5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gene sen şanslısın yanii wavy....
bu kadar şeye sadece 1kg düşünsenee......
duuu bakalım diyetin sonunda nolcakkk çok merak ediyorum:))

chucle ben bişey farkettim ne kadar doğru bir tespit bilmiyorum. bi kaç gündür havalar serin ve ben çok su içemiyorum. ilk iki gün 2-2.5 litre su içmiştim ve 1 er kilo gitmişti. şimdi 1 litreyi ulmuyor ve yarımşar kilo gidiyor. acep bunla ilgisi varmıdır .se n su çok içiyormusun.?

hadiii yaaa bende fazla su içemiyorum aslına bakarsan,max. 1.5 litre fln içebiliyorum...
günde 1-2 tane yeşilçay içiyorum bide o kadarr....
dediğin gibi bununla mı alakalı acaba
biraz daha fazla su iiçmeye çalışcam bakalım bundan sonra,belki farkeder:(((

kızlar bu arada ook kilo vermedim. ama ciddi anlamda dış görüünüümde değişiklik oldu. çok hantal görünüyordum karın bölgem falan şimdi öyle durmuyor bariz bir toparlama var...:))

arkadaslar bu diyetı 2 sene önce yapmaya karar vermıstım bu kdr rahat yapamamıstım,bugun 4.günüm meyve günüm hersey yolunda bugün sabah baktığımda 78 den 75.1 görünüyordu.inşallah ş 2 gunde versem 2 kilo 73 lere düşcem,yıllardır 73lerı göremeyen biri için mucize bence,hedefim 68 zaten cok zayıf olmak ıstemem,olamam zaten boyum var.fakat güzel bi diyet bence,fakat su içmek cok önemlı.bitince 2 gün yicem pazartesi tekrar baslıcam,bunyeyi şaşırtmakda fayda var....başarılar herkese

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

oncelikle herkese merhaba ben bugun kk uye oldum.belki sacma olacak bu soru ama burasi ucretlimi diye merak ediyorum.cevap alirsam sevinirim

lutfen biri baba cevap yazsin.ben hem kilolu hem pimpirikli neolacak benim halim.uye oldum sonra korktum parali diye neyse umarim cevap alirim.sizin gibi bende kilolardan kurtulurum insalllah

lutfen biri baba cevap yazsin.ben hem kilolu hem pimpirikli neolacak benim halim.uye oldum sonra korktum parali diye neyse umarim cevap alirim.sizin gibi bende kilolardan kurtulurum insalllah

hosgeldin canim,
hayir canim ücretli degil, burasi sadece palasim alani herkes yaptiklarini paylasiyor

cevabin icin sagol rahatladim suan hem elma diyetini hemde sizin diyeti okuyorum buarada p.tesinde beri elma diyeti yapiyorum sukur 5 kilo gitti

cevabin icin sagol rahatladim suan hem elma diyetini hemde sizin diyeti okuyorum buarada p.tesinde beri elma diyeti yapiyorum sukur 5 kilo gitti

rica ederim canim,
bu arada tebrik ederim canim cok iyi kilo vermissin, ben 5 aydir diet yapiyorum canim, denemedigim diet kalmadi halada devam ediyorum, fakat hala 55 olamadim, ve carsamba dieti bitirmek zorundayim o yuzden SIKI tutuyorum suan, persembe insallah izne gidiyoruz 55 kg olmadan gitmek canimi SIKIYor, bu kadarinada sükür

sevgim masallah nasil verdin 17 kiloyu?bu diyetlemi?

ben bu dieti 2 hafta yaptim toplamda 5 kilo verdim ama cok cabuk geri aldim canim o yüzden de biraktim, bu dietin söyle iyi bir yani var, tuzsuz ve yagsiz yediginden gözle görülür incelme oluyor sanki 10 kilo vermis gibi, fakat benim anladigim su bu diette istikrar gerekiyor baslayinca en az 1,5 - 2 ay devam etmelisin ki hemen geri almayasin diye düsünüyorum.

sagol canim gule gule gidin gelin insallah!birde elma diyetini denesen!canim valla cok ozendim sana darisi basima

sagol canim, elma dieti de yaptim fakat uzun süreli degil 2-3 gün yapip birakiyordum belki düzenli yasam daha cok verirdim,
kilo vermek önce beyinde baslar, kafana koymussan gercekten vermeyi gerisi geliyor canim insallah sende yakinda istedigin kilolari verirsin.
benim ilk hedef 55 ti ama hala olmadim, ikinci hedef 50 insallah tr de kilo almamda biraktigim yerden tekrar diete baslayacagim fakat 50 olmak icin :)

herkese merhaba.. en sonunda bugünde bitti. . akşam yumurtalarımı yedimm ve bitirdim olayı. yarın sabah tartılıp size sonuçları ilk fırsatta yazarım. 5 kilo veremedim sanırım ama bariz bir incelme oldu. annem hatta kafa buluyor benimle topu topu 3 kilomu seni böyle gösteriyormuş 6 kilo versen iskelete dönersin diyor:)))

herkese merhaba.. en sonunda bugünde bitti. . akşam yumurtalarımı yedimm ve bitirdim olayı. yarın sabah tartılıp size sonuçları ilk fırsatta yazarım. 5 kilo veremedim sanırım ama bariz bir incelme oldu. annem hatta kafa buluyor benimle topu topu 3 kilomu seni böyle gösteriyormuş 6 kilo versen iskelete dönersin diyor:)))

wavy tebrikler bu diyeti tamamlamak bile buyuk basari umitsiz olma belkide vermisindir 5 kiloyu

dedigm gibi kizlar bu diet kisa sürede kilo verdiriyor 2 kilo bile versen 5 kiloluk bir incelme oluyo cunki yagsiz ve tuzsuz, ama bu dieti birakip birrden bire yemeye baslar ve cok yerseniz hemen verdiginizi geri aliyorsunuz ve ömür boyu yagsiz tuzsuz yiyemicegimizden o incelmede sürekli kalmiyo en az 1-2 ay bu dieti hic ara vermeden yapmak en güzeli

Back
X