• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evet çok tanıdık.. aşk için zayıflıyoruz napalım.. benim ki daha çok kayınvalide için kaydirigubbakcemile3

benimde sevgilim sevmiyoo kiloyu kayınvalidem çok seviyooo sıkıştırıp sıkıştırıp öpüyor beni:) amaa işte sevgilim siddetle kiloyaa karsıı tamda adamınaa çattık yaaaaaaaaadelikafadulden

candy cim çok saol tatlım..yapıştırdımm..çok güzell olmuuşş..:))

hıfzıys çok geçmiş olsunn..umarım çok ateş filan yapmaz..

güle güle kullan canım

benimde sevgilim sevmiyoo kiloyu kayınvalidem çok seviyooo sıkıştırıp sıkıştırıp öpüyor beni:) amaa işte sevgilim siddetle kiloyaa karsıı tamda adamınaa çattık yaaaaaaaaadelikafadulden

benim de tam tersi :)

Arkadaşlar merhaba,

Yeni üye oldum, bu siteyi keşfettiğim için çok mutluyum paylaşımlar arkadaşlıklar çok güzel. Temmuz ayında nikahım olacak inşalah, bu diyet çok hoşuma gitti ve bugün başladım 5 gün sonra bende yazıcam kilo değişikliğimi. Umarım başarılı sonuç elde ederim. Paylaşana çok teşekkür ederim.

hoş gelin aramıza canımopuyorumnanaktan başlangıç kilon nedir hedefin ne:uhm:

hımmm. öğlen taze fasulye yedim.. nol domatesli soğanlı.. akşam da patlıcan salatası var.. değmeyin keyfime.. ilk defa et gününe geçmeyi hiç istemiyorummm

bunalımdan çıktınmı canım hoş geldin tekrar ama takılma herkese oluyodur öle emin ol bende dün neredeyse bozacaktım saat 23 te bide düşün ama belli bir süre sona geçiyo

Hoşbuldum canım benim...Bunalım her daim varda işte hepde bunalım takılmak olmuyor.Bu kilolar ne zaman giderse bunalım o zaman bitecek.Bugün bi arakdaşım gördü beni ne kadar zayıflamışsın dedi.Ben o son gördüğünden bu yana anca 3 kg vermişimdir.O bile fark edildi sevimdim:))))))

Senin nasıl gidiyor.Sen kaç kilosun canımm.

Hoşbuldum canım benim...Bunalım her daim varda işte hepde bunalım takılmak olmuyor.Bu kilolar ne zaman giderse bunalım o zaman bitecek.Bugün bi arakdaşım gördü beni ne kadar zayıflamışsın dedi.Ben o son gördüğünden bu yana anca 3 kg vermişimdir.O bile fark edildi sevimdim:))))))

Senin nasıl gidiyor.Sen kaç kilosun canımm.

aynen canım opuyorumnanaktanbenimde öle olacak galiba zayıflarsam benden iisi olmayacak sanırım bu araada diyet ii gidiyo gibi dün akşam bi bozmaya kara verdim ama şimdi et günü ve süper gidiyor ilk hafta 3 vermiştim 600 gr aldım ilk başlangıç 85 bu sabah tartıldım 2 günde 1 kilo daha vermişim toplamda 3 diyelim ama buğünle daha 3 gün var geride 2 daha gitse keşke :Saruboceq:

kızlar ya afedersiniz ama bişey sorcam ben hiç wc ye çıkamıyorum 3gündür ne olacak bu halim benim şiştim iicekaydirigubbakcemile3:kedi:

Bugün ara verdiğim için öğlen bir tabak yoğurt çorbası ile 1 tabak yağsız domatesli makarna yedim ama çorbadan sonra nasıl midem şişti anlatamam demekki çorbada yeterli gelirdi banada işte bugünü bayram ilan ettiğim için makarnayıda yedim.Akşam 7 den önce 1 tabak çorba ve meyve yemeği planlıyorum ama bakalım pis boğazlığım tutmaz inşallahcokacimcoookAkşamdan patates yemeğimide yapıp sabah başlıycam tekrar diyetime:teytey:

kızlar ya afedersiniz ama bişey sorcam ben hiç wc ye çıkamıyorum 3gündür ne olacak bu halim benim şiştim iicekaydirigubbakcemile3:kedi:

Bu diyette bol bol su ve yeşil çay içmek gerek. Patates yemeğini bol baharatlı sulu yemek şeklinde sebze yemeğinide bol domatesli içine hangi sebze varsa katarak yaptım ben bağırsakları çalıştırsın diye. Hem yemeside daha kolay geldi bana.Yoksa tatsız tuzsuz haşlanmış patates yemek işkence gibi gelirdi. Kabak yemeği veya salatasıda iyi gelebilir.Meyve gününde karpuz çilek gibi sulu meyvelerden yersen iyi olur.a.s

Son düzenleme:

evet çok tanıdık.. aşk için zayıflıyoruz napalım.. benim ki daha çok kayınvalide için kaydirigubbakcemile3

ayy canım ya her şeyimiz uyuyor gerçekten benimde sevgilim sorun etmiyor ileride bebek için sorun olur diyor sadece ama kayınvalideyle ilk karşılaşmadan çekiniyorum ya beğenmezse diye üstelik sağlık açısından herşeyden önce vermek gerek kiloları kaydirigubbakcemile5

aynı sorun bendede var canım ben tek çare form çayı içiyorum ehh işte ağrıyla sancıyla olduğu kadar diyorm beni patates mahvediyor sebzede kurtarıcı aslında ama bende pek etki etmedi bu hafta sebze o yüzden sinemakili form çayı içiyorum hemen hergün bir fincan dene istersen canım ...

Bu diyette bol bol su ve yeşil çay içmek gerek. Patates yemeğini bol baharatlı sulu yemek şeklinde sebze yemeğinide bol domatesli içine hangi sebze varsa katarak yaptım ben bağırsakları çalıştırsın diye. Hem yemeside daha kolay geldi bana.Yoksa tatsız tuzsuz haşlanmış patates yemek işkence gibi gelirdi. Kabak yemeği veya salatasıda iyi gelebilir.Meyve gününde karpuz çilek gibi sulu meyvelerden yersen iyi olur.a.s

teşekkürler canımda aynen öle yaptım patates çorbası yaptım ilk gün sebzeleride közledim ve deli gibi su içiyorum yeşil çayda içiyorum ama tık yok :sm_confused:

herkese merhaba arkadaşlar ,
bir kaç gündür giremedim ..malasef diyetimi sonlandıramadım çok zorlandım yapan arkadaşları tbrk ediyorum.bugün acaiberry sipariş ettim açlıkla savaşmama yardımcı olucağına inanıyorum bakalım hemen gelicek bu akşam başlıcam inş. sonuç alırım ..
hepinize sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Back
X