- Konu Sahibi incilideniz
- #7.641
kc tne yedn ya bn 3 tane yedm ckmu acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kc tne yedn ya bn 3 tane yedm ckmu acaba![]()
Guzel kiz 63 kg ya kac haftada dustun? Bu arada kizlar yrn yumurta gunum olcak ama sadece yumurta yiycem saniodum nie yaninda yogurtta yiyorsunuz serbest mi?
Ben iki hafta bu diyeti yaptim sonra iki hafta ara verip tekrar basladim
Yani gercekten süper :lepi:
evet yumurta ve light yogurt yiyebilirsin. Cilbir güzel oluyor cokacimcoook
sen kac kilosun ve hedefin kac kilo olmak?
yorumları okudum cok memnun olan olmus
benimde kilo vermem lazım
yarın başlıcam diyete
umarım bende kilo veririm kızlar
daha onceden de mi yaptın kaç kilo vermiştin? benım 3.gunumay ne yazıkki yine başladım bu diyete nefret ediyorum bu diyetten ama işe yarıyorsempatiksalakcinni
bugün patates yedim, en zor gün patates günü hakikaten yaa, patates görmek istemiyorum bi daha
yalnız bi bayram şekere yedim bölede bi kaçamak yaptım bişi olmaz herhalde yazıcam buraya kaş kilo verdiğimi
hepinze kolay gelsinnnkaydirigubbakcemile5
daha önce de yaptım bi kaç kez başlama girişiminde bulundum alkisalkisalkis
daha önce yaptığımda düzenli değildim nasıl desem halsiz kaldığımda kuru üzüm falan yerdim dondurma bile yedim sanırım
şimdi 1 bayram şekeri 3 tane de çucuk kraker kaçamağım var ama patates gününden nefret ediyorum mide bulantım gitsin diye yedim onlarıda
tam hatırlamıyorum 2 kilodan fazla vardım sanırım cnm sporda yapmıştım ama ben
Evet ya gercekten 2 gunde 1 kilo verdim resmen bu arada cok sevindim yogurt yiyebilicegime:)
ben 66 kiloydum 65 olmusum hedefim 57 olmak yillar yillar onceydi ortaokulda falandim 57 oldugumda:)
Cok hirsliyim bu sefer bugun halsiz dustum dedigin gibi ama yapicaz dimi ?
Sen kac kilo vermistin bu arada