5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

saolun kızlar.bıde sınırsız yenebılıyo dıye duydum ama yınede sınırı vardır heralde.öğrenelımde yanlış yapmasyalım

yarın baslıcam ama nerdeyse hıc bişe bılmıyorum.1. gün tamamda sebze gunu mesela öğle ıspanak kabak salatalık yedıysek sabahta mı onlar olcak

maalesef doğru.3.gün çok saçma ama sabah nasıl et yenir.bende yumurtayı hiç sevmem.yoğurt ayrı yeniyorsa yoğurt yerim.amann ya 5 gün değil mi nasıl olsa haftaya bu gün gece inşallah başarımızı konuşuruz canım.:64::64:

yok cnm hç bi sınır yok istedigin kadar yiyebiliyosun diyetin en güzel tarafıda bu zaten tabi kurallara uyarak:66:

zeynacım,guleyonun da dediği gibi yumurta gununde hem yumurta hem süt içilirmi.yanı sabah ıkısınıde yesem gun boyu ıkısıyle devam etsem olur mu?

maalesef doğru.3.gün çok saçma ama sabah nasıl et yenir.bende yumurtayı hiç sevmem.yoğurt ayrı yeniyorsa yoğurt yerim.amann ya 5 gün değil mi nasıl olsa haftaya bu gün gece inşallah başarımızı konuşuruz canım.:64::64:

aynen yha yumurtayı bende sevmem yogurt yıycgm bende sabretcgz ne yapalım :1:

et gercekten kötü.ben yumurtaya bayılırım allahtan.ama sütüde yanında içsem süper olur.

kızlar bu diyetı yaparken yanında spor da yapıcakmısınız

ben vücuda çok yüklenme taraftarı değilim.çünkü şok bir diyet söz konusu.ağır bir spor aktivitesi tansiyon sorunu yaratabilir.amatempolu bir yürüyüşün zararı olacağını sanmıyorum.yani yapılacaksa bence yürüyüş en iyisi

evet kızlar şimdi kimler katılıyor.birimizin sayfasında toplansın isimler.ben yeniyim ve bebekten ötürü yoğunum.biriniz bu kutsal görevi üstlenin ve yarın başlayalım.hayde gidelum hayde:52::52:

evet kızlar şimdi kimler katılıyor.birimizin sayfasında toplansın isimler.ben yeniyim ve bebekten ötürü yoğunum.biriniz bu kutsal görevi üstlenin ve yarın başlayalım.hayde gidelum hayde:52::52:

ben de baslıyorum yarın patatese.zaten sen ve benden once 3 kısı vardı heralde,bız yazalım onlar takıp etsın canım.bızım bebişler var.zeyna,aslıkenan da baslıcaktı sanırım.ben 64,5 kıloyum bakalım nolcak

canm yarn kilolarımızla brlikte isimlerimizi yazdrcaz sabah tartılmamız gerekiyo

Ohh ohh maşallah hatunlar iyice canlanmış burası:66:Şimdi kızlaar şöyle bi okudum da aklımda kalan kadarıyla sorularınıza cvp vereyim.Öncelikle bugün son günümüzdü bir kaç arkadaşla birlikte.Ben pazartesi tartılıcam çünkü bi arkadaşa söz verdim,o gün tartılmam gerek.Her neyse,sayfanın başında yazıyor ama ben yine de söyleyeyim.Yiyeceklere tuz,yağ koymak yok:20:son gün sadece ya yumurta yiyorsunuz ya yoğurt ya da süt.Meyve gününde muz yemek yok.Şekersiz olmak kaydıyla çay,kahve,yeşil çay içebiliyorsunuz.Sabah nasıl başladıysanız örneğin sebze gününde,domates,salatalık,havuç yediniz öğlen ve akşam da aynılarını yüyorsunuz,farklı bişey eklemek yok.Ve istediğiniz kadar yiyebilirsiniz sınır yok.Hadi size başarılarrr:71:

Back
X