- 5 Ekim 2009
- 150
- 0
- 96
- Konu Sahibi incilideniz
- #9.021
kızlar günaydın .dünde gitmiş bir kilo.bugünüde hayırlısıyla kazasız atlatırım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günü yarım ananas 3 elma ile kapadım ve sonuç 600 grm vermişim![]()
1.gün 700
2.gün 700
3.gün 500
4.gün 600
5.gün hadi bakalım hayırlısı![]()
günydın tatlım maşallah allah devamını getirsin sağlıklı kilolar verirsin inş
3.günüm ve kızlar dedim bir daha tartılayım...Yakınımda herzaman gitttiği tanıdık eczane var (ofisteyim bu arada) çıktım tartıya... Ay demez mi bizim tartı 1,5 kilo fazla tartıyooo..Ya dedim ben diyete başladım bana tartınız 72 kilo dedi ben aslında70,5 muyum...Neyse aslında eve dijital iyi bir tartı almalıyım... Gerekli düzeltmeleri yapıyorum şekerler... Haaa bu arada 1 kilo daha vermişim yani 2 günde 2,200 gitmiş oldu..vay be![]()
3.günüm ve kızlar dedim bir daha tartılayım...Yakınımda herzaman gitttiği tanıdık eczane var (ofisteyim bu arada) çıktım tartıya... Ay demez mi bizim tartı 1,5 kilo fazla tartıyooo..Ya dedim ben diyete başladım bana tartınız 72 kilo dedi ben aslında70,5 muyum...Neyse aslında eve dijital iyi bir tartı almalıyım... Gerekli düzeltmeleri yapıyorum şekerler... Haaa bu arada 1 kilo daha vermişim yani 2 günde 2,200 gitmiş oldu..vay be![]()
tebrikleralkuşş
inşallah bende haftaya hedefime ulaşıcam nasipse
![]()
dün patates günümdü iyi geçti yalnız akşam biraz başım ağrıdı sizlerde de oluyor mu?
arkadaşım bugün bende başladım dizin diyetinize akşamdan patetes haşladım sabah 1 tane yedim karabiber kırmızı biber ve kimyon katarak 1 bardakta şekersiz çay içtim kalanı iş yerine getirdim burda yiyeceğim bakalım ben ne kadar vereceğim bu diyetle bir listeniz varsa lütfen benide ekleyin başlangıç kilom 68.500 inş güzel bir sonuç alırım harfiyen uygulayacağım tatlım
Günaydın kızlar bugün benimde sebze günüm kabak havuç ve domatesi haşladım.Hayatta sevmem kabağı ama diyet uğruna katlanacağım artık.Bu arada sanki benimde midem küçüldü gibi bu diyetin en güzel günü 3 gün herhalde![]()
arkadaşlar bişi soracağım lütfen cevap verirmisiniz bugün benim ilk günüm haşlanmış patetes yiyorum limon sıkabilirmiyim yoksa yasakmı?
gunaydınlarr cnmm valla bravoo hadı bakalım ıstedıgın kılıya kavusucaksın ınsgünü yarım ananas 3 elma ile kapadım ve sonuç 600 grm vermişim![]()
1.gün 700
2.gün 700
3.gün 500
4.gün 600
5.gün hadi bakalım hayırlısı![]()
kızlar bişi sorcam.. topiği okudum hemen başlamıştım ben..açıkçası veririm ama bu kadar hızlı düşünmemiştim.. yani günde 1 kilo bazen daha fazla.. bir zararı yoktur herhalde serbest günler dengeler dimi.. yani ben yeniyim uzun süre yapıp sorunsuz bitiren varmı?yoksa kısa sürede verip geri almayalım ya da halsizlik falan bırakmasın?