5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar çok mutluyum 64.300 le başladığım diyette 60.800 olmuşum çok mutluyum ideal kiloma ulaşmama çok az kaldı ama bayağı bir incelme oldu sabah işyerinde günümüz vardı inanırmısınız midem o kadar küçülmüş ki 1 küçük dilim böreği zor yedim çok mutlu oldum inşallh herkes dilediği kiloya ulaşabilir.:64::64::64::64:

kızlar bugun de benim 3.gunum tavuk ızgara yaptım ısyerıne getırdım canımıstedıkce ısırıyorum :1:
dun sebze gunuydu ve ben 3 salatalıkla bıtırdım gunu canım bırsey ıstemedı sabah bır salakatalık öğlen bir salatalık aksam bır salatalık
bu sabah bır bluzum vardı onu gıydım gogus altından bollasma olmus esımede gosterdım evet farkettı dedı ben tartılmadım pazartesı tartılacagım bakalım kac kılo verdım cok merak edıyorum
bu hafta sonuda spora yazılıyorum ınsallah o zaman daha cok kılo verırım

günaydın kızlar çok mutluyum 64.300 le başladığım diyette 60.800 olmuşum çok mutluyum ideal kiloma ulaşmama çok az kaldı ama bayağı bir incelme oldu sabah işyerinde günümüz vardı inanırmısınız midem o kadar küçülmüş ki 1 küçük dilim böreği zor yedim çok mutlu oldum inşallh herkes dilediği kiloya ulaşabilir.:64::64::64::64:

nigar50 seni çok çok tebrik ediyorum..darısı benim başıma bende yarın tartılcam.ama vücudumda baya hafiflik hissediyorum..bünyede alıştı bu beslenmeye birazcak yatcak zaman halsizleşiyorum o kadar.eskisinden daha az uyuyorum ve hiç uykum gelmiyor demekki çok yemek vücuda ekstra bir enerji vermiyor yük getiriyor insanı hantallaştırıyor..ama haftaya tekrar yapsam mı emin değilim.sağlığımı bişey olur diye korkuyorum.

Bugun ucuncu gunum ve diyeti bozdum:( daha dogrusu bozmak zorunda kaldim, dun sebze gunumdu ve kahvaltida sadece domates ve salatalik yiyebildigim icin(vakit yoktu) butun gun 1.5 domsates 4 salatalik yiyebildim sinirsiz da olsa canim istemedi.. Bu sabah uyandigimda kendimi cok halsiz hissettim ve bugun sinavim da oldugu icin kek falan yedim, otobuste iki tane seker yedim.. Ama yemesem bayilirdim biliyorum:( neyse ben yine de devam edicem bozuldu diye pes etmicem.. Bes gun sonunda 2.5 kilo falan versem bile yeter.. Hepimiz istedigimiz kiloya duseriz insallah:)

kızlar sanırım bu diyetle en fazla 3 kg falan veriliyor ben 5 kilo veren hiç okumadım zaten verilmez ben 2.250 kg verdim dikkat etmeme rağmen 250 gramı da aldım eğer 1 kg daha alırsam bu diyetin bir anlamı kalmayacak

kızlar sanırım bu diyetle en fazla 3 kg falan veriliyor ben 5 kilo veren hiç okumadım zaten verilmez ben 2.250 kg verdim dikkat etmeme rağmen 250 gramı da aldım eğer 1 kg daha alırsam bu diyetin bir anlamı kalmayacak

bencede 5 kg verilmiyor zaten verilse vüct ayakta duramaz bu halde bile bu kadar zorluyor.senin aldığı 250 gr normaldir onu alma sayma çünkü vücut 1 hafta boyunca fazlasıyla ödem atıyor
ve normale dönüncede su topluyordur.insan hergün tartılsa hergün farklı geliyr.

nigar50 seni çok çok tebrik ediyorum..darısı benim başıma bende yarın tartılcam.ama vücudumda baya hafiflik hissediyorum..bünyede alıştı bu beslenmeye birazcak yatcak zaman halsizleşiyorum o kadar.eskisinden daha az uyuyorum ve hiç uykum gelmiyor demekki çok yemek vücuda ekstra bir enerji vermiyor yük getiriyor insanı hantallaştırıyor..ama haftaya tekrar yapsam mı emin değilim.sağlığımı bişey olur diye korkuyorum.

çok teşekkür ediyorum inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın bence 1 hafta ara ver istersen sonra başlarsın ben 2 hafta ara vermiştim bu sefer çok iyi geçti.

çok teşekkür ediyorum inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın bence 1 hafta ara ver istersen sonra başlarsın ben 2 hafta ara vermiştim bu sefer çok iyi geçti.

önce yaptığında ne kadar vermiştin?birde verdiğin kilolar geri döndü mü??bende ara vercek gibiyim çünkü halsiz kalıyorum sanki yürüyüşte yaptığım için vücut kaldırmıyor.

önce yaptığında ne kadar vermiştin?birde verdiğin kilolar geri döndü mü??bende ara vercek gibiyim çünkü halsiz kalıyorum sanki yürüyüşte yaptığım için vücut kaldırmıyor.

ilk yaptığımda 4 kilo vermiştim 2 hafta içinde 1 kilosunu geri aldım şimdi ise 3.5 kilo verdim toplamda 6.5 kilo vermiş oluyorum buda benim için 1 beden incelmek oluyor akşam alışverişe çıktı çok rahat 40 bedene girdim.

bencede 5 kg verilmiyor zaten verilse vüct ayakta duramaz bu halde bile bu kadar zorluyor.senin aldığı 250 gr normaldir onu alma sayma çünkü vücut 1 hafta boyunca fazlasıyla ödem atıyor
ve normale dönüncede su topluyordur.insan hergün tartılsa hergün farklı geliyr.

inşallah öyledir cnm zaten sabah ellerim de vücudum da şişme vardı o da etki eder

kızlar bende bu diyeti yaptım diyete ilk karar verdigim zaman:))bunu bir hafta uyguladım ara ara diyetimi degiştim hep aynı diyeti yapmadım çünkü bünyeniz alışıyor bisüre sonra 71 le başladıgım bu diyette şimdi yaptıgım başka bir diyet sayesinde 64 kiloyum 1 ay 1 hafta oldu .isterseniz 2 haftalık bu diyeti bir yapın ondan sonra tekrar başka diyetler denersiniz yadabuna dönersiniz..aç yatıyorsunuz ama hızlı kilo veriyorsunuz..

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.

diyet isveç diyetine benziyor ama alakası yok sabahları olan sandwich çok tok tutuyor ben et yerine tavuk haşlayıp yiyorum hem daha ucuz hem daha kalorisiz..denemek isterseniz ben faydasını gördüm açıkçası görüyorumda adet günümde olmama ragmen hafifim veherkes çok zayıfladıgımı söylüyor.:52::52::52:

kızlar sabah tarıldım 3.600 gr vermişim.benim için cok iyi normal diyetle ben bunu 1 ayda ancak veririm.ama umarım donmez geri.hoş oda ban baglı verdim diye tıkınmazsam almam.:1:

kızlar verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu aldım dikkat etmeme rağmen 1 kilo için mi bu kadar eziyet çektim :47:

evt cnm bende 5 günümde bıraktım.çünkü afedersiniz çıkarmaya başlamıştım süreki.şimdi sabahları haşlanmış yumurta ölen k flaks akşamda salata tarzı gidiyorum..

hem çok zor hemde 3 kil verdiysen 1 kilo geri alınıyo mutlaka.neyse ilk defa denemiş oldum .
:74::74::74:

kızlar bizimkine çok benziyen bir diyete gözüm çarptı,isterseniz sizde bir göz atın hatta yorumları okuyun..belki alternatif olabilir:8::8:

1.GÜN
· Sabah : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
· Öğle : 2 orta boy patates ( haşlanmış)
· Akşam : 3 orta boy patates ( haşlanmış)

2.GÜN
· Akşam : 2 orta boy patates ( haşlanmış)

3.GÜN
· Akşam : 3 orta boy patates ( haşlanmış)

4.GÜN
· Sabah : 1 elma, 2 mandalina
· Akşam : 2 but tavuk ızgara, ha?lama, yeşil salata (1 tatlı ka???? s?v? ya?)

5.GÜN
· Öğle : 1 elma 2 mandalina
· Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, kar???k salata

6.GÜN
· Öğle : 1 elma 1 portakal
· Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (kar???k salata, 1 tatlı ka???? s?v? ya?)

7.GÜN
· Öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı ka???? s?v? ya?
· Akşam : 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

XXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X