5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende yazayım bari
2.hafta 2.gün 79,3 oldum :9:
bu haftaya 80,5 ile başlamıştım
sabah iki but yeter diye düşünüyordum şimdi ikiside midemde yetmeyecek sanırsam:27:

bende yazayım bari
2.hafta 2.gün 79,3 oldum :9:
bu haftaya 80,5 ile başlamıştım
sabah iki but yeter diye düşünüyordum şimdi ikiside midemde yetmeyecek sanırsam:27:

bişi sölicem günde kaç kilo variorum diyesakın bakmayın:))insan siniroluyor ben 5 gün sonunda tartıldım hatta bir hafta sonunda :)):56::52:but yerine tavuk gögsüü al:))iştahın kaçıyorr:))ben ikitaneyi bitirememiştim:))gidip gelip atıştırıyordumm tok tutuor :))

eveeeeeeet bir hafta dolduu yani 5 gün 68.6 la başladıgım 5gün diyetinde sonuç bildiriyorumm:))66.5:))):52::52::52::52::52::52:2 kilo 100 gram verdim:)) toplamda bir haftada 4 kiloverdim neredeyse)) 70.7 olan kilom şuan 66.5:))devamm durmakk yok:))bugün serbest günümm verdigimi almadan hafifçe beslenicem:)) vatana milletehayırlı olsunn:))):65::65:

bir haftada 4 kilo süper ya tebrik ederim canım.darısı başımıza

günde en az 5 sefer tartılıyorum engel olamıyorum kendime.ama sonucu görünce mutlu oluyorum ve daha hevesle yapıyorum diyeti.dijital tartı da 100 gr bile gittiğini görmek iyi geliyo bana

ama durdugunda napıcaksın:))birara duracak çünkü benim öle oldu moralim alt üst oldu tam bozacaktım vazgeçtimm bak haftadabir tartıll o 100gr ları hafta sonu 2 kilo olarak görmek daha güzel bende tartılmaktan alamıorum kendimi ama eşime saklattım tartıyı tartılmıorum şimdi:)))

kızlaaar...dün topiği komple okudum...veee akşamına pattislerimi haşladım...bugün pattisss günüm... beni de kaydedin de aldığım ara gazı daha bir şiddetlensin...:27: kilo veren istikrarlı arkadaşlara tebriklerrrrr....

21.03.2011 itibari doğum sonrası kilom 72 kızlar.. hedef 55 olsa fena olmaz...

Son düzenleme:
kızlaaar...dün topiği komple okudum...veee akşamına pattislerimi haşladım...bugün pattisss günüm... beni de kaydedin de aldığım ara gazı daha bir şiddetlensin...:27: kilo veren istikrarlı arkadaşlara tebriklerrrrr....

21.03.2011 itibari vereceğim doğum kilolarım 72 kızlar..

dün gördüm sizi bende diyorum neden yazmıyor arkadas megersem bütün topiği okumusunuz aramıza hoşgeldiniz

günde en az 5 sefer tartılıyorum engel olamıyorum kendime.ama sonucu görünce mutlu oluyorum ve daha hevesle yapıyorum diyeti.dijital tartı da 100 gr bile gittiğini görmek iyi geliyo bana

sormaya bende öle tartınıyom ama ben bi öğlen birde sabah tartılıyom :D dayanamıyorum anneme saklattım ama budum yerini geri dayanamıyorum görmezlikten geldim olmadı yerindne tekrar çıkarttım :)))

dün gördüm sizi bende diyorum neden yazmıyor arkadas megersem bütün topiği okumusunuz aramıza hoşgeldiniz

hoşbulduk canım..

işyerindeyim fazla giremiyorum fırsat bulunca okuyabilidiğim kadar okuyayım dedim...

Aslında p.tesi başlamak mantıklı h.sonu serbest güne denk gelir..Şimdi dedim 3 gün yapayım hem havaya girmiş olurum..Bugün kolay geçer bence pattis zorlamaz benii.Ama meyve günü beni geriyor..
Midem kazınır benim yaa.

hoşbulduk canım..

işyerindeyim fazla giremiyorum fırsat bulunca okuyabilidiğim kadar okuyayım dedim...

Aslında p.tesi başlamak mantıklı h.sonu serbest güne denk gelir..Şimdi dedim 3 gün yapayım hem havaya girmiş olurum..Bugün kolay geçer bence pattis zorlamaz benii.Ama meyve günü beni geriyor..
Midem kazınır benim yaa.

ben hiç zorlanmam diyorum ama bakacaz beni suana kadar bi salata günü zorladı oda bezelye koymustumsalatama fazla çeşit yapma bence yine sen bilirsin ama benim fikrim tatlım;) hadi bakalım vericez inşallah

slm kızlar bende varım pazartesi başlayacağım 67 kiloyum hedfim 58 inşallah başarabilirim

inşallah tatlım veririsin :D bende 2 ay önce başalmıstım normal dikka ediyordum 61 den 59 a inebildim bu diyetle günde 700 grm gittim inş sizde rahatlıkla verirsiniz

Back
X