- Konu Sahibi incilideniz
- #9.581
herkese iyi geceler kızlar yarn görüşmek üzere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ohh maşallah hatunlar iyice canlanmış burasıŞimdi kızlaar şöyle bi okudum da aklımda kalan kadarıyla sorularınıza cvp vereyim.Öncelikle bugün son günümüzdü bir kaç arkadaşla birlikte.Ben pazartesi tartılıcam çünkü bi arkadaşa söz verdim,o gün tartılmam gerek.Her neyse,sayfanın başında yazıyor ama ben yine de söyleyeyim.Yiyeceklere tuz,yağ koymak yok
son gün sadece ya yumurta yiyorsunuz ya yoğurt ya da süt.Meyve gününde muz yemek yok.Şekersiz olmak kaydıyla çay,kahve,yeşil çay içebiliyorsunuz.Sabah nasıl başladıysanız örneğin sebze gününde,domates,salatalık,havuç yediniz öğlen ve akşam da aynılarını yüyorsunuz,farklı bişey eklemek yok.Ve istediğiniz kadar yiyebilirsiniz sınır yok.Hadi size başarılarrr
![]()
herkese iyi geceler kızlar yarn görüşmek üzere![]()
iyi olacak inşallah pozitif olalım.aynı kiloda sayılırız.benimde hedefim 52.yazın giymek istediğim çok şey var.en azından eski kıyafetlerimi giyeyim:84::84:ben de baslıyorum yarın patatese.zaten sen ve benden once 3 kısı vardı heralde,bız yazalım onlar takıp etsın canım.bızım bebişler var.zeyna,aslıkenan da baslıcaktı sanırım.ben 64,5 kıloyum bakalım nolcak
canm yarn kilolarımızla brlikte isimlerimizi yazdrcaz sabah tartılmamız gerekiyo
Rica ederim canım,sormak istediğiniz birşey olursa bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırımsaolasın canım.ehhhh bizler tecrübesisiz azcık:))
Rica ederim canım,sormak istediğiniz birşey olursa bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım![]()
kızlar et gününde hangisini tercih edeceksiniz
kızlar et gününde hangisini tercih edeceksiniz
neyse ogun konusuruz bunu tabıkı bebekten fırsat bulursam.masallah sımdı uyuyo.neyse hadı ıyı geceler kızlar
Canım ben ilk hafta 3 kilo verdim,2. haftamda bozdum ağır aksak gitti biraz 1 kilo verdim.Sonra 1 hafta kadar ara verdim o arada hiç tartılmadım.Fakat biraz abarttığım için net bişey yazamıyorum:)Yazdım daha önce de,arkidişe sözüm var,kızdı bana ha bire tartılma diye:)Pazartesi tartılıcam bu sefer kaç kilo verdim bilemiyorum.Pazartesi yazarım size.Ama sanırım çok vermedim.Pazartesi belli olur artık.visnereceli sen bu rejimde kaç kilo verdin.ne kadar uyguladın bu rejimi.veeee verdiğin kiloda kaldın mı canım
evet kızlar şimdi kimler katılıyor.birimizin sayfasında toplansın isimler.ben yeniyim ve bebekten ötürü yoğunum.biriniz bu kutsal görevi üstlenin ve yarın başlayalım.hayde gidelum hayde![]()
ne sınavı canım bu?
sanada ii gecelercnm ii çalışmalar
yarın mı baslıcaz canım?istediğimiz kadar yıyebılırmıyız?
başlayalım yarın.ben hafta içi çalışıyorum o yüzden zor olur işte o yiyecekleri bulmak ve sürekli yemekaklıma bi şey takıldı kızlar 5. gün yumurtanın yanında mı yoğurt veya süt var.yoksa yumurta yerine mi onlardan biri yenecek.yani 5. gün sadece yumurta yerine gün boyu süt içmek bana mantıklı gelmedi.hem yumurta protein grubu.yumurta yerine yoğurt veye süt alırsak onlar calsiyum.ayyyy çok detay oldu ama siz ne anladınız bu işten
yarın baslıcam ama nerdeyse hıc bişe bılmıyorum.1. gün tamamda sebze gunu mesela öğle ıspanak kabak salatalık yedıysek sabahta mı onlar olcak
zeynacım,guleyonun da dediği gibi yumurta gununde hem yumurt
a hem süt içilirmi.yanı sabah ıkısınıde yesem gun boyu ıkısıyle devam etsem olur mu?
bende katılmak iastiyorum benide alın listeye boyum 1.69 kılom 63 yarın baslıyorum :)
herkese günaydın kızlarrr