5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım patates gününde bayılan bir insanım ben kaydirigubbakcemile3 2 patatesle akşamı ettiğim için kaydirigubbakcemile3 wavy öldürcek beni ama olsun patates alınca tekrar başlicam bu kez yicem güzelceneeee sen verebildin mi ??olumunekankayizsmile

caim ben bugun basladim bu diyete bakalim ben hergun tartilanlardanim gecen hafta elma diyeti yaptim 5.5 kilo gitti kIs kIs aman gelmesinler.patatesin tadini sevdim ben 1 tane yedim simdilik.bakalim kac taneyle tamamlicam.

caim ben bugun basladim bu diyete bakalim ben hergun tartilanlardanim gecen hafta elma diyeti yaptim 5.5 kilo gitti kIs kIs aman gelmesinler.patatesin tadini sevdim ben 1 tane yedim simdilik.bakalim kac taneyle tamamlicam.

elma diyetiyle ne kadar sürede 5.5 kg verdin ki tebrikler valla canım yaaa ohaoldumsmile bende bi 5 gk versem çok iyi olcak yaa bakalım iştee boshayallersmile

Malesef haklısın sanırım:) olmadı kışa kadar böyle idare edecem artık.acaba elma sirkesi bal onun bi zararı olurmu bana.

bilmiyorum tatlim ya yapma sen bisey bence anneliyin tadini cikar neolur uzme kendini takma kafana kilolari en azindan simdi degil emzire bildigin kadar emzir. bol su ic yogurt ye yagsiz ama sonra meyve sebze bak nasil gider kilolar.ne kendine nede cocuguna zarar vermesin boylece.tadini cikar yavrun bidaha bukadar kucuk olmaz.birde bakmisinki kocaman.benimkiler buyuk 8 ve yedi yasinda 1 ogusum bide prensesim var allah cumlemizin cocugunu bagislasin saglik uzun omur versin

elma diyetiyle ne kadar sürede 5.5 kg verdin ki tebrikler valla canım yaaa ohaoldumsmile bende bi 5 gk versem çok iyi olcak yaa bakalım iştee boshayallersmile

6 gunde guzelim.gunluk 1 tost yagsiz peynir ve domatesle.sonra 3-4 litre su 2 buyuk kupa yesil cay 3-4 yesil elma yedim yesil cekmediyse canim tatli elmada yedigim oldu.

gunaydin kizlar bende bugun baslayanlardanim simdilik canim cekmedi patates falan birazdan haslicam tuz kulanan varmi tuzsuz cekilmez gibime geliyor da.lutfen birbirimize destek olalim tek basina olmuyor

ohh be olumunekankayizsmilebirisi daha çıktı benim gibi patates yiyen

ben az önce birazcık tuz attım tansiyonum düştü gibi geldi
:lepi:
bende hergün tartılıyorum bu gün 72 yarın bakalım ne kadar fark olucakk:lepi:

6 gunde guzelim.gunluk 1 tost yagsiz peynir ve domatesle.sonra 3-4 litre su 2 buyuk kupa yesil cay 3-4 yesil elma yedim yesil cekmediyse canim tatli elmada yedigim oldu.

tost kaşarlımı olcak kepek ekmeğinden dimi? aslında ben bunu yapabilirim gibi geliyo ama çok su var yaa ben max 2 lt su içebiliyorum sevmiyorum çok su içmeyiiii :kedi:

tost kaşarlımı olcak kepek ekmeğinden dimi? aslında ben bunu yapabilirim gibi geliyo ama çok su var yaa ben max 2 lt su içebiliyorum sevmiyorum çok su içmeyiiii :kedi:

evet canim kepek ekmekle kasar ama yagsi az olacak domates biberle renklendire bilirsin tostunu.korkma suyu ben cok icerim o yuzden okadar cok oluyo sen 2 litre ic

evet canim kepek ekmekle kasar ama yagsi az olacak domates biberle renklendire bilirsin tostunu.korkma suyu ben cok icerim o yuzden okadar cok oluyo sen 2 litre ic

midemin küçüldüğünü hissediyorum ama o yüzden az yiyincede doyuyorum düzenli yersem uygularsam kilo verebilirimmm :) bu verdiğin 5.5 kg geri geldimi canım nasıl görüntünde değişiklik oldu mu ??

bilmiyorum tatlim ya yapma sen bisey bence anneliyin tadini cikar neolur uzme kendini takma kafana kilolari en azindan simdi degil emzire bildigin kadar emzir. bol su ic yogurt ye yagsiz ama sonra meyve sebze bak nasil gider kilolar.ne kendine nede cocuguna zarar vermesin boylece.tadini cikar yavrun bidaha bukadar kucuk olmaz.birde bakmisinki kocaman.benimkiler buyuk 8 ve yedi yasinda 1 ogusum bide prensesim var allah cumlemizin cocugunu bagislasin saglik uzun omur versin

Haklısın canım.Öyle yapcaz. mecbur artık.Hamur işi falan yemiyorum artık.Akşam geç saatlerdede yemiyorum.ÇAlıştığım için spora pek vaktim olmuyor.Böyle dikkat ederek 15 günde falan bi 5 kilo verdim aslında.İnsan hemen gitsin istiyor.Bu arada sende iyi bir yıl arayla doğum yapmışsın.Büyük cesaret:1:

teşekkür ederim canım 1 saat de yürümek lazım ama ,, valla vermek zorundayım 7-8 kilo fazlam var denize giremiyorum mafoldumben

evet hareket şart valla canım yaaa bilmiyorumkismile benimde bi 5 kg falan fazlam var aslında 3 kg fazlam var ama 2 kg da benden olsun düz hesap olsun istiyorum kaydirigubbakcemile2 ayy inşallah veririz yaaa benim ailemde selülite çok yatkın kilo aldım mı hemen selülitler çıkcak diye korkuyorum zayıflamam şarttt :umursamaz:

babam bu diyetle 20 kilo vermişti ,, ben de yarın başlıyorum en az 5 kilo vermeyi düşünüyorum ama 5 günde 2 kilo versem de iyi ,,

baban ne kadar zamanda 20 kilo verdi tebrik ederim vallahi azminden dolayı ben bu diyeti ilk defa kaçamaksız yapıyorum önceden kuruüzüm leblebi galete falan yiyordum 5 günde 3 kilo vermiştim şimdi kaçamaksız merak ediyorum
buyrunnnnnnnnn

haşlanmış mısır patates yerine geçmez dimi ya ohaoldumsmile bir koçanı 60 kaloriymiş hi. sevmem haşlanmış patatesi de sempatiksalakcinni

listede yazılanların dışına çıkmamakta fayda var canım 5 gün idare etceez artıkın sonunda zayıf olmak var değer benceeekaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

baban ne kadar zamanda 20 kilo verdi tebrik ederim vallahi azminden dolayı ben bu diyeti ilk defa kaçamaksız yapıyorum önceden kuruüzüm leblebi galete falan yiyordum 5 günde 3 kilo vermiştim şimdi kaçamaksız merak ediyorum
buyrunnnnnnnnn

4-5 ayda , ama bir hafta yapıp bir hafta ara veriyordu onunki6 gündü 6. günde süt ve süt ürünleri günü vardı .. ilk ay çok kilo verdi sonra kilo verme hızı yavaşladı tabi

selam bayanlar=)
ben uzun zamandır takip ediyorum forumu ama yeni üye olabildim.
bikaç gün önce bu rejime başladım ve bugün dördüncü günüm. yalnız ben bi hata yapıp günleri karıştırmışım. 3. gün meyve yedim ve bugün et yedim. umarım bişey farketmiyodur, bi fikriniz var mı diye sormak istiyorum??

Back
X