5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kac kılo verdın ? merak ettm ya tartılsana :D belkı bende yaparm ama cok sıkılıyorm hergun aynı seyı yıyınce. kacamak yaptın mı hıc?

oo yapmam mı :uatngac:
ilk 2 gün dayanamayp ekmek yemştm az bişe bayanssulusmile

66 dım 64 oldum bayanssulusmile
ama bazen çok su içtiğimde 65 çıkıo :oklava:

ama 2. hafta yemekleri daha güzel yapcam o zaman kusma durumuna gelmem sempatiksalakcinni

oo yapmam mı :uatngac:
ilk 2 gün dayanamayp ekmek yemştm az bişe bayanssulusmile

66 dım 64 oldum bayanssulusmile
ama bazen çok su içtiğimde 65 çıkıo :oklava:

ama 2. hafta yemekleri daha güzel yapcam o zaman kusma durumuna gelmem sempatiksalakcinni

=) hadı bakalım benden kac gram gıtmıs olcak yarın. =) bırlıkte verelım 10 kg yu :D

=) hadı bakalım benden kac gram gıtmıs olcak yarın. =) bırlıkte verelım 10 kg yu :D

10 kg gitse fıstık gibi olcam varya sempatiksalakcinni
bende tek yapınca sıkılıyorum burda büssürü yapan olunca insanın daha çok yapası gelio sempatiksalakcinni

bende mate çayı içiyorum sabah akşam metabolizma hızlandırıp kolay kilo verdiriyomuş sempatiksalakcinni

dene dene sempatiksalakcinni
şekersiz içemiyosan çubuk tarçın koy ben öyle yaptım sempatiksalakcinni

diyetcilerr herkeslere gunaydın arkadaslar yarın son gunum benım ve sadece 2 kılo verebıldım... ama caymak yok dewam edecegım 2 hafta daha bu gun meyva gunu.. bakalım ne olacak..akannehir

dene dene sempatiksalakcinni
şekersiz içemiyosan çubuk tarçın koy ben öyle yaptım sempatiksalakcinni

ben zaten onceden de hıc seker kullanmazdm caya falan cok sorun degıl yanı =) benım derdım fastfoodlarla :D bu arada bu sabah 700 gr daha gıderek 2 gunde 1.4 kg vermıs bulunuyorum hihoyyyt umarım bu hızla devam eder..

Günaydııın :icecream:
sonunda bitti az önce tartıldım 63.8 im :utangac:
kahvaltı yaptım bi özlemişim kiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan zaten az yedim çünkü alıştım artık sempatiksalakcinni
daha önümde 7 kilo var verilcek :dance:

dün kuzenim çok ince gördüm seni dedi :dance:
onuda başlattım bu diyete

Günaydııın :icecream:
sonunda bitti az önce tartıldım 63.8 im :utangac:
kahvaltı yaptım bi özlemişim kiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan zaten az yedim çünkü alıştım artık sempatiksalakcinni
daha önümde 7 kilo var verilcek :dance:

dün kuzenim çok ince gördüm seni dedi :dance:
onuda başlattım bu diyete

tebrıkler =) kacla baslamıstın ? kac kg verdın ? ve buna mı devam edeceksın gene :)

ben bırdaha bu topige yazmayacagım kımse cewap bıle vermıyor allahın selamını dahı alıp bı gunaydın demek zor gelıyor ınsanlara umarım herkes dıledıgı kadar zayıflar.:sinifsinif:

66 başladım 3 kilo da iyidir :icecream:
68 yazıodu çnkü o ergenlik döneminde 0 bedenden bu kadar oldum bilmiyorumkismile
devam etcem tabi :dance:

Selam kızlar bu diyetle 10 günde ortalama 6 kilo veren biri olarak tekrardan başlıyorum anacım..

Yarın patates yiyerek başlıcam ortalama 3-4 patates yiyerek tamamlamayı düşünüyorum günümüüü..

Sevgiler herkeseea.s.

selam Utez
darısı başımıza sempatiksalakcinni

bende patateslerimi fırınladım öle yedim :utangac:

selam Utez
darısı başımıza sempatiksalakcinni

bende patateslerimi fırınladım öle yedim :utangac:

utez benim :D
annemin üyeliği açık kalmış oradan yazmışım fark etmedim :)

58 kiloyum az önce tartıldım hedefim 50 kilo olmak.
20 yaşındayım ayın 11inde önemli bir randevum var o zamana kadar 8 kiloyu verdim verdim veremedim ne olur bilmiyorum :D

şu tickettan yapıcam bende yarında bu diyete başlıyorum hadi bakalımmma.s.

hem pco hemde trioid i olan biri için geçen hafta bu diyetle 2 kilo verdim hafta son serbesti fakat bugün sabah tartı 1kilo400gr geri almıştım nerde hata yapıyorum bilmiyorum inat ettim günlük su tüketimimde 4 lt yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı

Back
X