• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyet cidden sonuc veriyormu arkadaslar ona göre deniycem :) bas sayfaları okumak cok zor geldide =))

ya ben okudum yapanlar vermişşş.....
ama ben emziriyorum yaa saçımı başımı yolucam bi cevap verin ayoooool bakın sıkıntıdan kocaman bi dondurma hüplettim yahuuuuuuuuuu :))))))))))

emk87 ;suebelize;

cnm benim inci abla ne der bilemiyorum ama bebişin en besine geçmiş iyide besleniyorsa bence yapılabilir hiç emziremeyen annelerde var mesela mamada kullanıyorsundur bebek senden eksik vitamini oralardan alabilir tabi düzenli beslemek çok önemli bebeği yada bekle memeden kesince başla daha huzurlu olursun cnm bnm gerçi burada her türden var et sebze meyve süt ürünleri ben olsam yapardım....ayrıca fotolarıma bakın onlar size fikir verecektir

2 hafta sonra antalyaya gidicem bu diyeti yapsam acaba kesin verirmiyim 5günde 5kilo ama yağdan gitmiyodur kas ve sıvıdır giden sağlıksız ama sonuç çok iyi 5kilo süper üff kafam karıştı kafamçokkarıştı:bbo:

bengu cnm çok arkadaş denedi bunu hassa tartılarıyla ve hep giden yağ oldu kastan 1 gram bile vermediler ben bu diyeti yapmış biri olarak tavsiye ediyorum herkese ve tekrar başlıcam bugün 85 kilo ile

slm kızlar günaydın..a.s.
hafta sonu kendimi tutamadım ve kocaman bi tepsi kek yedim girdim cıktım mutfağa yedim iki gün boyunca sürekli yedim 61 kilo ile bitirmiştim diyeti yarın tartılıcam acaba kac oldum..
bu gün sebze günü yapıyorum ben sebelerim bozuluyordu o yüden değiştirdim kendimce yarında patates yerine kepekli makarna yicem bu haftayıda böyle gecireyim bakalım bunda sonuc nasıl olucak..
bu hafta 60 olabilirsem süper olcak benm için sevgilim 60 a düştügümde hediye alacak istediğim bi ayakkabı vardı onu aldırtıcam ayyyy mutlaka bu hafta sonuna kadar 60 olmam lazım :teytey:

nekadar zamanda kaç kilo verdin canım?.

tatlım ben aralıklı olarak 6 hafta uyguladım bu sanırım 7. haftam ama aralarda catlayana kadar yedim bu haftasonuda öyle yaptım ki ben pcos hastasıyım cok zor kilo veriyorum bütün bulara rağmen 29 marttan sonra 22 mayısa kadar yani yaklasık 2 ay kadar bi zamnda (sadece 6 hafta uygulayarak) 67.8 den 61.6 ya düştüm benm için sonuc mükemmel :icecream:

yine kimse konusmuyo yaafff
neden böylesinizz ...
sabahtan beri 1 litre su bi fincan cay be azcık türlü yedim karnım yavas yavas acıkmaya basladı cokacimcoook

günaydın..Bende geçen çarşamba başlamıştım ama kuzenimin doğumgünü vardı hafta sonu bende uygulayamadım..bugün sebzeden başladım bende..bu hafta bir aksilik çıkmazsa kilo vermek istiyorum..zaten 2 gün yaptığımda da 56,6 dan 55 e düşmüştüm..umarım bu hafta bi aksilik çıkmaz ama ben şimdiden acıktım sürekli çay içiyorum :)

günaydın..Bende geçen çarşamba başlamıştım ama kuzenimin doğumgünü vardı hafta sonu bende uygulayamadım..bugün sebzeden başladım bende..bu hafta bir aksilik çıkmazsa kilo vermek istiyorum..zaten 2 gün yaptığımda da 56,6 dan 55 e düşmüştüm..umarım bu hafta bi aksilik çıkmaz ama ben şimdiden acıktım sürekli çay içiyorum :)

tatlım inş zayıflarız senin boyun kac 55 gayet ii bi kilo diye düşünüyorum...
ben simdi 2 kasık daha türlü yedim aynen karnım sebze gününde cok acıkıyo...

tatlım inş zayıflarız senin boyun kac 55 gayet ii bi kilo diye düşünüyorum...
ben simdi 2 kasık daha türlü yedim aynen karnım sebze gününde cok acıkıyo...

boyum 1.55 canım..çok aşırı kilolu değilim ama göbeğim çok..yediğim göbeğe gidiyor.eşimde bu durumdan pek hoşlanmıyor galiba :)

günaydın arkadaşlar ben bu diyeti şimdilik bıraktım kilo verişim durdu biraz ara vereceğim ve yeme şeklimi biraz değiştireceğim daha sonra tekrar denemek daha doğru olacak benim için inşallah hepiniz istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız

Merhaba arkadaslar, benım son gunum yumurta yemeyı dusunuyorum sadece. Ama ben bozdum arada malesef :( bakalım yarın sonuc ne olacak. Bır de soyle bı sıkıntı var. basladıgım gun 93,3 cıktım ama ondan bır hafta oncesınde falan 91-92 cıkıyordum bır haftada bır bucuk kılo almıs olabılecegımı sanmıyorum. Regl donemımdı belkı sıslık ya da odemdır dıye dusunuyorum. Kısacası ne kadar verdıgımı ne oldugunu anlayamıcam bır turlu :(

boyum 1.55 canım..çok aşırı kilolu değilim ama göbeğim çok..yediğim göbeğe gidiyor.eşimde bu durumdan pek hoşlanmıyor galiba :)

hmm anladım canım göbişin gitmesi için tek önerim mekik olabilir diyete de 2 hafta devam etmek 2 hafta soonunda göbeğinde gidicektir inan... hadi kolay gelsinkaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar ben bu diyeti şimdilik bıraktım kilo verişim durdu biraz ara vereceğim ve yeme şeklimi biraz değiştireceğim daha sonra tekrar denemek daha doğru olacak benim için inşallah hepiniz istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız

canım annemde senin gibi oldu 1 ay yaptı ve bi ayda 9 kilo verdi ve durdu sonra şimdi 1 bucuk haftadır yapmıyo ve sadece yarım kilosunu geri aldı hatta bu gün 200 gram gitmiş normal beslenmesine rağmen yemeğinden sadece ekmeği kesti bakalım oda senin gibi düşünüyo inş ikinizde verirsiniz..

canım annemde senin gibi oldu 1 ay yaptı ve bi ayda 9 kilo verdi ve durdu sonra şimdi 1 bucuk haftadır yapmıyo ve sadece yarım kilosunu geri aldı hatta bu gün 200 gram gitmiş normal beslenmesine rağmen yemeğinden sadece ekmeği kesti bakalım oda senin gibi düşünüyo inş ikinizde verirsiniz..

inşallah canım ben yağ ve tuzu kaldırıp az az beslenicem bir süre lahana bulabilseydim lahana çorbası yapacaktım ama bulamadım neyse bu hafta böyle yapayım bakalım ne olacak tabi birde spor bir kurtulsam şu kilolardan çok iyi olacak canım opuyorumnanaktan

inşallah canım ben yağ ve tuzu kaldırıp az az beslenicem bir süre lahana bulabilseydim lahana çorbası yapacaktım ama bulamadım neyse bu hafta böyle yapayım bakalım ne olacak tabi birde spor bir kurtulsam şu kilolardan çok iyi olacak canım opuyorumnanaktan

yapıcaz tatlım ben inanıyorum seneye bu zamnlar bizde cok güsel olucaz.. :kahve:

Back
X