5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ohh ohh maşallah hatunlar iyice canlanmış burası:66:Şimdi kızlaar şöyle bi okudum da aklımda kalan kadarıyla sorularınıza cvp vereyim.Öncelikle bugün son günümüzdü bir kaç arkadaşla birlikte.Ben pazartesi tartılıcam çünkü bi arkadaşa söz verdim,o gün tartılmam gerek.Her neyse,sayfanın başında yazıyor ama ben yine de söyleyeyim.Yiyeceklere tuz,yağ koymak yok:20:son gün sadece ya yumurta yiyorsunuz ya yoğurt ya da süt.Meyve gününde muz yemek yok.Şekersiz olmak kaydıyla çay,kahve,yeşil çay içebiliyorsunuz.Sabah nasıl başladıysanız örneğin sebze gününde,domates,salatalık,havuç yediniz öğlen ve akşam da aynılarını yüyorsunuz,farklı bişey eklemek yok.Ve istediğiniz kadar yiyebilirsiniz sınır yok.Hadi size başarılarrr:71:

saolasın canım.ehhhh bizler tecrübesisiz azcık:))

ben de baslıyorum yarın patatese.zaten sen ve benden once 3 kısı vardı heralde,bız yazalım onlar takıp etsın canım.bızım bebişler var.zeyna,aslıkenan da baslıcaktı sanırım.ben 64,5 kıloyum bakalım nolcak
iyi olacak inşallah pozitif olalım.aynı kiloda sayılırız.benimde hedefim 52.yazın giymek istediğim çok şey var.en azından eski kıyafetlerimi giyeyim:84::84:

canm yarn kilolarımızla brlikte isimlerimizi yazdrcaz sabah tartılmamız gerekiyo

tamam sabah girerim nete.yazarım.umarım son kez yazarım bu kiloyu.1 hafta sonra yeni kilomu bildiririm size:36::36::36::36::36::36::36:

visnereceli sen bu rejimde kaç kilo verdin.ne kadar uyguladın bu rejimi.veeee verdiğin kiloda kaldın mı canım
Canım ben ilk hafta 3 kilo verdim,2. haftamda bozdum ağır aksak gitti biraz 1 kilo verdim.Sonra 1 hafta kadar ara verdim o arada hiç tartılmadım.Fakat biraz abarttığım için net bişey yazamıyorum:)Yazdım daha önce de,arkidişe sözüm var,kızdı bana ha bire tartılma diye:)Pazartesi tartılıcam bu sefer kaç kilo verdim bilemiyorum.Pazartesi yazarım size.Ama sanırım çok vermedim.Pazartesi belli olur artık.

Son düzenleme:
Kızlaaaarrr...sayfaları okumaktan gözlerim görmez oldu.Hep diyete başlamış olanlar yada falanca gün başlayacak olanlar...sonuca birtürlü ulaşamadım! Yokmu netice alan biri yaa!

evet kızlar şimdi kimler katılıyor.birimizin sayfasında toplansın isimler.ben yeniyim ve bebekten ötürü yoğunum.biriniz bu kutsal görevi üstlenin ve yarın başlayalım.hayde gidelum hayde:52::52:

bende katılmak iastiyorum benide alın listeye boyum 1.69 kılom 63 yarın baslıyorum :)

günaydııınnn kızlaarrrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ne sınavı canım bu?

canım yüksek lisans yapıyorum vize desem daha doğru olurdu :29:

sanada ii geceler :61:cnm ii çalışmalar

teşekkür ederim canım:9::29:

yarın mı baslıcaz canım?istediğimiz kadar yıyebılırmıyız?

istediğimiz kadar yiyebiliriz canım:66:

başlayalım yarın.ben hafta içi çalışıyorum o yüzden zor olur işte o yiyecekleri bulmak ve sürekli yemek:52::52:aklıma bi şey takıldı kızlar 5. gün yumurtanın yanında mı yoğurt veya süt var.yoksa yumurta yerine mi onlardan biri yenecek.yani 5. gün sadece yumurta yerine gün boyu süt içmek bana mantıklı gelmedi.hem yumurta protein grubu.yumurta yerine yoğurt veye süt alırsak onlar calsiyum.ayyyy çok detay oldu ama siz ne anladınız bu işten

ben istediğin kadar çeşitle başla ama sabah ne tüketti iseb akşam da tabağında olacak diye biliyorum canım yani sabah süt yumurta yedin öğle de akşam da süt ve yumurta yicen:61:

yarın baslıcam ama nerdeyse hıc bişe bılmıyorum.1. gün tamamda sebze gunu mesela öğle ıspanak kabak salatalık yedıysek sabahta mı onlar olcak

bugün patetes günü güzeller patateslerimi yanıma aldım soymaya başlıcam az sonra:64::64:
ben sebze gününü domates ve salatalıkla geçirmeyi düşünüyorum:67:

zeynacım,guleyonun da dediği gibi yumurta gununde hem yumurt
a hem süt içilirmi.yanı sabah ıkısınıde yesem gun boyu ıkısıyle devam etsem olur mu?

ben edilir diye biliyorum canım:24:

bende katılmak iastiyorum benide alın listeye boyum 1.69 kılom 63 yarın baslıyorum :)

hoşgeldin canım bugün kilonu bildir sende benim :66:

bu sayfada devam etmeyelim derseniz benim diyet sayfamda devam edelim ciciler:66:

günaydın bayanlar.sabah kalktım patateslerimi haşladım.onlar haşlanırken ben tartıldım. 63.1 kilo.şu an hem çooooook lezzetli patateslerimi yiyorum:56( orta boy 2 tane.tüm baharatlar mevcut):hemde size yazıyorum.gün içinde fırsat bulursam yine girerim nete bakalım ne durumdayız.

bende az önce tartıldım 57.8 çıktım. patateslerimide hasladım bol baharatlı ohh mis gbi yiyorum walla hadi hayırlısı:52:

Back
X