5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

meyve qünü olduqundan galıba..hep meywe olmuo ya :) ama daha yemıcem hıc bıse..su ve yeşil cay içicem sadece..[/QUsizi takip ediyorum .kilo verirseniz .bende basliyacagim .pazertesi yokum.büyük ihtimal saliya basliyacam. cok merak ettim.

p.tesi yazarm canm..tartılmıorm cunku..ama tawsiye ederm kendımı cok hafiflemiş hıssediorm..göbeqm qitti resmen..bide wc sorunum olmasa off :57:
Boyum 1.57 doktorum kilo vermemi soyledi

ben qitsm o zaman bana neler der kim bilir :26: benm boy 1,63 we 63 kiloyum..daha doqrusu diyete basladıqım kilo bu..bakalm kaç olucam :37:

p.tesi yazarm canm..tartılmıorm cunku..ama tawsiye ederm kendımı cok hafiflemiş hıssediorm..göbeqm qitti resmen..bide wc sorunum olmasa off :57:

ben qitsm o zaman bana neler der kim bilir :26: benm boy 1,63 we 63 kiloyum..daha doqrusu diyete basladıqım kilo bu..bakalm kaç olucam :37:
irade çok önemli verirsinis inşallah

Yanlış anlaşılmasın bana kilo ver denen tüp bebek doktorum diyetisiyen değil ben kendimi kilolu görmuyom ne alaka bilmiyom:57:

Yanlış anlaşılmasın bana kilo ver denen tüp bebek doktorum diyetisiyen değil ben kendimi kilolu görmuyom ne alaka bilmiyom:57:

bencede kilolu deilsn canım,,piskopat doktor :57: kaç kiloda insanlar war yapıo tüp bebek :57: benm yenqm 70 kiloydu defalarca yaptı tüp bebek ona hıc öle bişe dedikleri hatırlamıorm :63:

kızlar ben bu diyeti 2 hafta önce yaptım 64 kiloydum başladığımda cuma günü tartıldığımda 61 çıktı. 5 günde 3 kilo vermişim yani. akşamlarıda hiç aksatmadan 1 saat leslie ile yürüyüş yaptım. 2 hafta içinde 1 kilo almışım bu akşam tartıldığımda 62 çıktım :59: pazartesi annemle birlikte başlıcaz gene. pazartesi devam etcek arkdaşlar var mı? sizleri görüp motive olurum en azından. çünkü geçende hiçbirinde zorlanmadım ama patates baydı. bide işyerinede sefertası misali götürüyorum :1: hele yumurta çok kokmuştu camları açıp yemiştim:1:

günaydınlar herkese...benim bugün 2.günüm karışık sebze yemeği yaptı az yağlı ve sıfır tuzsuz bol pul biberli...ilk gün sonunda 500 gr vermişim.73.5 oldum sizin nasıl gidiyor kızlar:3:

bende deneyeyim şu diyeti diyom ama 3.günü bozuluyor ya misafir geliyor bozuyom ya bişii oluyo yumurtayı yiyemiyom zati alerjim var karışıyo yanii ama 2. gün akşam 50 gr farketmişti bidaha deneyeyi bakem kiraz sapıda içiyorum her akşam 45 dk koşu bandına çıkyorum azimliyim verecem kiloları 75,5 çıktım bu sabah tartıldım bakalım nolcek.60 a inmem gerekkk temmuz 1 e kadar bakalım verebilecekmiyim 15,5 kg yi

Son düzenleme:
benimde aynı şekilde caım yumurtaya alerjim var yiyemiyorum daha doğrusu haftada 1 kez fln 1 tanedn fazla yiyemiyorum o bile kollarımı mahvediyo zaten :( bende denemekj istiyorum bu diyeti ama aklıma 2 şey takılıyo:
1.
yumurtaya alerjim var yumurta yerine sütle fln yapsam aynı sonucu gösterir mi?
2.
besinlerin günlerini değiştirebiliyomuyuz? mesela meyve gününü başa alıp patates gününü sona fln atabiliyomuyuzz?

bende bugün baslıyorum arkadaslar 86 kiloyum ama gram olarak göremiyorum malesef :50: birşey sormak istiyorum ya tuzsuz yiyemem ben çok azda olsa tuz kullansak olmazmı

sen bilirsin canım ama tuz kilo vermeyi zorlastırır ve ödem yapar.bence tuz yerine karabiber ya da tatlı kırmızı toz biber ekleyebilirisn.ben oyle yaptım.yine de sen bilirsin.iyi zayıflamalar

Back
X