5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kizlaaaarrrrr yetisiiiinnnn, dayanamiyorummm kaçamak yapmama ramak kaldi.. nutellaya saldircam nerdeyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((( sabah tartildim pazartesi ki kilomla ayni neredeyse :(((

bugün sebze günüüü :)) sabah 69.4 çıktım 500 gr gitmiş.şimdi bol acılı ekşili kabak yiyorum çorba gibi bol sulu yaptım.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar :) ben bu günden sonra tartılmamaya çalışıcam.az kg gidince bazen sapıtma durumarı olabiliyor :)

kızlar proteinle yağ yakma olayına inanıyorum ben.mesela son 5 kilomu protein dieti ile vermeyi düşünüyorum ne dersiniz ??

Cnmm protein diyeti dediğin bu diyet değil mi? ben de buna bi hafta daha devam edicem iki günlük tatilden sonra.

ve arada tartılmak moral bozuyo kilo veremeyince bozmaya kalkıyorum ben de hiç gerek yok. cumartesi sabah vucüt ölçümü yapıcam yağ oranları falan :))

bi de ayın 17'si benim ayıptır söylemesi regl günüm yani riskli durumdayım ben de her an nutellalı ekmeğe kremalı bisküvilere fıstıklı çikolatalara saldırabilirim eheheh :))

benim gunlugumde soyle;
13 aralik PAZARTESi = oglen 2 patates haslanmis kilo= 71
5.30 gibi 3 patates haslanmis
9.30 2 patates salçali yagsiz suda pismis..
14 aralik SALI = birsuru sebzeyi yagsiz salçali suda pisirdim bugun gun aksam 6ya kadar ondan yedim baska bisey yemedim bol su , bir kupa yesil çay sekersiz kilo = 71
15 aralik çARSAMBA = sabah 1 tavuk gogsunu tavada kizarttim yagsiz kuru oldu ama ne yapim onu yedim suyla beraber midem çok kotu :50: aksamada et kavurma yicem... iste bu kadar .. kilo = 70,300 sanirim ..:27:

kizlaaaarrrrr yetisiiiinnnn, dayanamiyorummm kaçamak yapmama ramak kaldi.. nutellaya saldircam nerdeyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((( sabah tartildim pazartesi ki kilomla ayni neredeyse :(((

sakın bozmaaaaaaaaaaaaa sakınnnnnn bu kadar dayanmışsın canım yaa :(( dijital tarı olmadığı için farklı gösteriyordur fıstığım bu kadar işkenceden sonra mutlaka sonuç alacaksınn:71:

Cnmm protein diyeti dediğin bu diyet değil mi? ben de buna bi hafta daha devam edicem iki günlük tatilden sonra.

ve arada tartılmak moral bozuyo kilo veremeyince bozmaya kalkıyorum ben de hiç gerek yok. cumartesi sabah vucüt ölçümü yapıcam yağ oranları falan :))

canım protein dieti farklı.dukan diet diye geçiyor.sadece saf protein alıyorsun onda.2. haftada protein +sebzeye geçiyorsun

regl günleri için şiddetle tarçın öneriyorum tatlı ihtiyacını kesiyor hemen

zeynebimsilam canın şekerli bişiler istiyorsa coca cola zero iç canım o da çok şekerli işimizi görür :68:

bugün sebze günüüü :)) sabah 69.4 çıktım 500 gr gitmiş.şimdi bol acılı ekşili kabak yiyorum çorba gibi bol sulu yaptım.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar :) ben bu günden sonra tartılmamaya çalışıcam.az kg gidince bazen sapıtma durumarı olabiliyor :)

kızlar proteinle yağ yakma olayına inanıyorum ben.mesela son 5 kilomu protein dieti ile vermeyi düşünüyorum ne dersiniz ??
gayet güzel olur canım..
canım protein dieti farklı.dukan diet diye geçiyor.sadece saf protein alıyorsun onda.2. haftada protein +sebzeye geçiyorsun

regl günleri için şiddetle tarçın öneriyorum tatlı ihtiyacını kesiyor hemen

zeynebimsilam canın şekerli bişiler istiyorsa coca cola zero iç canım o da çok şekerli işimizi görür :68:
kızlar sütü tarçınla kaynatıp için.. hem iştahı kapatıyo tatlı isteğini götürüyo ve salep gbi tadı çok güzel oluyor tavsiye ederim :)))

Son düzenleme:
kediliturta diyet böyle canım..

15 Gün için uygulanacak KAHVALTI

kahvaltı 15 gün boyunca aynı olacak..

? 1 Dilim Kepek Ekmeği
? 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
? Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.

QUOTE]

o diyeti nasıl bulabilirim? ben de bi bakayımm beklki başlarım?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ce-kirmizi-beyaz-et-yiyerek-5-kilo-verin.html

bu diet canım ama cidden sabır işi bu diet.sadece protein yiyorsun ilk hafta.yağdan gittiği kesin ama :) bide üstüne spor yaparsan süper olur

ben cuma günü akşamı bozablirim evde olmayablrz çnkü..

hepimiz bozmaya meyilliyiz kızlarr :)) amann bende cmtesi dışarıda olucm bir günden bişey olmaz napalım artık.gerçi o 1 günlük bozma bana 3 gün olarak geri dönüyor ama artık etrafımdakilerin aa yinemi diettesin laflarından çok sıkıldım

Back
X