5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ay ne güzel veriyorsunuz kızlar maşallah yaa....keşke bende devam edebilseydim..bende bugün tartıldım okuldan gelince 55.8 çıktım benden bile iki günde 500 gr gitmiş.regl olduğumdan iyi gitmiş.tamamlasaydım kim bilir ne olurdu:14::14:

poff diyetin üstüne bir de sigarayı bıraktım ikisini şu saate kadar başarabildiğime hala inanamıyorum :9::9: ben neymişim be diyesim geliyor vala :nazar::9::9::9:

kızlar et günü süper geçiyo.ocak üstü tost makinası varya onda ızgara tavuk yapıyorum.mis gibi kokular yayılıyo pişerken ondan sonra sıcak sıcak yiyorum harika oluyo.çalışanlar yapamaz tabii bunu .allahım nooolur yarın sabah bir kilo daha gitmiş olsun

siz hergün tartılıyonuz mu kızlar ben toptan bir kere tartılayım diyorum sanki öylre daha bir sevinç olur:1::1:

poff diyetin üstüne bir de sigarayı bıraktım ikisini şu saate kadar başarabildiğime hala inanamıyorum :9::9: ben neymişim be diyesim geliyor vala :nazar::9::9::9:

bir hafta oldu oldu bende bırakalı diyetten bikaç gün önce bıraktım.amaa dün arkadaştan 2 tane aldım dayanamadım.

bir hafta oldu oldu bende bırakalı diyetten bikaç gün önce bıraktım.amaa dün arkadaştan 2 tane aldım dayanamadım.

ben ilk defa denedim son olsun istiyorum. çünkü yapamam edemem seviyorum sigaramı falan diyordum ama şimdiye kadar bir araba parası verdim:( her gün sigara alıyormuş gibi yapıp biriktircem artık:32::32:

kızlar et günü süper geçiyo.ocak üstü tost makinası varya onda ızgara tavuk yapıyorum.mis gibi kokular yayılıyo pişerken ondan sonra sıcak sıcak yiyorum harika oluyo.çalışanlar yapamaz tabii bunu .allahım nooolur yarın sabah bir kilo daha gitmiş olsun

benimde et günüm manyak geçiyor yehuu :D dünden sonra süper valla nill sen şimdi 2 günde 2 kilomu verdin yoksa sadece dünmü 1 kilo verdin cnm ?

arkadaşlar kilo fazlam var, gerçekten işe yarayacak ve bana 1 ayda 10 kg verdirebilecek bir diyet istiyorum. sizce bu diyet bana uygun mu?

pazartesi başlayacağım demiştim ama burdakilerin zayıfladığını görünce yarın arkadaşımla başlamaya karar verdik inşallah yapabilirim

çok korkuyordum et gününden ama korkum boşaymıs çok güzel geçiyor et günüm hatta hiç aç değilim tokum yarım kilodan biraz fazla hasladım et yarısı bitti yarısıylada aksamı ederim :D

benimde et günüm manyak geçiyor yehuu :D dünden sonra süper valla nill sen şimdi 2 günde 2 kilomu verdin yoksa sadece dünmü 1 kilo verdin cnm ?

canım ben patates gününde bir kilo sebze gününde bir kilo verdim.toplam 2 kilo.ama benim kilom çok fazla o yüzdendir.kilo ne kadar çoksa o kadar çok gidiyo.senin fazla değil kilon yok

Back
X