• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim evde tartım olmadıgı icin ben senin kadar tam degerlerimi bilmiyorum ama 2 haftadır ne zaman tartılsam hep ortalama aynı kiloda cıkıyorum... sanırım bi zaman sonra insanın kilo vermesi duruyor tam anlayamadım ben de... ki ben bu diyeti aralarda kaçamaklar,bi hafta hiç yapmamıs olmama ragmen 5-6 kez tekrarladım. sanırım bi zamandan sonra veremiyorsun yada vücut alısıyor,tam olarak bilemiyorum nedendir...
ben de bugünden itibaren artık normal olarak,saglıklı beslenmeye calısarak,doymadan kalkma prensibiyle (ki hadiste de geciyor,sünnet yani bi yerde), azar azar yiyerek,abartmadan yiyerek,ne bileyim kızartmadan vs uzak durup yogurt corba meyve siyah ekmek filan yiyerek beslenmeyi düsünüyorum.tabii yanında spor da olmalı.. en azından verdigim kilolar geri gelmez bu sekilde umarım.
benim stratejim budur...

canım çok sağol cevap için..bugün ara vericem yarın 1 haftalık elma diyeti yapmayı düşünüyorum bir hafta sadece ondan sonraa herşeyden yicem ama az az..

Kızlar diyetim dün yumurta günü ile bitti toplamda 5 günde 6 kilo verdim. Bugün serbest günüm , ama abartmayı düşünmüyorum , Sabah 1 dilim ekmek ve 10 gr peynir yedim.Yarın tekrar başlamayı düşünüyorum.ınşallah bu hafta da kilo verebilirim. Uygulayan arkadaşlar ikinci ve 3. hafta kilo vermeleri durmuş sanırım. Sürekli uyguladığımızda istediğimiz kiloya inebileceğimiz bir diyet değilmi bu?

Harfiyen uygulandığında vermenin mümkün olmaması imkansız çünkü içerisinde hiç yağ yok.Ben umutluyum hala eğer bu hafta da verebilirsem 2-3 kilo bile olsa bu diyete 2 ay devam edip 15 kilo daha versem amacıma ulaşmış olurum.

Her sabah daha zayıf uyanmak için dualar ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar diyetim dün yumurta günü ile bitti toplamda 5 günde 6 kilo verdim. Bugün serbest günüm , ama abartmayı düşünmüyorum , Sabah 1 dilim ekmek ve 10 gr peynir yedim.Yarın tekrar başlamayı düşünüyorum.İnşallah bu hafta da kilo verebilirim. Uygulayan arkadaşlar ikinci ve 3. hafta kilo vermeleri durmuş sanırım. Sürekli uyguladığımızda istediğimiz kiloya inebileceğimiz bir diyet değilmi bu?

Harfiyen uygulandığında vermenin mümkün olmaması imkansız çünkü içerisinde hiç yağ yok.Ben umutluyum hala eğer bu hafta da verebilirsem 2-3 kilo bile olsa bu diyete 2 ay devam edip 15 kilo daha versem amacıma ulaşmış olurum.

Her sabah daha zayıf uyanmak için dualar ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım tebrik ediyorum su ana kadar en cok kilo veren sensiz hatta okuyunca mesajını cok sasırdım
canım ben bu diyeti bir cucuk ay uyguladım kimi haftalarda bıraktığımda oldu ama her hafta kilo verdim az cok mutlka zayıfladı tabi dikkat etmezsen kilon daha oturmadığı için hemen geri alabiliyorsun ben artık almıyorum verdiğim kiloları yaklasık 6 kilo verdim bu diyetle yani senin 1 haftada verdiğini ben 1 bucuk ayda verdim ümitsizliğe kapılma mutlaka verilio azda olsa cokda olsa kaydirigubbakcemile2

Kızlar diyetim dün yumurta günü ile bitti toplamda 5 günde 6 kilo verdim. Bugün serbest günüm , ama abartmayı düşünmüyorum , Sabah 1 dilim ekmek ve 10 gr peynir yedim.Yarın tekrar başlamayı düşünüyorum.İnşallah bu hafta da kilo verebilirim. Uygulayan arkadaşlar ikinci ve 3. hafta kilo vermeleri durmuş sanırım. Sürekli uyguladığımızda istediğimiz kiloya inebileceğimiz bir diyet değilmi bu?

canım tebrık ederım valla 6 kılo süper bişey bende verebılseydım keşke ben 1 haftada sadece 2 kılo vermısım bugunde elma diyetine başlıyorum 1 haftada 4 kılo versem sğüper olcaak valla

Süperrrrrrr tebrik ederim ilk günümde çok iyi geldi bana bu sonuç inşallah 5 gün sonra böye bir sonuç alırıma.s.a.s.

Ecrincim teşekkür ederim. Benim kilom yüksek olduğu için çok vermiş olabilirim.Eğer bu hafta bu diyetle kilo veremezsem ben de elma diyetine geçiş yapacağım. ınşallah elma ile verebilirsin sende.gelişmeleri bildirirsen sevinirim canım...:nazar:

Süperrrrrrr tebrik ederim ilk günümde çok iyi geldi bana bu sonuç inşallah 5 gün sonra böye bir sonuç alırıma.s.a.s.

harfiyen uyarsan verebilirsin canım , benim 1 tek zeytin dışında en ufak bir kaçamağım olmadı ve sporu bırakmadım. Tabiki herkesin bünyesi başka, kilosu düşük olan arkadaşlar haliyle daha az veriyorlar. Sen kaçla başladın?

Ben 60.5 ile başladım bir aydır filan azalttım akşam yemeyi 64 ten buraya geldim ama burda takıldı bu arada doğum kilosu bunlar ve izin bitmeden verme telaşındayım. Bir haftada çok zor gibi geliyoru ama seni görünce iyice motive oldum akşamları da Leslie ile 5 mil yürüyüş ohhh hadi bakalım gitsin kilolar

bende bugün başladım bu diyete,patates haşlamasını sabah yedim ve bolca su içiyorum öğlen olmak üzere hala açlık falan hissetmiyorum.şimdi dershaneye gitmeliyim orda nasıl yiyecem bilmem :)... inşallah bende kilo veririmde mutlu olurum...

bugun bende basladim bu diyete, sabah patates hasladim ustune pulbiber, karabiber birazda kimyon koydum oyle yedim, su an aclik hissetmiyorum, 55 kiloyla basladim hedefim 50 olmak, umarim bu diyetle bende basaririm. cok zor oldugunu sanmiyorum bu diyetin, insallah hepimiz kurtuluruz fazlaliklarimizdan :)

Ecrincim teşekkür ederim. Benim kilom yüksek olduğu için çok vermiş olabilirim.Eğer bu hafta bu diyetle kilo veremezsem ben de elma diyetine geçiş yapacağım. İnşallah elma ile verebilirsin sende.gelişmeleri bildirirsen sevinirim canım...:nazar:

[tabıkı sonucuc yazarım cnaım benım

inanmıyorum canım çok tebrik ederim alkisalkisalkis cok guzel kılo vermıssın nasıl pekı cevrendekıler farkettımı hemen ay 6 kılo ne demek ya ben versem o kadar bır suru kıyafetım olur dolapta gıyılmeyı bekleyenlerı gıyerdım zavallı kıyafetlerım zayıflamamı beklıyorlar ,
ben spor yapamıyourm malesef bugun ıkıncı gunum salata domates bıber yıyorum inşallah bende verırım.

ilk gunum neden bu kadar zor gecti anlamadim adet olacam bu siralar onun etkisi olabilirmi acaba? surekli biseyler atistirmak istedim.

Sabah esim icin super bi kahvalti hazirladim ben haslanmis patateslerimi yedim, oglen yine patates yedim, aksama dogru kurabiye yaptim 1 tanesini goturdum dayanamadim :1: zaten miniciklerdi, tadini bile alamadim mafoldumben

umarim yarin boyle olmaz daha dikkatli olacam.

ilk gunum neden bu kadar zor gecti anlamadim adet olacam bu siralar onun etkisi olabilirmi acaba? surekli biseyler atistirmak istedim.

Sabah esim icin super bi kahvalti hazirladim ben haslanmis patateslerimi yedim, oglen yine patates yedim, aksama dogru kurabiye yaptim 1 tanesini goturdum dayanamadim :1: zaten miniciklerdi, tadini bile alamadim mafoldumben

umarim yarin boyle olmaz daha dikkatli olacam.

Ah ah benimde çok zor geçti ilk günüm akşam üzeri patates tek gitmeyince bi kaç galeta yedim pişmanımsenağlama yarın daha güzel olacak inşallah durmak yok diyete devam

diyetin ilk gününe alışmak zor oldu vallahi.ben abur cubur atıştırmaya çok alışmışım hep bir şeyler yemek istedim.sabah ve öğlen sırf haşlama yaptım yedim,2 tanede tuzsuz galeta yedim..:1: akşamda yağsız,tuzsuz baharatlı (ama birazcık nar ekşisi döktüm umarım bişey olmaz)patats salatası yedim.3-4 kilo zayıfladığımı gördüğüm o anı hayal ederek dayanmaya çalışıyorum.....diyet günleride yptıklarımı hep paylaşacağım umarım sonuç güzel olur.

ben sırf baharatlı patates yedim bugun kızlar baska bişi yemedim 1 hafta sıkıcam dişimi bakalım ne kadar kilo vericem ne guzel benle başlayan kişilerde varmıs sevindim :) hergun birbirimize haber verelim mutlaka :D ama içim dısım patates olduya :/

Back
X