• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

:) Teşekkür ederim çok hoşbuldum gerçekten. :)

Başlangıç kilom 80. Temmuz ayına kadar ne kadar kilo verirsem o kadar güzel bir gelin olucam inşallah :)
Çok inandım bu diyete, inanmak başarının yarısı derler ya beynime o pozitif düşünceyi verdim, sizlerin sayesinde. 5 gün sonra ki değişikliği çok merak ediyorum. Yine burdan aldığım bilgiyle sabah akşam elma sirkeli su içiyorum. Dualarınız benimle olsun.

arkadaşlar bende henuz gördum bu rejımı butun sayfaları okumadığım ıcın gercekten ıse yarıyormu ?? hemen baslamak ıstıyorum kılom 69 doğum kılosu emzırıyorum ama bebeım 9 aylık artık hersey yıyo çerez nıyetıne emıyo o yuzden endıselı değilim bu konuda cunku hersey var dıyett lıstesınde:))

geçmiş olsun canım, güzel bebeğin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben son günümdeydim. ama biraz abarttım sanırım:kedi: 1litre light süt, 2 yumurta ve 500 gr light yoğurt yedim inşallah çok fazla değildir eyvahedigeldismile sabah tartıya çıktığımda 80.8 i gördümmm zemuszemus yarın sabah tartılıp tam sonucu bildireceğim umarım tatil gününde abartmam yarın izin günüm olduğu için bütün gün evdeyim, dua edelimde iştah denilen canavar beni esir almasın önümüzdeki iki gün:Saruboceq:eyvahedigeldismile
:olmaz::olmaz:yanlıs yapma baaaaaaakkk olmaz oyle abartmak:umursamaz:

yok canım bu kadar güzel veriyorken abartırmıyımm hiççç sositososito zorlansam da kesinlikle fazla kaçırmayacağım. burdaki herkese sözz yerimseniben hihoyyyt

tekrar geçmiş olsun canım bebeğinin ateşinin düşmesine sevindim inşallah bir an önce kabarcıkları ve kaşıntısıda geçer sende rahat edersin opuyorumnanaktan
sağol canım benimolumunekankayizsmile,amin İNŞALLAH o rahat etsinde yazık kaşımayı bile bilmiyor:a015::nazar::nazar:
geçmiş olsun canım, güzel bebeğin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben son günümdeydim. ama biraz abarttım sanırım:kedi: 1litre light süt, 2 yumurta ve 500 gr light yoğurt yedim inşallah çok fazla değildir eyvahedigeldismile sabah tartıya çıktığımda 80.8 i gördümmm zemuszemus yarın sabah tartılıp tam sonucu bildireceğim umarım tatil gününde abartmam yarın izin günüm olduğu için bütün gün evdeyim, dua edelimde iştah denilen canavar beni esir almasın önümüzdeki iki gün:Saruboceq:eyvahedigeldismile
çok çok teşekkür ederim canım İNŞALLAH,aminnn...olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:nazar::nazar:
yok canım bu kadar güzel veriyorken abartırmıyımm hiççç sositososito zorlansam da kesinlikle fazla kaçırmayacağım. burdaki herkese sözz yerimseniben hihoyyyt
:nazar::nazar::nazar:

günaydın opuyorumnanaktan

haşhaş kullanabiliyo muyuz bilmiyorumkismile

canlarım benim hepinizden ALLAH binlerce kez razı olsun,tek tek teşekkür ederimolumunekankayizsmile,çok fazla kabarcığımız olmaya başladı ama şükür ateşimiz sınırda İNŞALLAH çok fazla artmaz,çok kaşınıyoruz dr 2 şurup 1de jel verdi umarım faydası olur,bu arada ben bu sıralar fazla yazamayacağım ama diyete devam ediyorum kızlar sizlerde sakın burakmayın bugün et yapmaya zamanım olmadığı için meyve günüm yaptım yarın etle devam edeceğim inşallah hafta sonu kilo bildirimimide yapacağım:a015:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:
inş. canım tez zamanda iileşir buğün nasıl peki bu arada sende salıverme kendini devam et canım yoksa ben kazanırım :jeyyar:
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh bende iştahta verebilirim ama daha iyi bi firmi var 5er 5er kilolarımı paylaştımaa şansım olsa söyle organ nakli gibi ücretsiz yağ nakli yapılsa bizden onlaraa ahhhh ahhhhhh bu gün bi yedim bi yedimm yarın başlıyorum yaa artıkkk saldırdımmm afedersiniz dana gibi:1no2: ama yarın yepyeni bi gün başlıyo bakalımm allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnnn a.s.

bu da ii fikir :roflol:valla öle yolda gördüüğümüz ihtiyaç sahiplerine dağıtıversekte kurtulsak keşke :roflol:

:) Teşekkür ederim çok hoşbuldum gerçekten. :)

Başlangıç kilom 80. Temmuz ayına kadar ne kadar kilo verirsem o kadar güzel bir gelin olucam inşallah :)
Çok inandım bu diyete, inanmak başarının yarısı derler ya beynime o pozitif düşünceyi verdim, sizlerin sayesinde. 5 gün sonra ki değişikliği çok merak ediyorum. Yine burdan aldığım bilgiyle sabah akşam elma sirkeli su içiyorum. Dualarınız benimle olsun.

burda olduğuna pişman olmassın eminimki burdaki destek ilgi dostluk başka topiklerde yok gibi biraz oraları karıştırdımda :kedi: bide inş. istediğin kilolara en kısa zamanda agelirsin canım güzel bir gelin olmak her kadının hakkı diye düşünüyorum opuyorumnanaktan

ay sabah sabah ne haşhaşı ya poğaçanın üstünde falanmı gördün söylimde poğaçada yasak canım kaydirigubbakcemile3

ay sabah sabah ne haşhaşı ya poğaçanın üstünde falanmı gördün söylimde poğaçada yasak canım kaydirigubbakcemile3

poğaça kullanabiliyor muyuz :roflol:

yok ben tavuğumu haşhaşlı yaparım hep de akşam yapıcam işte dedim sorun oluyo mu acep haşhaş :uhm:

hımm inş. o kilolarıda görürsün ablacım ama çizelgen var ondan şaşırdım :sm_confused:
a.s.çizelgemi:uhm:nerede:uhm:ben çizelge yapmadım kibilmiyorumkismile
slm arkadaşlar ben malesef bir süre giremiyeceğim kızım su çiçeği çıkarttı tamda aşısını vurdurduk her yeri kabarcık oldu çok üzgünüm şu saat oldu hala uyumadık ateşide var saat 09.00 olsa da hemen hastaneye götürsek ne olur dua edin bize::(((
a.s.geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:
Diyetimi ilk turunu bitirdim ama diyet gibi gelmedi bana çok kolay yaptım yani.Bugüne kadar hiç zorlanmadan yaptığım tek diyetti diyebilirim.
Diyete Başlangıç kilom : 58
Diyet Bitiş Kilom :55
3 kilo vermişim hala inanamıyorum nihayet 55 i gördüm.Üstelik diyeti birebir uygulasam 4 kilo verebilirdim sanırım.Ben su içmeyi hiç ihmal etmiyorum ve yeşilçayıda tabiki.Birde akşam 7 den sonra yememeye çalıştım ben.Bugün ara verip yarın tekrar başlıycam.Vermem gereken 5 kilo var hatta 7 kilo verebilrsem süper olacak.Sanırım 2 veya 3 turluk diyetle hepsini verebilirim.
Bugünde abartmadan yemeği düşünüyorum. Ödül olarak bir küçük bitter çikolata yiyebilirim sanırım tabiki su içmeye devam edicem bugünde:)
a.s.kutluyorum:nazar::nazar:devamı gelir inşallah:dance::teytey:
arkadaşlar meraba bende aranıza katılmak istiyorum 3 ay önce 65 kiloya düştüm erkek arkadasımla görüştükten sonra deli gibi yemeğe saldırdımm:( ve su an ki kilom 85:( yaz tatiline haziran 22 de çıkacağım vermem gereken 20 kilo 50 gün var bana destek olur musunuzz?mafoldumben
a.s.tabii destek oluruz.aramıza hoşgeldinvereliniortak
Arkadaşlar merhaba,
Yeni üye oldum, bu siteyi keşfettiğim için çok mutluyum paylaşımlar arkadaşlıklar çok güzel. Temmuz ayında nikahım olacak inşalah, bu diyet çok hoşuma gitti ve bugün başladım 5 gün sonra bende yazıcam kilo değişikliğimi. Umarım başarılı sonuç elde ederim. Paylaşana çok teşekkür ederim.

a.s.aramıza hoşgeldin.sağlıklı zayıflamalarvereliniortak

benim bugün 4. günüm ancak 2 günlük arada aldığım 1.5 kiloyu verebildim
bu gün meyve günü hiç kaçamak yapmadan bitirebilirsem ne mutlu bana alkisalkisalkis
geçen hafta meyve gününde 1 kilo vermştim

çocuklara yemek hazırlıyorum nazlanarak yiyolar onlara yedirmeye çalışırken bir bakıyorum bende yemeye başlamışımfisfisfis

bugün söz kaçamak yok
greyfurtsuyu içtim kivi çilek yeşilelma erik birde keçiboynuzu yedim
leblebi bile yemedim bu gün

keçiboynuzu meyveymiş araştırdım yiyebilirim dime incilidenizcimvereliniortak

3 gndür yapıyrm bu diyeti bugün et günüm dayanamadım tartıldım pazartesiden beri 2 kilo vermişim sizce iyi bi gelişme mi yoksa az mı vermişim eyvahedigeldismile
a.s.tatlım metobolizma hızına göre değişiyor ama bence normalopuyorumnanaktan

kızlar 5 günün sonucu 1.1 kilo kaçamaklı böyle olur ancakboshayallersmile
a.s.kaçamaksız diyetler olsun inşallah :Saruboceq:hem sana hem bana ve hepimize:Saruboceq::Saruboceq:

kılzar benim 5 günüm bu akşam bitiyor. demin tartıldım 2.5 kg vermişim ama tokum. yarın sabah aç karna tartılınca da yazarım.
bugün sabah adet olduğum için kare bitter çikolatanın yarısını yedim. bir de hergün 3-4 lokma simit yedim kaçamak olarak. çünkü midem yandığında ekmek türü gıdalar bastırıyor sadece, bende 4 günde toplam 1 simit kadar yemiş oldum.
kaçamaklara ve adete rağmen 3 kg civarı verdim snırım, bana göre çok iyi çünkü zaten 50 kiloydum, bu diyeti herkese tavsiye ederim. hem ben normalde meyve sebze yemiyorum üşengeçlikten, işyerine taşıyamıyorum. işyerinde akşam 5 e kadar poğaça simit çay peynir zeytin yiyip bi tek akşam yemek yiyordum. şimdi inanın normalden daha sağlıklı besleniyorum etimi de sütümü de sebzemi de düzenli alıyorum. bence çok güzel bir diyet. incilideniz ablaya çok teşekkür ederim.
a.s.kaçamaksız diyetler diliyorum. giden yağlar içinde bi daha gelmesinler inşallah:Saruboceq:

a.s.evet canım kullanıyoruz AMA SERBEST GÜNLERDE:olmaz:
benim bugün 4. günüm ancak 2 günlük arada aldığım 1.5 kiloyu verebildim
bu gün meyve günü hiç kaçamak yapmadan bitirebilirsem ne mutlu bana alkisalkisalkis
geçen hafta meyve gününde 1 kilo vermştim

çocuklara yemek hazırlıyorum nazlanarak yiyolar onlara yedirmeye çalışırken bir bakıyorum bende yemeye başlamışımfisfisfis

bugün söz kaçamak yok
greyfurtsuyu içtim kivi çilek yeşilelma erik birde keçiboynuzu yedim
leblebi bile yemedim bu gün

keçiboynuzu meyveymiş araştırdım yiyebilirim dime incilidenizcimvereliniortak
a.s.KEÇİBOYNUZU MEYVA AMA KURU MEYVA. meyva gününde yaş meyva kullanıyoruz. keçibonuzunun yaş ve tazesi olurmu bilmiyorum.:uhm: ben hem kurusuna rastaldımbilmiyorumkismile
incilideniz..

benim çizelgemimi yapıştırdınız acaba?kafamçokkarıştı

a.s.valla çizelgeyi anlamadım gitti. ben bi yere çizelge yapıştırmadım nerede görünüyor:uhm:

kızlar bugünde 1 kg vererek başladım güne 3 kilo oldu bu hafta çizelgemide düzelttim bugün meyve günümdeyim dün benim doğum günümdü bide et günü tabi ben atin yanında yoğurtlu patlıcan salatası ve 1 eti formla beraber yedim etimi karnımı doyurmak zorundaydım yoksa o pastanın hali niceydi genede 1 kilo verebilmişim birazdan yürüyüşüme çıkıcam herkeşlere koolay gelsin

eveeet biz de annemle tam gaz devam ediyoruz.. hatta diyeti duyan 4 kişi daha başladı bizimle beraber :)
bugün et günümüz bizim... sabah biraz ton balıgı bi de tavada yagsız olaraktan pişirdigimiz butlardan yedik... kaçamagımız tuz oluyor bizim tansiyonu düsükler olarak.... bakalım gecen hafta yaklaşık verdigim 2,5 kilodan sonra bu hafta neler olacak zemuszemus

Back
X