5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar bende bu diyetle aranıza katılıyorum bugün.inşallah başarabilirim 5 günde 5 kilo vermeyi 2 ay sonra düğünüm var çünkü

saol cnm senin sayende geldim buraya bakalım yarın sabah başlıyorum patates ile.sen zorlandın mı diyeti yaparken?çok açlık çektin mi?bide mesela patates ne kadar yedin yada diğer sebzelerden felan kg olarak?

patates günüm akşam çayın yanında yediğim 2 küçük bisküvi kaçamağıyla bitti Allaha şükürCADIARZU

soğan kabak ve dmatesle yemek yaptım şu an pişiyor yarın sabah yemek için

birde domates ve salatalık yemeyi düşünüyorum yarınki menüm bunlar

biraz zor oluyo ama dayanıcam artık bayanssulusmile

iyi geceler hepinize kızlar öpüyorumzemuszemusolumunekankayizsmile

Ben de geldim kızlar.opuyorumnanaktan

Ben de geldim kızlar.opuyorumnanaktan

hoşgeldin güzelimmkaydirigubbakcemile5

ilk defamı yapıcaksın bu diyeti

ben dün yarım kilo kadar vermişim tartım dijital değil tam olarak anlayamadım birde malum dönemim yaklaşıyo tartıda pek farketmesede bu gün sebze yemeye devammmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bugun bende başladım arkadaşlar hatta eşimle birlikte başladık patates haşladık bir tencere o 2 tane yedi gitti ben 1 taneyle tıkandınm böyleyse iyi bakalım gün gün yazarım bende gelişmeleri ben kesin kararlıyımda bakalım eşim devam edebilecekmi

bugun bende başladım arkadaşlar hatta eşimle birlikte başladık patates haşladık bir tencere o 2 tane yedi gitti ben 1 taneyle tıkandınm böyleyse iyi bakalım gün gün yazarım bende gelişmeleri ben kesin kararlıyımda bakalım eşim devam edebilecekmi

ooo.. çok şanslısın eşinle beraber başladığın için

benim eşiminde kilo alması gerekiyorr boshayallersmileişim çok zor yaniibilmiyorumkismile

hoşgeldin güzelimmkaydirigubbakcemile5

ilk defamı yapıcaksın bu diyeti

ben dün yarım kilo kadar vermişim tartım dijital değil tam olarak anlayamadım birde malum dönemim yaklaşıyo tartıda pek farketmesede bu gün sebze yemeye devammmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Daha önce de denemiştim ama yarım kalmıştı canım.

benim de ilk hedefim 3 ay önce giyebildiğim kotlarımın içine girebilmek hızla kilo aldım çünkü :((

seni en çok ben anlarım sanırım lisede giydiğim kotlarımı saklıyorum bakıp iç geçiyorum. ama olcak baya inat ettim. okul tatile girince eve gelir gelmez başladım diyete. sebze yemekleri falan yedim. başladığımda 63.100gr dım. 6 kilo öyle verdim bu diyete başladım. umarım işe yarar. çabucak 50 oluyumda spora başlayım. eee baya cıvımalar oldu vücutta toplamak lazım..:2:

kızlar ben hiç bozmuyorum öyle çokçokta yemiyorum serbest diye, bitki çayları içiyorum 4 litre su içiyorum ama ilk gün 300gr ikinci gün 500gr verdim.. 5kilo 5 günde olmıcak sanırım:(

kızlar bende bugun basladım patatesı cok severım zaten bıberlı falan ohhhh kaydirigubbakcemile2 bakalım bız kac kılo verıcez gunluk 3 lt su ıcıyorum 7 km yuruyorum hadı hayırlısssııııııı

kızlar dün 10 a yakın patates yemişim falla, bide arada 3 dene sarma, 2 parçacıkk çikilata ve en orta şekerlisinden türk kayvesi kaynattım arada :kedi: bugün kalktığımdan beride 3 hıyar yidim..bakalım nasıl devam etcakk...heç tartılmadım daha...

kızlar bende bugun basladım patatesı cok severım zaten bıberlı falan ohhhh kaydirigubbakcemile2 bakalım bız kac kılo verıcez gunluk 3 lt su ıcıyorum 7 km yuruyorum hadı hayırlısssııııııı
oh oh baya yürüyorsun sen güzel güzel verirsin merak etme hiç hem çok ta su içiyorsun biz wavyle çok su içemiyoruz yaaa alışamadım çok su içmeye eyvahedigeldismile
bugün başlıyorum patateslerimi haşladım bir güzel sabah 57 kilo çıktım :sinifsinif: bakalım 5 gün sonrası ne olacak
hadi kolay gelsin sana canımm aklinialirimsmile
kızlar bende bugün başladım .. patateslerimi yedim hadi hayırlısıı
sana da kolay gelsin canım umarım gider kilolar bir güzelll oooh kaydirigubbakcemile4
kızlar dün 10 a yakın patates yemişim falla, bide arada 3 dene sarma, 2 parçacıkk çikilata ve en orta şekerlisinden türk kayvesi kaynattım arada :kedi: bugün kalktığımdan beride 3 hıyar yidim..bakalım nasıl devam etcakk...heç tartılmadım daha...

çikolatadan bana gönderseydinyaaaa :kedi: kendimi nasul tutuyorum inanamazsın :kedi:

ben de bikaç güne kadar başlayacağım bakalım annemin gelmesini bekliyordum ama annem misafir ile birlikte gelince bizim diyet misafirin gidişini bekler hale geldi :))) onu da çok seviyorum ama biz bunları yiyelim sana da yemek hazırlayalım olmassss kiiii :(

tartılmadan durabilmen ne güzel..ben ne kadr sabırsızım ya yanlış olduğunu bile bile günde kaç kez tartılıyorum :(( merak işte nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum

çikolatadan bana gönderseydinyaaaa :kedi: kendimi nasul tutuyorum inanamazsın :kedi:

ay dayanamadım napim :kedi: dedim bu kayfenin yanında çikilata olmazsa olmaz..patlattım yanına bi iki parçacık..anacım dolapta bi sürü var sen iste yeterki gönderimm hemmencik..

tartılmadan durabilmen ne güzel..ben ne kadr sabırsızım ya yanlış olduğunu bile bile günde kaç kez tartılıyorum :(( merak işte nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum

canım benim, ben hiç düşünmüyorum tartılmayı, bakayım ne kadar dayanabilcemCADIARZU

kızlar bgn benim son günüm!
hem de çok az yedim 5 gün boyunca..
göbeğim baya indi ama 5 kilo verememişimdirmafoldumben
57yle başladım bakalım kaç oldum çok heycanlıyımeyvahedigeldismile

ay dayanamadım napim :kedi: dedim bu kayfenin yanında çikilata olmazsa olmaz..patlattım yanına bi iki parçacık..anacım dolapta bi sürü var sen iste yeterki gönderimm hemmencik..

canım benim, ben hiç düşünmüyorum tartılmayı, bakayım ne kadar dayanabilcemCADIARZU

çikolata dondurma ve yaşpasta haa birde profiterol hayır diyemediklerimdirrrr :kedi: oooof zaten hep bunlar yüzünden bozarım ben diyet nezaman bişeye başlasam o akşam pasta alıyorlarrr :gitme: göndersene bana şöyleeeee çuklatalarındannnnn opuyorumnanaktan

üzgünüm tepkisel bununla idare etcen artıkın

cikolata1.jpg

Back
X