- Konu Sahibi incilideniz
- #9.461
lil canım al bendende o kadar. meyve ile aram hiç yoktur
elma armut ayva aldım. salata gibi yaptım. ama yok anacım yenmiyor
işin kötüsü daha çok acıktırıyor beni. alternatifi yokmu ki ya
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süppersin arkadaşım.iki hafta önce yapmıştım 4 kilo vermiştim tabii bir kilosunu geri aldım pis boğazımın yüzündenpazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum vermem gereken bi beş kilo var hadi kızlar yaza muhteşem gireceğiz
Rica ederim,ben ilk hafta 2 kilo vermiştim canım,regl dönemimde olmama rağmen.Sen bi başla da 1-2 ay sonra konuşuruz yine :) Ayy o mis kokulu bebiini de öp yerimee![]()
slm valla ben kocişime güzel görüneyim diye diyet yapmadım kendim için yaptım en iyiside bu bence kendiniz için yapmalısınız aynada dah güzel görünmek için, dar kot giyebilmek için çünkü çok yakışıyo zayıflara vs.
kaç yıllık evlisiniz merak ettim?
pazartesi başlıyorum canım hep beraber inşallh verebilirizsüppersin arkadaşım.gel haftaya birlikte devam edelim katıl bize..
şimdi diyetide yazdım bende varım rtık sizinle. kocişime daha datlu ve sexy görünmeliyimm[/QUO
hoşgeldin canım kendimiz için vereceğiz tabikii kocalarda nasiplenecek
Hoşgeldiniz kızlaaarÇok sevindim,daha canlı olacak konu,hem birbirimize daha çok destek veririz
![]()
kızlar bende 62 kıloyum bende bu konuyu yenı gordum bende 10 kılo vermek ıstıom kesınlıkle şaşmadan yapacam bu dıyetı sınıfımdada bol bol ayakta ve yuruyus halındeyım zaten sonucu hafgtaya paylasırım ınsallah yarın baslıom bende emdırıyorum ama bol su içtikten sonra bence bıse olmaz sütün 95 i su zaten ...kızlar takıntım yüzümüzde çöküş olmasın dıye napabılırız burda bıra mayası bulmam ımkansız bı akıl lutfen bıde popom cok benım popomu çalıştırmak ıcın napim çok tesekkurler![]()
yapıp yapmamakta kararsız kaldımm
şok diyet ya
yapanlar bilgi verebilir mi acaba