• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım sordunmu bir bilene falan ara vermemen sıkıntı yaratmasın sende bence bir gün dahi olsa ara vermiş olsan eksik kalmış olan gıdayı almış olursun iyi olur yani sen bilirsin tabiki inşallah sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

arar versen ii olur aslında umarım 5 kilo verebilmişsindir

kızlar ilk ben ara vermeden bir yapayım eğer bir sorun olursa bi dahaki sefere ara veririm o zaman a.s

olsun canım bozma moralini azda olsa bir kilo gitmiş mutlu olman için bir sebep var yani bir dahaki sefere biraz daha dikkat edersin inşallah tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

tebrikler canım olsun gitsinde bir bir gitsin

evet tatlım yavas yavas gıtsınde yarın tekrar baslamak ıstıyorum bugun bayramımı yaptım mıdem kuculmus sanırım şiştim..bu sefer kaçamaksız yapmaya çalışacam bakalım..ben gecen hafta haşlanmıs patates yanında lıght cola ıcmıstım yarın patatesı nasıl tuketebılırım bana akıl verırmısınız?yanı yanında ne ıcebılırım çay olmazzkafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım.. dualarımız seninle.. kızına ve kendine iyi bak..

canım ya çok geçmişler olsun çok üzüldüm inş. sorunsuz geçer "allahım minik bebekleri çocukları hastalıklardan koru rabbim " amin :Saruboceq::Saruboceq:

Çok geçmiş olsun ama endişelenme zaten geçirmesi gereken bir hastalık eminim çabucak toparlanacaktır.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah çokçabuk iyileşir acil şifalar diliyorum ...

geçmiş olsun canım acil şifalar:Saruboceq:

candy cim çok saol tatlım..yapıştırdımm..çok güzell olmuuşş..:))

hıfzıys çok geçmiş olsunn..umarım çok ateş filan yapmaz..

Allah şifa versin canım

Canim uzulme.Bana da aynisi olmustu.Bazen asiyi olduktan sonra hafif sekilde hastalik olabilirmus.Ama cok hafif atlatiyor.Allah sifa versin.

canlarım benim hepinizden ALLAH binlerce kez razı olsun,tek tek teşekkür ederimolumunekankayizsmile,çok fazla kabarcığımız olmaya başladı ama şükür ateşimiz sınırda ıNŞALLAH çok fazla artmaz,çok kaşınıyoruz dr 2 şurup 1de jel verdi umarım faydası olur,bu arada ben bu sıralar fazla yazamayacağım ama diyete devam ediyorum kızlar sizlerde sakın burakmayın bugün et yapmaya zamanım olmadığı için meyve günüm yaptım yarın etle devam edeceğim inşallah hafta sonu kilo bildirimimide yapacağım:a015:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

kılzar benim 5 günüm bu akşam bitiyor. demin tartıldım 2.5 kg vermişim ama tokum. yarın sabah aç karna tartılınca da yazarım.
bugün sabah adet olduğum için kare bitter çikolatanın yarısını yedim. bir de hergün 3-4 lokma simit yedim kaçamak olarak. çünkü midem yandığında ekmek türü gıdalar bastırıyor sadece, bende 4 günde toplam 1 simit kadar yemiş oldum.
kaçamaklara ve adete rağmen 3 kg civarı verdim snırım, bana göre çok iyi çünkü zaten 50 kiloydum, bu diyeti herkese tavsiye ederim. hem ben normalde meyve sebze yemiyorum üşengeçlikten, işyerine taşıyamıyorum. işyerinde akşam 5 e kadar poğaça simit çay peynir zeytin yiyip bi tek akşam yemek yiyordum. şimdi inanın normalden daha sağlıklı besleniyorum etimi de sütümü de sebzemi de düzenli alıyorum. bence çok güzel bir diyet. incilideniz ablaya çok teşekkür ederim.

evet tatlım yavas yavas gıtsınde yarın tekrar baslamak ıstıyorum bugun bayramımı yaptım mıdem kuculmus sanırım şiştim..bu sefer kaçamaksız yapmaya çalışacam bakalım..ben gecen hafta haşlanmıs patates yanında lıght cola ıcmıstım yarın patatesı nasıl tuketebılırım bana akıl verırmısınız?yanı yanında ne ıcebılırım çay olmazzkafamçokkarıştı

canım ben haşlanmış patatesi ilk hafta yani geçen hafta yaptım midem pek kaldırmadı bütün gün bende artık elma dilimi şeklinde kesip patateslerimi baharatlayıp fırına atıyorum dibi yapışmasın diye azcık su ekliyorum hem hafif kıtır oluyor hemde lezzetli oluyor yanında ne içersende soda serbest demişlerdi istersen soda içebilirsin yada yeşil çay bitki çayları karışık meyve çayları isteren aslında şekersiz olmak şartıyla seçenek bol damak zevkine göre tercih senin canım kendini bıktırmadan yiyebilirisn ben öyle yapıyorum canım opuyorumnanaktan

canlarım benim hepinizden ALLAH binlerce kez razı olsun,tek tek teşekkür ederimolumunekankayizsmile,çok fazla kabarcığımız olmaya başladı ama şükür ateşimiz sınırda İNŞALLAH çok fazla artmaz,çok kaşınıyoruz dr 2 şurup 1de jel verdi umarım faydası olur,bu arada ben bu sıralar fazla yazamayacağım ama diyete devam ediyorum kızlar sizlerde sakın burakmayın bugün et yapmaya zamanım olmadığı için meyve günüm yaptım yarın etle devam edeceğim inşallah hafta sonu kilo bildirimimide yapacağım:a015:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

tekrar geçmiş olsun canım bebeğinin ateşinin düşmesine sevindim inşallah bir an önce kabarcıkları ve kaşıntısıda geçer sende rahat edersin opuyorumnanaktan

yok ben vazgeçtim haftasonu dewam etmicem ama herşeyi yağsız tuzsun ve tatsız yemeyi düşünüyorum yada bol meyve ile geçiricem haftasonumu

keşke iştah nakli yapılsa ya canım gönüllü olurum ilk önce ben veririm iştahımı kaydirigubbakcemile3

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh bende iştahta verebilirim ama daha iyi bi firmi var 5er 5er kilolarımı paylaştımaa şansım olsa söyle organ nakli gibi ücretsiz yağ nakli yapılsa bizden onlaraa ahhhh ahhhhhh bu gün bi yedim bi yedimm yarın başlıyorum yaa artıkkk saldırdımmm afedersiniz dana gibi:1no2: ama yarın yepyeni bi gün başlıyo bakalımm allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnnn a.s.

arkadaşlar yardımmmmdiyeti 3. gün bugün bozmak zorunda kaldım il e dr a gittim ve alışverişe yapamadım bugün.yarın kaldığım yerden devam mı edeyim yoksa patatese döneyim mi ne yapmalıyım:sinifsinif:

slm arkadaşlar benim bugün 5. günüm yumurta sevmediğim için yoğurt yedim ve çok güzel geçiyor. yarın ben tekrar patatese başlıyacam ara vermeyeceğim çünkü ara verirsem ben kendimi tutamam o yüzden hızlı bir şekilde devam edeceğim kaydirigubbakcemile4 yarın sabah tartılıp bu 5 günde ne kadar kilo verdiğimi söylerim size a.s

sabırsızlılka beklyorum sonucu

sen hiç kaçamak yapmadın dime:nazar:

ben 2 gündür kaçamak yapıyorum:kedi:

arkadaşlar yardımmmmdiyeti 3. gün bugün bozmak zorunda kaldım il e dr a gittim ve alışverişe yapamadım bugün.yarın kaldığım yerden devam mı edeyim yoksa patatese döneyim mi ne yapmalıyım:sinifsinif:

canım başka bi kaçamak yapma kaldığın yerden devam et bence çünkü tekrar patates yıpratır

canlarım benim hepinizden ALLAH binlerce kez razı olsun,tek tek teşekkür ederimolumunekankayizsmile,çok fazla kabarcığımız olmaya başladı ama şükür ateşimiz sınırda İNŞALLAH çok fazla artmaz,çok kaşınıyoruz dr 2 şurup 1de jel verdi umarım faydası olur,bu arada ben bu sıralar fazla yazamayacağım ama diyete devam ediyorum kızlar sizlerde sakın burakmayın bugün et yapmaya zamanım olmadığı için meyve günüm yaptım yarın etle devam edeceğim inşallah hafta sonu kilo bildirimimide yapacağım:a015:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canım, güzel bebeğin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben son günümdeydim. ama biraz abarttım sanırım:kedi: 1litre light süt, 2 yumurta ve 500 gr light yoğurt yedim inşallah çok fazla değildir eyvahedigeldismile sabah tartıya çıktığımda 80.8 i gördümmm zemuszemus yarın sabah tartılıp tam sonucu bildireceğim umarım tatil gününde abartmam yarın izin günüm olduğu için bütün gün evdeyim, dua edelimde iştah denilen canavar beni esir almasın önümüzdeki iki gün:Saruboceq:eyvahedigeldismile

Back
X