5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Slm kızlar,ben de başladım bugün,hayırlısı bakalım.Bugün patatesleri fırında yaptım ben baharatlı baharatlı ama bugün geçsin istiyorum hemen,tuzsuz tuzsuz pek iyi olmuyo zorla yiyorum :15: Bu arada selencim hoşgeldin aramıza,başarılar diliyorum:34:

selen hoş geldin canım..
vişnereçeli fırıda güzel oöuştur bk ben hi akıl etmedim haşlama daha bir işkence ya:(
ayy ne güzel bugün başlayan çok var. hep beraber birbirimize destek oluruz.

Evet canım ya,destek olalım,pes etmeyelim noluuur:25: Ben de 2 hafta haşlanmış patates yiyince bu kz fırında yapayım dedim,neyse sen de haftaya öyle yaparsın.Bir de ben sebze günümde salata yapmıştım,hiç doyamadım o gün,maşallah birde doldurmusum limonu:37:Yarın bol bol çiğ ve haşlanmış sebze yicem:56:

öğleye doğru haşlanmış pateteslerimi yedim pul biber linon karabiber eşliğinde sonra form çayımı içitm .
bayağı zaman geçti şimdi pateteslerim haşlanıyor ben ılık su içiyorum ama bir tuhafım halsizleştim başım ağırlaştı sanırım tasiyonum düşüyor.diyetimi bozmak istemiyorum uzansam geçermi ki ?

Tansiyonum biraz düşünce ben gider uzanırım hemen,biraz yatarım öyle sonra kendime gelirim.Limon düşürmüş olabilir tansiyonunu canım.Bir de aç kalma,ben patateslerimi yedim ama arada gidip atıştırıyorum yine.

canım çok teşekkür ederim ben ilk kez yapıyorum 3 öğünden dışarı çıkmıyım demiştim evet acıktığım halde gidip yemedim bende artık acıktıkça gidip atıştırayım bari bu kadar sıkmak zarar vercek anlaşılan bebeğim var ve evde yalnızım o yüzden korktum.
biraz uzanayım karnımı doyurup tekrar teşekkürler.

Rica ederim canım,fırsat bulursan konuyu okumaya çalış ara arada olsa,bu diyette aç kalmıyosun özelliği o zaten:)Geçmiş olsun:71:,bebişini öp yerime.Gelişmeleri yaz,merakta bırakma.

selam kizlar,kesinlikle ac kalmamaiz gerekioyr sakin unutmayin yoksa zaten vududun dengesi bozuluyor ve yine ac kalcam diye depo ediyor,benim de bugun 4.gunum 64,8 le baslamistim bugun tartildim 63,2ye inmisim,sabah markete gittim ne bulduysam aldim meyve olarak:armut cilek avokado elma mandalina,ac kalmiyim die koydum hepsinden biraz biraz ama yiyemedim pek,hemen doydum sanki:)böyle giderse iyi,ama sanki cok az veriyormusum gibi ya bugun sadece 600 gram gitmis,1 kilo gitse gunde cok ii olcak:97:neyse buna da sukur,hedefim 54 e dusmek artik eski giysilerime girmek istioyrum,bu arada hergun duzenli zayiflama kemeri takiyorum karnim cok hizli gidiyor,harikaumarim hep böyle duzenli gider ve hepsinden kurtuluruz,hepinize ii kondisyonlar kizlar,sakin vazgecmyelim,yaza kadar hepsinden kurtulalim:41:

lil canım aralarda da patates ye. biraz dinlen. olmazsa bir seferlik azcuk tuz koy sonuçta 8 aylık beeğin var emiyorsa seni daha halsizleşirsin. senin yerinde olsam 3 ana öğün 3 yada 4 ara öğün yaparım. az az da olsa ye. enerjye ihtiyacın var.

vişne receli canım sen deneyimliyişsin bayağı. kaç kilo gitti toplamda hafta da kaç kilo veriyorsun. artık yavaşlamıştır tahminen..

uff bana gelince pattes görmek istemiyom karnım acıktı ama canım istemiyor. azcuk activia yedim bende kronik kaızlık var tamamen kötü olmayayım dedim. ama yanlışmı yaptım bilmiyomki:14:

uff akşama çok güzel yemekler var ve ben pattes yicem:25:
sebze gününde ne tavsiye ediyrosunuz. slata beni bayar pek sevmemde. brkoli var evde onu haşlayıp yesem acep doyururmuki. tecrübeli arkadaşlar fikir verin lütfen. yoksa yağsız falan sebze çorbası mı yapsam. yemesi daha kolay olujr ve acıktıkça doldurur içerim. karar veremedim.

ben yarınki sebze günüm için,bol havuçlu salata yemeyi düşünüyorum..bugün tuzsuz patates yemek çok zor oldu,bugünü atlatsam gerisi kolay gibi geliyor..

patates yemek zordu gerçekten ama tok tutuyordu en azından sebze lifli olduğu için daha çabuk acıkırım gibi geliyor hele salata beni kesin acıktırır. ben çorba yapmaya karar verdim. brokoli havuç kabak nane ve dereotlu soğanlı bir çorba yapacağım. bütün gün onu içeceğim. umarım pişman olmam.

öyle bakıyordum listeler şimdi herkesin ağzında sağlıksızda sağlıksız pekı o sağlıksız diyip kılolu olan arkadaşlar bir söylesinler hangimiz bu kiloları sağlıklı aldıkki hamburgerler,kolalar,cipsler,gece yemeler hangisi sağlıklı ? sağlıksız kılo alınca vucuda bişey olmuyorsa bu zamanda olmaz ben bu diyeti yaptım ama biraz değişik olanını verdimde 4 kilo verdim aldımmı derseniz geri aldım ama nasıl aldım orası önemli babamı kaybettim ve depresyonla kendıme ınanamıyorum şu an yediklerimi düşününce hatta o kadar yemeye iyi 100 kg olmadım dıyorum :) bu dıyet nefsımı korelttı dıyetımı daha kolay yapmamı sağladı ilk bu diyeti yaptım sonra normal diyetıme devam ettim toplamda 8 kg falan vermişdim sorunda olmadı benımkı soleydı :

1.gün : haşlanmış yumurta 5 adet
2.gün : 1 kg patates tuz yağ yok baharat serbest
3.gün : 1 kg yoğurt
4.gün : bol salata sınırsız
5.gün : 1 kg tavuk göğsü

çok yazan olmuş sağlıksız diyede dayanamdım yazdım böldüm kusura bakmayın :) :16:

lil canım aralarda da patates ye. biraz dinlen. olmazsa bir seferlik azcuk tuz koy sonuçta 8 aylık beeğin var emiyorsa seni daha halsizleşirsin. senin yerinde olsam 3 ana öğün 3 yada 4 ara öğün yaparım. az az da olsa ye. enerjye ihtiyacın var.

vişne receli canım sen deneyimliyişsin bayağı. kaç kilo gitti toplamda hafta da kaç kilo veriyorsun. artık yavaşlamıştır tahminen..

uff bana gelince pattes görmek istemiyom karnım acıktı ama canım istemiyor. azcuk activia yedim bende kronik kaızlık var tamamen kötü olmayayım dedim. ama yanlışmı yaptım bilmiyomki:14:

Canım aslında pek deneyimli değilim.Çok deneyimli arkadaşlar var ama burda değiller:)Ben ilk hafta (regl dönemime denk gelmişti) 2 kilo verdim ve o hafta çok rahat geçti.2.hafta çok halsiz kaldım,dayanamadım bozdumSonra bir hafta sınavlar var diye ara verdim.Biraz geri aldım gibi geliyor yapmadığım hafta:37:ama umarım almamışımdır:97:tartılmadım hiç.Diyet bitene kadar da tartılmayı düşünmüyorum.

uff akşama çok güzel yemekler var ve ben pattes yicem:25:
sebze gününde ne tavsiye ediyrosunuz. slata beni bayar pek sevmemde. brkoli var evde onu haşlayıp yesem acep doyururmuki. tecrübeli arkadaşlar fikir verin lütfen. yoksa yağsız falan sebze çorbası mı yapsam. yemesi daha kolay olujr ve acıktıkça doldurur içerim. karar veremedim.

Bu arada,2.hafta yaptığımda salata yapmıştım ben,yazdım daha önce de ama çok acıktım o gün.O yüzden ben yarın salata yerine,domates,salatalık,maydanoz,brokoli,havuç ne bulursam yiciiim:56:Öyle baya doyuyorum çünkü.

öyle bakıyordum listeler şimdi herkesin ağzında sağlıksızda sağlıksız pekı o sağlıksız diyip kılolu olan arkadaşlar bir söylesinler hangimiz bu kiloları sağlıklı aldıkki hamburgerler,kolalar,cipsler,gece yemeler hangisi sağlıklı ? sağlıksız kılo alınca vucuda bişey olmuyorsa bu zamanda olmaz ben bu diyeti yaptım ama biraz değişik olanını verdimde 4 kilo verdim aldımmı derseniz geri aldım ama nasıl aldım orası önemli babamı kaybettim ve depresyonla kendıme ınanamıyorum şu an yediklerimi düşününce hatta o kadar yemeye iyi 100 kg olmadım dıyorum :) bu dıyet nefsımı korelttı dıyetımı daha kolay yapmamı sağladı ilk bu diyeti yaptım sonra normal diyetıme devam ettim toplamda 8 kg falan vermişdim sorunda olmadı benımkı soleydı :

1.gün : haşlanmış yumurta 5 adet
2.gün : 1 kg patates tuz yağ yok baharat serbest
3.gün : 1 kg yoğurt
4.gün : bol salata sınırsız
5.gün : 1 kg tavuk göğsü

çok yazan olmuş sağlıksız diyede dayanamdım yazdım böldüm kusura bakmayın :) :16:

Canım,başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.

gerçekten dediğiniz gibiymiş kızlar açlıktan halsizleşmişim patetesleri yiyince kendime geldim bebekten okuyamıyorum ki :( yarın düşündürüyor beni asıl salata tok tutmazki et ve yumurta gününün gelmesini iple çekiyorum.meyva sevmeyen biri olarak en korktuğum gün meyva :18:

Back
X