5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hos gelmis arkadasinda bu diyete:42: ben eti severim:56: fakat sabah nasil yiyecem diye düsünüyorum bende:26: cünki bende dukan diyeti yaptim ilk hafta et yeniliyordu bende sabahtan yemistim hic iyi olmuyor:50: eger arakdasin balik seviyorsa balik ta yiyebilir diye düsünüyorum:34: tecrübeli arkadaslar yalnismi düsünüyorum:26:

tatlım snın yazdıgını gormedım bn ama dogru dusunuosun zaten ılk sayfada dıet lıstesındede varr altarnatıf olarak:10::10:

Selam kızlar, ben pazartesi isvec diyetine baslıyorum cevremde bunu yapıp 11 kg vermiş bi ablamız var :16:
ama isvec diyetini 13 günden fazla yapmak yasak olduğu icin sayet ben de biraz kilo verebilirsem, ardından bu diyete baslamak istiyorum, 2-3 kg bile gitse bi haftada ne güzel olur, ben su an 78 kg yum, olmam gereken 60.
18 kg gidicek bakalım isvec diyeti uygulayanlar ın altında isvec sonrasını bildircem ama ondan sonra bu diyeti uygulayıp ne kadar vermişim hepinizle paylasıcam , insallah yaza cıtır cıtır hatunlar olarak gireriz :9::54::54:

hakkinda hayirlisi canim:34: insllh, bekle bizi sicak havalar biz geliyoruz:10::9:

sabah 2 dilim çavdar ekmeği yedim o sıkıntı yarattı
öğleden sonra canım makarna çekti bir tabak tuzsuz yedim ama oda sıkıntı yarattı
sanırım biz mideyi küçülttük ne yesem ağrı yaptı ya:31:

sabah 2 dilim çavdar ekmeği yedim o sıkıntı yarattı
öğleden sonra canım makarna çekti bir tabak tuzsuz yedim ama oda sıkıntı yarattı
sanırım biz mideyi küçülttük ne yesem ağrı yaptı ya:31:

canim midene birden yüklendiysende agri yapar, yavas yavas cok cigneyerek yemegi dene hem daha saglikli bu sekilde, hem daha az yiyiorsun hemde daha cabuk doyuyorsun:66:

hos gelmis arkadasinda bu diyete:42: ben eti severim:56: fakat sabah nasil yiyecem diye düsünüyorum bende:26: cünki bende dukan diyeti yaptim ilk hafta et yeniliyordu bende sabahtan yemistim hic iyi olmuyor:50: eger arakdasin balik seviyorsa balik ta yiyebilir diye düsünüyorum:34: tecrübeli arkadaslar yalnismi düsünüyorum:26:

cnm et yerıne balıkda yıybılır ızgara yada lıght ton balıgı

tesekkurler cevablarınız ıcın arkadasıma iletcem:61:

merve1989=85.5
fleure=65
prenkess=68.6
nili=83
juliaaa40=56.3
giz3mm=65
cicilibicili=68

hoşgeldin gizemcim daha önce verdiğin kilo çok güzel inşallah bu seferde öle olur

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
ben bu diyetin açık şekilde gün dün yazılmış halini burada göremedim. ne kadar geriye gitmem gerekir?
yada bana tekrar yollayabilrimisiniz?
çok teşekkür edicem walla :58:

Ben bu diyete gene başladım ama sanırım diyet gibi yapmıyorum ben bunu

Gayet lüks içinde yaşadım bugün patatesleri ketçağ,mayonezle götürdüm

Bir de 2 bardak kola içtim

Kilo alarak çıkmazsam iyi bu 5 günden :64:

paddesli günler herkese :16: :16: hadi bismillah başlıyorum nasipse bugün 59 la başlıyorum hadi bakalım kızlar veriyoruz kurtuluyoruz kilolarımızdan :87::21::21:

Back
X