- Konu Sahibi incilideniz
- #9.381
Merhabalar herkeze.ne zamandır takip ediyorum yazılarınızı.21 yaşındayım.en son agustos ayındayken 105 ve üstü kilo oldugumu hatırlıyorum.sonra kendi çabalarımla(gerek doktor yardımı,gerek lahana diyeti,maydonoz suları) kilo verdim. 48 beden giyerken en son iki hafta önce 42 beden bi pantolonun içine sığabildim.82 kiloya kadar düşmüştüm ama dikkat etmeyerek 3 kilo geri aldım.hedefim en az 70 olmak,boyum 1.70-72 arası. Sonra derken yazılarınızı ve bu diyeti gördüm gizliden gizliye takip ettim. bugün benim 4üncü günüm ve ben bu geçen 3 gün içerisinde 85.2 den 82.3 e düşebilmişim :) acıkmıyorum tek acıktıgım gün bu meyve günü oldu.toplamda 3 elma yedim. yeşil çay ve bol su içmeye calışıyorum.sınav dönemim spor yapamıyorum,pazartesi başlıcam tekrar spora. yanlız deneyimlerinize dayanarak sormak istediğim bi şeyler var. öncelikle yarın yumurta günüm,sadece yumurta mi yiyebiliyorum,yoksa yumurta ve yogurt mu? ayrıca bu diyet bitince bi gün ara verip,2 gün pirinç lapası yapıp tekrar bu diyete dönmek istiyorum siz ne dersiniz? Hepimizin Allah yardımcısı olsun :)
Son düzenleme: