- Konu Sahibi incilideniz
- #9.981
bende dikkat ettim yine aldım en iyisi kendi yaptığım diyet hafta da 1.5 kg falan gdyr ama kalıcı oluyor
bende merak ettim canım şu diyeti 7 günde 1.5 kilo versem süper olucak

hemen paylaş da yarın başlıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dikkat ettim yine aldım en iyisi kendi yaptığım diyet hafta da 1.5 kg falan gdyr ama kalıcı oluyor
kızlar verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu aldım dikkat etmeme rağmen 1 kilo için mi bu kadar eziyet çektim![]()
canım ya bende normal yedım tıkınmadım ama verdıgım butun kıloyu aldım.moralım da bozuldu ustelık.tekrar dıyete basladığım kılodayım.bosuna cektık eziyetı.kalorı hesabı yapalım canım
aynen cnm yha verdğm kiloları yine aldımşimdi biraz ara vericeğim snra yukarıya yazdğm diyetimi uygulayacağım
selam kızlar. bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bilgisi olanlara birkaç sorum olucak. cevaplarsanız çok memnun olurum...
ilk olarak benim 7 aylık bebegim var ve emziriyorum. ek gıdalara tam olarak geçmedik. dolaysıyla sırf anne sütü alıyor kuzum. bu diyet sütü etkilermi??
ayrıca ben et sevmiyorum :S
ne tavuk ne balık nede kırmızı et.
o gün de meyve veya yine patates olsa olurmu??
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum![]()
kimisi geri alıyor dikkat ettiği halde kiloları,kimisi almıyor..acaba neye göre değişiyor?
sonuçta dikkat ediyorlar öyle değilmi:26:
arkadaşlar haftada 5 gün olarak - hafta yapılırmı bu diyet sizce,yoksa çokmu zorlarım bedenimi?
selam kızlar. bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bilgisi olanlara birkaç sorum olucak. cevaplarsanız çok memnun olurum...
ilk olarak benim 7 aylık bebegim var ve emziriyorum. ek gıdalara tam olarak geçmedik. dolaysıyla sırf anne sütü alıyor kuzum. bu diyet sütü etkilermi??
ayrıca ben et sevmiyorum :S
ne tavuk ne balık nede kırmızı et.
o gün de meyve veya yine patates olsa olurmu??
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum![]()
ben bu diyeti uyguladım verdiğim 2 kgnun 1 kilosunu aldım 5 gün ben zor dayandım tansiyonum düştü ve kalp çarpıntılarım oldu bence 5 gün yapın bir kaç hafta snra tekrar baslayın üst üste dayanamazsınz
benimde bu gün ilk günüm ve çokkk halsizim,bir ara çok üşüdümmm ve sürekli içim kıyılıyor..normalde tüm gün birşey yemezsem bu kadar kıyılmaz içim![]()
Arkadaşlar
ben zayıflayamıyorum .daha önce kilomu sporla verdim fitnessle birlikte doğal olarak etim sertleşti ve şimdi kilo veremiyorum normalde bu diyeti yapanlar 1 haftada başlıyo etkilerini göstermeye ama bende tık yokne yapıcam bilmiyorum gerçekten.
Buarada tek vazgeçemediğim şey bitter çikolata hergün bitane yiyorum![]()
kızlar topik bomboş kalmış nerelerdesiniz ben bu diyetle 2 haftada 7 kilo verdim benim çok hoşuma gitti bana avantajı midem çok küçüldü az birşeyle doyuyorum ben ara ara yaparım herhalde tabi şu an için fazla verecğim kilo yok sayılır![]()
kızlar topik bomboş kalmış nerelerdesiniz ben bu diyetle 2 haftada 7 kilo verdim benim çok hoşuma gitti bana avantajı midem çok küçüldü az birşeyle doyuyorum ben ara ara yaparım herhalde tabi şu an için fazla verecğim kilo yok sayılır![]()
walla çok güzel seni tebrik ediyorum.2 hafta arka arkaya mı uyguladın.boş günlerinde çok yedin mi?ben bir hafta yaptım 3.600 verdim ama sonra bu hafta yapmadım gözüm korktu bişey olursa diye.aslında iyi verdim devam etsem dahada verirdim.olmazsa haftaya tekrar başlayım.