önce yapmıstım 5 gun kadar sanırım 1.5 kılo mu ne vermıstım ama ben hıc bır dıyetı kaçamaksız yapamam..ağır bır dıyet sabah kahvaltı yapıyosun ama sonra hep yesıl elma zor oluyor onun yerıne herşeyden azar azar yıyıp ara öğüne yesıl elma eklenebılır benim fikrim:hulya:

a.s.biraz geç oldu:kedi::kedi: MUTLU VE SAĞLIKLI YILLAR opuyorumnanaktan bira mıohaoldumsmile
teşekkür ederim canım...kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bugün meyve günümdeydim. bütün gün 2 portakal, 4 elma, 5 erik ve 10 kadar çilek yedim ama bunlar gün içindeydi, akşam yiyemedim çünkü meyve pek sevmem şu an çok açım :gitme: yarını iple çekiyorum :dance: yarın sabah tekrar tartılıcam... buarada fırında patates ve püre fikri ilaç gibi geldi çünkü ilk gün miğdem bulanmıştı haşlamadaneyvahedigeldismile

kızlaaaarrr opuyorumnanaktan
ben annem gelecek diyet yapamıcam sanırım diyordum amaaaa annem duyunca ben de yapayım hem de senin diyetin bozulmasın dedi aklinialirimsmile
bugün patatesle basladık bakalım yeniden... 2. haftam... bayram günlerinde ne kadar aldım bilemiyorum ama cok fazla bişey yemedim.. gecen haftamı 64le tamamlamıstım. bakalım insallah bu hafta da iyi sonuclar alırız hepimiz :Saruboceq: zemuszemus
kaydirigubbakcemile5

Back
X