5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

amaç 50 bakalım ne olacak umarım annen kısa zamanda gelir. bizim evde diyet hakim şuaralar hepimiz aynı diyeti uyguluyoruz daha kolay oluyor vermesi... zemuszemus

elbette yalnız olmadığını bilmek güzel şuan forumdan sizlerden güç alıyorum annem gelirse bir de evin içinden destek o da benimle harşey yapar çünkü arkadaştan öte dost gibiyiz.. veeeeee büyük gün yarın annem yarın geliyooorrr zemuszemus

5 kilo olmayabilir cnm ama 2-3 kilo rahat gider uyarsan tümüyle..

Insallah 2 kiloya bile raziyim.
Daha once 2 kere yaptim bu diyeti arka arka
ilk hafta iki kilo ikinci hafta hicc kilo veremedim. Ama ilk haftasi son gun yumurta gununu yapmamistim kardesim benimle baslamak istedigi icin. ikinci haftada tam uymama ragmen veremedim. Insallah simdi veririm..

kızlarrr ben geldiimm yokmu kimsee.....

bugün son günüm yumurta günüm ama ben yumurtayııı sevmem o yüzdenn yoğurt yiyiyoruummm
az önce tartıldım 1 kilo daha gitmişşş, ama görünce o kadar sevindimkiiii:)))))
aslında bu dieti yapanlara göree heralde en az kilo veren bnmdirrr ama bu 1 kilooo bileee beniii inanılmazz mutluu ettii:))))

bundan sonra elma dieti yaparım diodum ama belkiii yine bu dietle devam ederiiimmm:)))))

kızlarrr ben geldiimm yokmu kimsee.....

bugün son günüm yumurta günüm ama ben yumurtayııı sevmem o yüzdenn yoğurt yiyiyoruummm
az önce tartıldım 1 kilo daha gitmişşş, ama görünce o kadar sevindimkiiii:)))))
aslında bu dieti yapanlara göree heralde en az kilo veren bnmdirrr ama bu 1 kilooo bileee beniii inanılmazz mutluu ettii:))))

bundan sonra elma dieti yaparım diodum ama belkiii yine bu dietle devam ederiiimmm:)))))

supersin canim toplam nekadar verdin 5 gunde yarin bende baslicam sizinle insallah basarabilirim!buarada elma diyetiyle 5.5 kilo giti aman gitsin gelmesin

dedim yaaa canım en az kilo veren bnmdir heralde bu diyetlee:)))
sadece ve sadece 2 kilo verdimmm:(((
düşün o 2nin 1 ini de bugün verdiğimi öğrendim son günümdee:(((
olsunn ama bu 2 kiloya bile sevindimm yazık banaa;)))

selam kızlarrrrzemuszemuszemuszemus

bende bugün başladım bu diyete daha öncede 3 kere yapmaya çalışmıştım:kedi:

pataeslerimi yedim yerimseniben

hepimize kolay gelsinn:teytey:

hiray bakalım ne kadar vereceğiz...bende 1 defa yapmıştım 3.5 vermiştim sene 2001

bende ilk yaptığımda 3 kilo vermiştim diğer ikisindede bozmuştum tamamalayamadım diyeti

bu sefer beraber başarıcaz inşallah

selam kızlar ,bende bugün patateslerimi haşladım yemeye başladım bakalım,kilom 66 hedefim 57 inşallah verebilirim...

selamzemuszemus yalnız olmadığımı bilmek çok güzel motive edici

gunaydin kizlar bende bugun baslayanlardanim simdilik canim cekmedi patates falan birazdan haslicam tuz kulanan varmi tuzsuz cekilmez gibime geliyor da.lutfen birbirimize destek olalim tek basina olmuyor

Selam kızlar.bende hamilelikte epey bi kilo aldım bebeğim 7 aylık oldu emziriyorumda bu diyete başlamak istiyorum.Bi sakıncası olurmu.Çok sıkıldım bu kilolardan...Hemen cevap verriseniz iyi olur.Bir an önce başlamak istiyorum..

Back
X