• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

doğumgünün kutlu olsuuuunnnnn a.s. a.s. opuyorumnanaktan nica güzel yıllaraa olumunekankayizsmile bence canını hiç sıkma canımm yanında olan gerçek dostlarınla doğumgününün keyfini çıkarmaya bak. :dance:

teşekkür ederim canım dostlar az ama öz olsunlar değilmi bende öyle düşünüp bugünün keyfini çıkarıcam opuyorumnanaktan

doğum günün mü kız.. insan takımına demez mi.. koş takıma da yaz :mymeka:

orada kutlarım :içelim:

merhaba kızlar ancak gelebildim sabahtan beri yoğundum çünkü az önce öğle yemeğimi yedim baharatlı haşlanmış tavuk çokşükür doyduğum ve sıksık acıkmadığım bir gün bugün dün felaketti neyseki atlattık çok acıkmıştım dün ama bugünden sonrası kolay geçer diye tahmin ediyorum biliyormusun bugün benim doğum günüm birkaç vefalı dostum harici pek kimse hatırlamadı zaten moralimde bozuk haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hatta nefret ediyorum küçük hesapların peşindeki insanlarıda sevmiyorum neyse anlatıp dahada sinirlenmeyeyiim . ben bugün hafif hissediyorum kendimi çokşükür ama kilo verdimmi acaba diyede çokmerak ediyorum ya vermediysem hala tatil gününde yaptığım kaçamaktan dolayı kilomun net olarak kaç olduğunu bilmiyorum gerçi bu haftasonuda pek masum geçmeyecek gibi bugün kutlama yapılamadığı için haftasonu büyük ihtimalle pastalar alınacak neyse artık abartmadan tadıcaz biraz artık neyse canlarım hepinizi öptüm ...

doğum günün kutlu olsun canım :)

az önce reyhan ablama yazdım canım evet doğum günüm işyerinde ve yalnız geçiriyorum boshayallersmile

ay evet canım şimdi okudum yazdım oraya da :utangac:

madem yalnızsın iş yerinde senaryo topiğine gel sana fragman hediye edeyim.. bayanssulusmile

a.s.kızlar tüm yazdıklarım silinmiş:sinifsinif: bi konuda karar vermem gerekiyor. konu 6.7 gün verileni almama için tedbir geliştirme ama daha önemlisi PATATES günü kabusu. orjinal diyette 1.gün patates ama biz gl endekslerine bakarak ki (bu konuda çalışmada yaptım) başka gıdalarla değiştirsek :uhm:mi yoksa dikkat edilirse 5 kilo zaten veriliyorzemuszemus böyle devam mı etsek:uhm: önce buna karar verelim.. 6.7 gün alternatifleri çok nasılsa...

ay ben 5 kg verceme hiç inanasım gelmiyoo..
bakcazz..bugn 2.gün ama açım:(
kaçamak yok hiç..
ve habire biyerlere gidiyorum yemek pasta börek çok :(
bakalım napcaam..
ya o 6.7. gündede ne bulursak yemioooz herlade yani dimi

ferihan doğum günün kutlu olsun bebem olumunekankayizsmileo seni anlamayan salaklarıda salla gitsin kaydirigubbakcemile2

ay ben 5 kg verceme hiç inanasım gelmiyoo..
bakcazz..bugn 2.gün ama açım:(
kaçamak yok hiç..
ve habire biyerlere gidiyorum yemek pasta börek çok :(
bakalım napcaam..
ya o 6.7. gündede ne bulursak yemioooz herlade yani dimi

ne bulursan yersen canım patates kabusunu çekmekle kalırsın bkz ay 4242 kaydirigubbakcemile3

a.s.kızlar tüm yazdıklarım silinmiş:sinifsinif: bi konuda karar vermem gerekiyor. konu 6.7 gün verileni almama için tedbir geliştirme ama daha önemlisi PATATES günü kabusu. orjinal diyette 1.gün patates ama biz gl endekslerine bakarak ki (bu konuda çalışmada yaptım) başka gıdalarla değiştirsek :uhm:mi yoksa dikkat edilirse 5 kilo zaten veriliyorzemuszemus böyle devam mı etsek:uhm: önce buna karar verelim.. 6.7 gün alternatifleri çok nasılsa...

bence 6. ve 7. günlerde 5 günümüzdeki yiyecekleri mixleyip baklagil ve zeytin falan ekleyebiliriz.. kaloriyi çok düşürmeyecek ama çok da yükseltmeyecek şekilde ayarlanabilir diye düşünüyorum.. patates yerine patlıcaaaaaan yapalıııııııııııııımmm :Saruboceq:

günlerden beri midemi ilk defa bu kadar rahat hissediyorum. şimdilik hiç bir tuzağa düşmedim :)
açlık hissetmiyorum ama patatesler artık boğazımdan geçmiyor :( yarınki yiyeceğim sebzeleri düşünerek avunuyorum. yarın mantarla pazıyı haşlayıp üzerine domates sos dökeceğim :)

ohaoldumsmile

ablacım ben anlamadım demek istediğin seyi :kedi: tatil günlerine kısıtma getirmemizden mi bahsedion CADIARZU

bence 6. ve 7. günlerde 5 günümüzdeki yiyecekleri mixleyip baklagil ve zeytin falan ekleyebiliriz.. kaloriyi çok düşürmeyecek ama çok da yükseltmeyecek şekilde ayarlanabilir diye düşünüyorum.. patates yerine patlıcaaaaaan yapalıııııııııııııımmm :Saruboceq:

a.s.çok tatlısın. patlıcanı serset günde veya sebze gününde yeriz zaten..kaydirigubbakcemile3 benim düşündüğüm yöntem şu(yalnız sağlıkçı veya diyetisyen olmadığım lütfen gözönünde bulundurulsun):utangac: şimdi uzmanlar diyor ki...kilo almanın ve yağlanmanın kötükedihüsobaşlıca nedeni gl yüksek gıdaları tüketmekmiş. bilmiyorumkismilebu durumda PATETES VE ALTERNATİFLERİNİN gl'sini BİRLİKTE DEĞERLENDİRELİM..:kahve:
Makarna (beyaz) 41 Makarna (kepekli) 37
pirinç-beyaz 87-kepekli 76-basmati 58
Baklagiller
kuru fasulye 48
barbunya 27
merçimek 28
nohut 33
soya fasulyesi 18
börülce 42
Patates (Haşlanmış) 62Patates (Kızartma) 75 Patates (fırın) 85

Bu durumda DİYETİN İLK GÜN YANLIZCA PATATES mantığından yola çıkarak yukarıdaki gl'si düşük gıdalardan biri ile (dikkat yalnızca biri örneğin BASMATİ PİRİNÇ veya KEPEKLİ MAKARNA veya KURU FASULYE veya MERCİMEK gibi) değiştirebilir gibibilmiyorumkismile yine yağsız ve tuzsuz baharatla...

ohaoldumsmile

ablacım ben anlamadım demek istediğin seyi :kedi: tatil günlerine kısıtma getirmemizden mi bahsedion CADIARZU

a.s.yok yok hafta sonu kısıt ben de istememkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bayram yapıcaz dimihihoyyyt kilo almadan 6. ve 7. günü atlatma önerileri.. ama bunu sonra yazacağım önce PATETES alternatifleri için ne diyorsunuz...

merhaba kızlar ancak gelebildim sabahtan beri yoğundum çünkü az önce öğle yemeğimi yedim baharatlı haşlanmış tavuk çokşükür doyduğum ve sıksık acıkmadığım bir gün bugün dün felaketti neyseki atlattık çok acıkmıştım dün ama bugünden sonrası kolay geçer diye tahmin ediyorum biliyormusun bugün benim doğum günüm birkaç vefalı dostum harici pek kimse hatırlamadı zaten moralimde bozuk haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hatta nefret ediyorum küçük hesapların peşindeki insanlarıda sevmiyorum neyse anlatıp dahada sinirlenmeyeyiim . ben bugün hafif hissediyorum kendimi çokşükür ama kilo verdimmi acaba diyede çokmerak ediyorum ya vermediysem hala tatil gününde yaptığım kaçamaktan dolayı kilomun net olarak kaç olduğunu bilmiyorum gerçi bu haftasonuda pek masum geçmeyecek gibi bugün kutlama yapılamadığı için haftasonu büyük ihtimalle pastalar alınacak neyse artık abartmadan tadıcaz biraz artık neyse canlarım hepinizi öptüm ...
canım nice mutlu zayıf yıllara inşallahhopuyorumnanaktana.s.

ablacım patetesse patates:( benimde patates günüm sabah iyi gidiyorda saat ilerledikce insanın boğazından inmiyo bide patatesi sıcak yemek kolaylaştırıyo bu işi... tatil günlerine gelince ben 1 gün tatil yapalım derim sahsen öyle yapacağım o günlerde aralarda meyve sabah abartmadan bi kahvaltı öğlen o hafta canımız ne istedide yiyemediysek abartmayarak ondan yiyelim aşkamda az yağlı AMATUZLUU(çünkü ben ölüyorum tuzsuz) bi sebze yemeği ben böyle yapacağım bi fikir..zemuszemus

Back
X