- Konu Sahibi incilideniz
- #8.881
ufff ben çok uğraşyom ama her defasında tekrar alıyom, umarım sen başarırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten 5 kilo vereniniz var mı?
poff diyetin üstüne bir de sigarayı bıraktım ikisini şu saate kadar başarabildiğime hala inanamıyorumben neymişim be diyesim geliyor vala
![]()
bir hafta oldu oldu bende bırakalı diyetten bikaç gün önce bıraktım.amaa dün arkadaştan 2 tane aldım dayanamadım.
şu kilonuzu gösteren çizelgeyi biri bana anlatsın:))
kızlar et günü süper geçiyo.ocak üstü tost makinası varya onda ızgara tavuk yapıyorum.mis gibi kokular yayılıyo pişerken ondan sonra sıcak sıcak yiyorum harika oluyo.çalışanlar yapamaz tabii bunu .allahım nooolur yarın sabah bir kilo daha gitmiş olsun
poff diyetin üstüne bir de sigarayı bıraktım ikisini şu saate kadar başarabildiğime hala inanamıyorumben neymişim be diyesim geliyor vala
![]()
tebrik ederim inşalah birdaha hiç içmezsin
![]()
arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?
benimde et günüm manyak geçiyor yehuudünden sonra süper valla nill sen şimdi 2 günde 2 kilomu verdin yoksa sadece dünmü 1 kilo verdin cnm ?