a.s.tatlım tabiiki paylaşmalısın.bütün deneyimlere, fikirlere ihtiyacımız varkaydirigubbakcemile5zayıflamaya olumlu etki katacak tüm deneyimler ve öneriler mübah:lepi:yeterki kurtulalım şu yağlardan.:Saruboceq:hem laha diyeti bu diyete benziyordu hatırladığım kadarı ile:uhm:ilave olarak lahana çorbası içiyoruz ve 7 gün yapılıyordu:bbo:ben daha önce denemiştim ama benden yalnızca 7 günde 1.7 kg gitmişti. hemde hiç kaçamak yapmamıştımbilmiyorumkismileama herkesin metobolizması farklıkaydirigubbakcemile2umuraım hepimiz kendi diyetimizi buluruz ve yağlardan kurtuluruz:Saruboceq:
a.s.bence de kepekli makarna veya bulamazsan spegati kullanmak daha mantıklı. gl düşük ve de sağlıklı...
a.s.ferihann7nın önersi daha doğru tatlım.bilmiyorumkismile kepekli bisküvi daha pratik biliyorum ama makarna daha sağlıklı ve gl daha düşük. fikir olsun diye sana bazı gl değerleri gönderiyorum. gl 45 ve altındaki gıdalardan birini seçmeni öneririm. ama ilk gün çok önemli. yalnızca tek çeşit yenmesi gerekiyor.EKMEK-BİSKÜVİLER-KEKLER
beyaz ekmek 100
Buğday ekmeği 93
elenmemiş undan yapılmış ekmek 69 (Kepek ekmeği 89)
çavdar ekmeği 41
pide 57
pizza 2 dilim (domates-peynirli) 60
bagel 72
kuruvasan 67
fransız baget 95
hamburger ekmeği 65
waffle 76
bisküvi-yulaflı 55-buğday unuyla 62 Bisküvi 90
murfi 44
doughnut 76
sade kek 46
börek 50
müsli-kavrulmuş 43 kavrulmamış 56
conflakes (mısır gevreği)80
Yulaf ekmeği 93
Arpa ekmeği 58
Çavdar ekmeği 54
TAHILLAR-MAKARNALAR
pirinç-beyaz 87-kepekli 76-basmati 58
şehriye 46
bulgur 48
kuskus 65
irmik 55
makarna çeşitleri
spagetti-beyaz 64-elenmemiş unla (kepekli)37
linguine 55
gnocchi 68
fettucini 32
vermicelli 35
a.s.yağ ve tuzilavesizsalça kullanabilirsincokacimcoook
a.s.hamilelikte ve emzirirken hiç bir diyet doğru değildir

lmaz:önce annelik sorumluluğumuz geliyor sonra güzelik dimibilmiyorumkismile bebeşin sağlığı herşeyden önemli bence:ecrin_bebek: