5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

1 kibrit kutusu beyaz peynir

Şekersiz bitki çayları

2 ince dilim kepek ekmeği

Domates, salatalık, kırmızı biber
2 ya da 3 adet zeytin

ARA

Bir adet kabuğu soyulmamış meyve

ÖĞLE

Bir tabak karışık sebze türlüsü

Yarım kase yoğurt

1 ince dilim kepek ekmeği

Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)

ARA

Bir adet kabuğu soyulmamış meyve

AKŞAM

3 köfte kadar balık- tavuk hindi eti(sebze ilaveli)

Yarım kase yoğurt

2 yemek kaşığı pilav, makarna veya kuru baklagil yemeği

Bir ince dilim kepek ekmeği

Havuç, roka, domates salatası(yarım tatlı kaşığı yağ)

ARA

2 adet kabuğu soyulmamış meyve

kızlar ben bu diyeti yaparken akşam yemeğini yemiyordum meyveyle geçiştiriyordum ve sporda yapyrdm ayrıca sabahları sirkeli su içiyordum yağları yakmak için ben bu diyetle ilk hafta 2 kg ıkıncı hafta 1 kilo verdim herkesin metobolizması farklı tabi.ama hiçtiyse verdgm kilolar kalıcı oluyrdu

kızlar verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu aldım dikkat etmeme rağmen 1 kilo için mi bu kadar eziyet çektim :47:

canım ya bende normal yedım tıkınmadım ama verdıgım butun kıloyu aldım.moralım da bozuldu ustelık.tekrar dıyete basladığım kılodayım.bosuna cektık eziyetı.kalorı hesabı yapalım canım

canım ya bende normal yedım tıkınmadım ama verdıgım butun kıloyu aldım.moralım da bozuldu ustelık.tekrar dıyete basladığım kılodayım.bosuna cektık eziyetı.kalorı hesabı yapalım canım

aynen cnm yha verdğm kiloları yine aldım :5: şimdi biraz ara vericeğim snra yukarıya yazdğm diyetimi uygulayacağım

aynen cnm yha verdğm kiloları yine aldım :5: şimdi biraz ara vericeğim snra yukarıya yazdğm diyetimi uygulayacağım

benımde dıkkat etmem gerek moralım bozulunca dıkkat edemedım yıne.anlıcan bu dıyet ıyıce moralımı bozdu.bebek gormeye gelenlerle bende hersey yıyorum artıkın

kızlar gunaydın bılgınız olsun ıstedım bende bu dıyete carsamba gunu baslamıstım 75-76 kılo cıkıyordum tartıda dıyet dun bıttı sımdı 72-73 kıloyum yanı 3-3,5 kılo gıttı benden de neyse kı sımdı spor salonuna yazıldım dun oraya basladım bakalım bırde boyle deneyecegım:34:

kimisi geri alıyor dikkat ettiği halde kiloları,kimisi almıyor..acaba neye göre değişiyor?
sonuçta dikkat ediyorlar öyle değilmi:26:
arkadaşlar haftada 5 gün olarak - hafta yapılırmı bu diyet sizce,yoksa çokmu zorlarım bedenimi?

selam kızlar. bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bilgisi olanlara birkaç sorum olucak. cevaplarsanız çok memnun olurum...

ilk olarak benim 7 aylık bebegim var ve emziriyorum. ek gıdalara tam olarak geçmedik. dolaysıyla sırf anne sütü alıyor kuzum. bu diyet sütü etkilermi??

ayrıca ben et sevmiyorum :S
ne tavuk ne balık nede kırmızı et.
o gün de meyve veya yine patates olsa olurmu??

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum :16:

selam kızlar. bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bilgisi olanlara birkaç sorum olucak. cevaplarsanız çok memnun olurum...

ilk olarak benim 7 aylık bebegim var ve emziriyorum. ek gıdalara tam olarak geçmedik. dolaysıyla sırf anne sütü alıyor kuzum. bu diyet sütü etkilermi??

bence sizin yapmanız doğru olmaz sonuçta tek yönlü besleneceksiniz.bu diyet normal insanın bile hayat düzenini etkiliyor ki sizi de fazlasıyla etkiler.benim size tavsiyem şimdilik sadece bebişinizi düşünün boşverin kiloları.ama yavaş yvaş vermek içinde düzenli bir beslenme proğramı uygulayın derim

kimisi geri alıyor dikkat ettiği halde kiloları,kimisi almıyor..acaba neye göre değişiyor?
sonuçta dikkat ediyorlar öyle değilmi:26:
arkadaşlar haftada 5 gün olarak - hafta yapılırmı bu diyet sizce,yoksa çokmu zorlarım bedenimi?

ben bu diyeti uyguladım verdiğim 2 kgnun 1 kilosunu aldım 5 gün ben zor dayandım tansiyonum düştü ve kalp çarpıntılarım oldu bence 5 gün yapın bir kaç hafta snra tekrar baslayın üst üste dayanamazsınz

guldur arkadışımız dediği gbi bende tavsiye etmem beni etkiledi sizi daha da çok etkiler sütünüzü de etkileyebilir dikkatli olun derim bence bol bol spor yapın ve daha hafif kalorisi daha yüksek diyetler yapın hızlı verilen kilo geri dönüyor

ben bu diyeti uyguladım verdiğim 2 kgnun 1 kilosunu aldım 5 gün ben zor dayandım tansiyonum düştü ve kalp çarpıntılarım oldu bence 5 gün yapın bir kaç hafta snra tekrar baslayın üst üste dayanamazsınz

benimde bu gün ilk günüm ve çokkk halsizim,bir ara çok üşüdümmm ve sürekli içim kıyılıyor..normalde tüm gün birşey yemezsem bu kadar kıyılmaz içim:50:

benimde bu gün ilk günüm ve çokkk halsizim,bir ara çok üşüdümmm ve sürekli içim kıyılıyor..normalde tüm gün birşey yemezsem bu kadar kıyılmaz içim:50:

ilk hafta biraz zor geçiyor kızlar adaptasyon süreci diyelim...5 günün sonunda serbest 2 gün ödül gibi oluyor ve diğer hafta daha iyi geçiyor... benim ilk hafta tam 5 günde 5 kilo gitti ama sonraki haftalar yavaşladı...normaldir sanırım yavaşlaması yoksa düşünsenize 1 ay yapsak 4 haftada 20 kilo gider. çok anormal olurdu...

Arkadaşlar

ben zayıflayamıyorum .daha önce kilomu sporla verdim fitnessle birlikte doğal olarak etim sertleşti ve şimdi kilo veremiyorum normalde bu diyeti yapanlar 1 haftada başlıyo etkilerini göstermeye ama bende tık yok :(:( ne yapıcam bilmiyorum gerçekten.

Buarada tek vazgeçemediğim şey bitter çikolata hergün bitane yiyorum :(

Arkadaşlar

ben zayıflayamıyorum .daha önce kilomu sporla verdim fitnessle birlikte doğal olarak etim sertleşti ve şimdi kilo veremiyorum normalde bu diyeti yapanlar 1 haftada başlıyo etkilerini göstermeye ama bende tık yok :(:( ne yapıcam bilmiyorum gerçekten.

Buarada tek vazgeçemediğim şey bitter çikolata hergün bitane yiyorum :(

canım çikolatanın kalorisi yüksek her gün bir parça daha azaltarak yiyebilirsin bende çikolatayı çok seviyorum özellikle tatlıları ama aklıma getırmemeye çalısyrm yoksa bende kılo alıyrm yaz ayına giriyoruz imkanın varsa spora başla ya da evde egzersizler yap onların faydasıda çok olyr az sık yemeye özen göster derim

kızlar topik bomboş kalmış nerelerdesiniz ben bu diyetle 2 haftada 7 kilo verdim benim çok hoşuma gitti bana avantajı midem çok küçüldü az birşeyle doyuyorum ben ara ara yaparım herhalde tabi şu an için fazla verecğim kilo yok sayılır :64::64::64::64:

kızlar topik bomboş kalmış nerelerdesiniz ben bu diyetle 2 haftada 7 kilo verdim benim çok hoşuma gitti bana avantajı midem çok küçüldü az birşeyle doyuyorum ben ara ara yaparım herhalde tabi şu an için fazla verecğim kilo yok sayılır :64::64::64::64:

2 haftada 7 kilo çok güzel. Hadi bakalım bi de bu diyeti deneyelim.

walla çok güzel seni tebrik ediyorum.2 hafta arka arkaya mı uyguladın.boş günlerinde çok yedin mi?ben bir hafta yaptım 3.600 verdim ama sonra bu hafta yapmadım gözüm korktu bişey olursa diye.aslında iyi verdim devam etsem dahada verirdim.olmazsa haftaya tekrar başlayım.

walla çok güzel seni tebrik ediyorum.2 hafta arka arkaya mı uyguladın.boş günlerinde çok yedin mi?ben bir hafta yaptım 3.600 verdim ama sonra bu hafta yapmadım gözüm korktu bişey olursa diye.aslında iyi verdim devam etsem dahada verirdim.olmazsa haftaya tekrar başlayım.

teşekkür ediyorum arka arkaya yapmadım 2 hafta ara verdim vücudum biraz toplansın diye tabi bu aralarda aşırıya kaçmadan yedim 2. yapışım daha rahat geçti midem küçüldü artık şu an biteli 10 gün oluyor hala aynı kilomdayım.

canm kaç kilosun sen verdiklerini geri almadın mı peki:26:

Back
X