- Konu Sahibi incilideniz
- #8.481
ayy kiz bende 3 kasik pirinc pilavi yedimm.. bisey olmaz ama.. daha erken.. bu gunluk zaten bisey yemicemmdestek destek destekkkk noooluuurrrrçok acıktm az önce 3 kaşık yemek yedim
oofff ama dewam yok kesnlıkle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kiz bende 3 kasik pirinc pilavi yedimm.. bisey olmaz ama.. daha erken.. bu gunluk zaten bisey yemicemmdestek destek destekkkk noooluuurrrrçok acıktm az önce 3 kaşık yemek yedim
oofff ama dewam yok kesnlıkle
![]()
ayy kiz bende 3 kasik pirinc pilavi yedimm.. bisey olmaz ama.. daha erken.. bu gunluk zaten bisey yemicemm
mrb bende diyet yapmak istiyorum biraz kilom varmış 53 kiloyum yakında tüp bebek transferim olacak zararlımı acaba bu patates diyeti???
meyve qünü olduqundan galıba..hep meywe olmuo ya :) ama daha yemıcem hıc bıse..su ve yeşil cay içicem sadece..[/QUsizi takip ediyorum .kilo verirseniz .bende basliyacagim .pazertesi yokum.büyük ihtimal saliya basliyacam. cok merak ettim.
meyve qünü olduqundan galıba..hep meywe olmuo ya :) ama daha yemıcem hıc bıse..su ve yeşil cay içicem sadece..[/QUsizi takip ediyorum .kilo verirseniz .bende basliyacagim .pazertesi yokum.büyük ihtimal saliya basliyacam. cok merak ettim.
p.tesi yazarm canm..tartılmıorm cunku..ama tawsiye ederm kendımı cok hafiflemiş hıssediorm..göbeqm qitti resmen..bide wc sorunum olmasa off
Boyum 1.57 doktorum kilo vermemi soyledi
ben qitsm o zaman bana neler der kim bilir :26: benm boy 1,63 we 63 kiloyum..daha doqrusu diyete basladıqım kilo bu..bakalm kaç olucam![]()
irade çok önemli verirsinis inşallahp.tesi yazarm canm..tartılmıorm cunku..ama tawsiye ederm kendımı cok hafiflemiş hıssediorm..göbeqm qitti resmen..bide wc sorunum olmasa off
ben qitsm o zaman bana neler der kim bilir :26: benm boy 1,63 we 63 kiloyum..daha doqrusu diyete basladıqım kilo bu..bakalm kaç olucam![]()
Yanlış anlaşılmasın bana kilo ver denen tüp bebek doktorum diyetisiyen değil ben kendimi kilolu görmuyom ne alaka bilmiyom![]()