- Konu Sahibi incilideniz
- #9.561
yarın baslıcam ama nerdeyse hıc bişe bılmıyorum.1. gün tamamda sebze gunu mesela öğle ıspanak kabak salatalık yedıysek sabahta mı onlar olcak
sabah hangi sebzeyle başlıyorsan akşam da onunla devam edicekmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın baslıcam ama nerdeyse hıc bişe bılmıyorum.1. gün tamamda sebze gunu mesela öğle ıspanak kabak salatalık yedıysek sabahta mı onlar olcak
saolun kızlar.bıde sınırsız yenebılıyo dıye duydum ama yınede sınırı vardır heralde.öğrenelımde yanlış yapmasyalım
yok cnm hç bi sınır yok istedigin kadar yiyebiliyosun diyetin en güzel tarafıda bu zaten tabi kurallara uyarak![]()
maalesef doğru.3.gün çok saçma ama sabah nasıl et yenir.bende yumurtayı hiç sevmem.yoğurt ayrı yeniyorsa yoğurt yerim.amann ya 5 gün değil mi nasıl olsa haftaya bu gün gece inşallah başarımızı konuşuruz canım.![]()
kızlar bu diyetı yaparken yanında spor da yapıcakmısınız
zeynacım,guleyonun da dediği gibi yumurta gununde hem yumurta hem süt içilirmi.yanı sabah ıkısınıde yesem gun boyu ıkısıyle devam etsem olur mu?
maalesef doğru.3.gün çok saçma ama sabah nasıl et yenir.bende yumurtayı hiç sevmem.yoğurt ayrı yeniyorsa yoğurt yerim.amann ya 5 gün değil mi nasıl olsa haftaya bu gün gece inşallah başarımızı konuşuruz canım.![]()
kızlar bu diyetı yaparken yanında spor da yapıcakmısınız
canım ben bebısten dolayı cıkamıyorum spor için ama o uyuyunca yarım saat evde yürürüm
canım ben ikisinden biri diye biliyorum yogurt , süt veya yumurta bunlardan birini seçmek zorundayız
evet kızlar şimdi kimler katılıyor.birimizin sayfasında toplansın isimler.ben yeniyim ve bebekten ötürü yoğunum.biriniz bu kutsal görevi üstlenin ve yarın başlayalım.hayde gidelum hayde![]()
evet kızlar şimdi kimler katılıyor.birimizin sayfasında toplansın isimler.ben yeniyim ve bebekten ötürü yoğunum.biriniz bu kutsal görevi üstlenin ve yarın başlayalım.hayde gidelum hayde![]()