- Konu Sahibi incilideniz
- #9.361
bu saydıklarının hepsini bi gündemi yeniyoo![]()
ben sadece 1 cay bardağı pirincle yapıyrum acıkcası bana yetiyor onu 3 e bölüp yiyorum sabah öğle aksam yiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu saydıklarının hepsini bi gündemi yeniyoo![]()
ben sadece 1 cay bardağı pirincle yapıyrum acıkcası bana yetiyor onu 3 e bölüp yiyorum sabah öğle aksam yiyorum..
canlar 5 gunde 5 eren varmı:26:
ay bende çok seviyom meyve gününü kız zorlukta çekmiyorumbana meyve günü demeyiiiiiin...ay nasıl zor geçti..yaz meyveleri olsa süper geçerdi benim..
dün meyve günümdü ve resmen süründüm elma,armut ve portakal yapayım dedim kazındı midem resmen... canım hiç istemedi yemek..
önümüzdeki hafta kısmet olursa meyve gününü sebze ile birleştirerek yapcam yoksa yapamam... sebze gününü 2 ye çıkarcam...
yaz meyvelerine deli olurum ama mevsimi geldiğinde kalem gibi olurum ben![]()
arkadaşlar benim hafta sonu sınavlarım var sabah ve öğleden sonra diyetimi bırakırsam kilo alırım biliyorum sınav günlerinde de diyetime devam edeyim mi sizce yoksa bırakayım mı muallakta kaldım çok mu halsiz kalırım ki hem sabah hem de öğleden sonra sınav var sabah yiyip çıksam akşam da döndüğüm de yesem çok mu acıkırım sizce![]()
bence sınav günü hafif şeyler ye aç kalma ama çünkü bildiğinide unutursun yemektten başka bişi düşünmezsin tatlım