5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar ben su en bastakı sınırsız yedıgımız dıyetten yaptım gecen hafta.cumartesı yazacaktım ama yazamadım.pazrtesı 60.4 ile basladıgım dıyetın cuma aksamı bıtmesının ardından cumartesı sabah erkenden tartıldım.57.9 yazıyordu cok mutlu oldum ama aynadakı goruntum pek degısmemıstı.cumartesı pazar pek fazla abartmadan normal yedım.bu sabah tartıldıgımda 58,5 olmayı falan goze almıstım cunku verdıgım kılonun hepsı yag olmayabılır dıyordum suda vermısımdır demıstım.ama tartıda 59.2 yazıyordu:(bu nedenle cok uzuldum.ama pes etmek yoook.bıde şu isveç diyetini deneyeceğim.umarım verırırm kılomu:(sizlere bol şans

Merhaba kızlar ben yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum ama benim etle fzl aram yoktur et yerine başka bişey yiyemezmiyim?

benim diet bugün güme gitti.pazar günü diete başlarsam olacağı buydu zaten :D neyse yarın yumurta ile başlarım. kaçamaklı bile olsa 3.5 kg çok iyi bir rakam bence.hatta süper :) sabah tartıldım 71.9 geldim.ama adetim çok yakın bugün yarın olurum.şişlikte var. kilom 68 di.şu son 3 haftada 71.9 a çıktım.sanırım ilk hafta kilolarım daha hızlı gidecek.aman gitsin çok meraklısı değilim zaten.iki hafta üst üste denicem.eğer yine eskisi gibi 2. haftamda kilo vermem durursa başka diete başlarım.15 kilo vermem lazım.e yazda geldi yani yumurta kapıya dayandı :60: yarın başlıcak kızlar varmı :37:

ben basladım cnm bugun yumurta ile bakalım hayırlısı şuana kadar zorlanmadım pek ama önemlı olan bu saatten sonrası bırde bu hafta mısafır var yatılı ama olsun ben bozmucam bu dıyetı.sana da kolay gelsın cnm...

Herkeze merhaba... direk konuya giricem bende salı günü bu listeye başlıcam hayatım rejim yapmaya çalışmakla geçiyo ama herseferinde kendimi mc donaldsta buluyorum.. ne iş yerimde ne özel hayatımda hiç anın tadını çıkaramıyorum aklım sürekli kilomda hep zayıflmanın hayalini kuruyorum sürekli hayatı erteliyorum zayıflayınca şuraya gidicem zayıflayınca buraya gidicem şunu giyicem diye ama evden çıkmak bile istemiyorumn bir siyah eşofman ve siyah mont ile koca bir senyi geçirdim canım başka hiç bişey giymek istemiyor.. 3 kere liposuction yaptırdım zaman zamanda zayıfladım ama ne ara geri aldım bilmiyorum şimdi 74 kiloyum haziran sonunda 58 kilo olursam erkek arkadaşım beni H&M e götürüp istedğim herşeyi alıcak... kendime bir günlük tutucam.. polikistik over olduğum için gün içinde yutmam gereken 3 adet ilaç var onların saatlerini ve bu 5 günde 5 kilo rejimini 1 ay sıkı şekilde yapmak istiyorumn.. ama hiç arkadaşım yok mesleğimden dolayı hep erkeklerin içindeyim.. ama kız desteği bir başka oluyo.. bana destek olun lütfen..

aynı benım durumum sıyah esorfmanlarla gezıyorum suan nereye gıtsem onlar nerdeyse:((

kızlar nerelerdesınız valla yataga dusurdu benı bu dıyet:) bayagı halsızlık yaptı.bende o yuzden 1 tane muz yedım ama 2 yumurta yedım henuz.bırazda leblebı attım agzıma yoksa gözlerım kapanıyordu:( ama olsun dıyete devam edıyorum pek de bozulmus sayılmam.

kızlar nerelerdesınız valla yataga dusurdu benı bu dıyet:) bayagı halsızlık yaptı.bende o yuzden 1 tane muz yedım ama 2 yumurta yedım henuz.bırazda leblebı attım agzıma yoksa gözlerım kapanıyordu:( ama olsun dıyete devam edıyorum pek de bozulmus sayılmam.

canım halden düştüysen eğer bi kaç ekleme yapabilirsin harfiyen uymayabilirsinn...biraz zamana yay mesela süreyi 7-8 güne çıkar...ben geçen pazartesi başlamıştım cuma günü bitti ve 4 kilo farkettim ki bir iki ekleme yaptığım halde...bugün midem geçen haftadan bayağı bir küçüldüğü için yiyiemiyorum eskisi gibi bugün tekrardan başladım ama biraz daha sınırları genişlettim sende öyle yap tatlımm:71:

canım halden düştüysen eğer bi kaç ekleme yapabilirsin harfiyen uymayabilirsinn...biraz zamana yay mesela süreyi 7-8 güne çıkar...ben geçen pazartesi başlamıştım cuma günü bitti ve 4 kilo farkettim ki bir iki ekleme yaptığım halde...bugün midem geçen haftadan bayağı bir küçüldüğü için yiyiemiyorum eskisi gibi bugün tekrardan başladım ama biraz daha sınırları genişlettim sende öyle yap tatlımm:71:

tşkler cnm öyle yapayım bari yoksa yorgun hıssedıyorum kendımı.

çook teşekkür ederim.. salı günü bu listeye başlıyorum ama ufak tefek ekler yapacağım.. mesela sabah aç karnına elma sirkesi içicem.. sonra tibetin gençlik pınarı egzersilerini yapıcam sonra listedeki gibi gün içinde yemeğimi yicem akşamları form çalyları gün içinde yeşil çay... bir fırsat sitesindende kavitasyon ve vakum terapi almıştım.. şansımada bir arkadaşım idealtepede spor salonu almışş gel sınırsız faydalan dedi.. gün içnde de orda bişeyler yaparım.. artık çok sıkıldım kendimi dana gibi görüyorum.. yolda sadece zayıf olduğu için güzel giyinmiş ve kendine güvenen birilerini görünce kendi kendime kızıyorum ama kızdıkça yine yiyorum.. yarın sabah ilk işim önden arkadan yandan resim çekmek olucakk.. sende çek sonra zayıfladıktan sonra nasıl görünüyosunuz konusuna resm koyarız hedef 30 haziranda 58 kilo yani 16 kilo civari gerçi biraz zor 1.5 ayda ama 10 kilo versemde gerisini temmuzda yüzerek falan sıkılaşarak veririm diye düşünüyorum
bende elma sirkesi ve bal karışımından içmeye başladım.canım kavitasyonu bende çok araştırdım am akaraciğerde yağlanma yaptığına dair çok yorum okudum.dikkatli ol derim ;)
ben basladım cnm bugun yumurta ile bakalım hayırlısı şuana kadar zorlanmadım pek ama önemlı olan bu saatten sonrası bırde bu hafta mısafır var yatılı ama olsun ben bozmucam bu dıyetı.sana da kolay gelsın cnm...

cornella sanada kolay gelsin hayatım.kız neden bozdun sen dieti :D bu dietin özü besinleri birbirine karıştırmamaya dayanıyor.eğer çok acıkırsan yine yumurta ye.bizim gibi 5-6 tane ile sınırlandırmak zorunda değilsin canım.bu topiğin 1. sayfasına bakarsan diğer dieti görürsün.ondan sınırsız yiyebilirsiniz yazıyor.hayatım yorma kendini sakın.zaten bende kendimi zorlanır hissdersem daha fazla yerim.o 1 tane muzu biz görmedik sende yemedin :37: hadi devam diete

evet gelelim bana.bugün için 6 yumurta haşladım.2 sini sabah 2 sini öğlen yedim.1 saat sonrada diğer 2 taneyi yicem.tuzladım ve baharatla birlikte tükettim.sabah elma sirkeli suyumdan içtim.akşam uyumadan önce yine içicem.biraz zorlandım ilk gün olduğu için ama 3 haftadır yediklerime sayıyorum artık :)

karnım iyice şişti reglim başlamak üzere.o yüzden tartılmıcam kızlar.71.9 ile başladım bakalım cmtesi ne çıkıcak.67-68 arası bişey bekliyorum ben.

Merhaba kızlar ben yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum ama benim etle fzl aram yoktur et yerine başka bişey yiyemezmiyim?

canım bende et yiyemiyenlerdenim.daha önce yaptığımda tavuk burger filan yaptım kendime yağsız. yok ben hiç et yemem dersen o zaman onun yerine süt yada yoğurt tüket bari:56:

merhaba hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ben de baslamak istiyorum bu diyete ve yarin basliycam. su an 56 kiloyum ve 52 olmak istiyorum. umarim ise yarar. basligin ilk mesajinda bahsedilen sekilde devam ediyoruz degil mi? ve sabah neyse basladiysak o sebzelerle deniyor, sabah salatalik brokoli yedik mesela aksamda bunlari yiycez ok anladim onu fakat ek sebzeler ekleyebilir miyiz mesela aksam?
tesekkurler, hepimizde ise yarar umarim. opuldunuz.

merhaba hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ben de baslamak istiyorum bu diyete ve yarin basliycam. su an 56 kiloyum ve 52 olmak istiyorum. umarim ise yarar. basligin ilk mesajinda bahsedilen sekilde devam ediyoruz degil mi? ve sabah neyse basladiysak o sebzelerle deniyor, sabah salatalik brokoli yedik mesela aksamda bunlari yiycez ok anladim onu fakat ek sebzeler ekleyebilir miyiz mesela aksam?
tesekkurler, hepimizde ise yarar umarim. opuldunuz.

hoşgeldin evet başlığın ilk sayfasındaki yap sınırsız yiyorsun ve güne ne ile başlarsan öyle devam ediyorsun kolay gelsin:1::1:

merhaba,
ben yeni üyeyim. doğum sonrası üzerimde 10 kilo kadar kaldı. bir türlü cesaret edip başlayamamıştım ama yazılanları okuyunca karar verdim. ben şu sınırlı olan diyete başladım bugün. 5 yumurta ile başlayan. sabah 9.30 gibi kalktım. 1 saat kadar spor yaptım ve henüz bir şey yemedim. sadece limonlu ılık su içtim. şu sıralar yemeyi düşünüyorum. açlık çekme ihtimali yüksek olduğundan gündüz mümkün olduğunca geç yiyip akşama saklamak daha mantıklı geldi. henüz aç da hissetmiyorum zaten.
bir de bu tip rejimelrde spor olarak platesi öneririm. kondisyona dayalı olmadığından az yemekten kaynaklı enerji sorunu olmuyor. kalçan yanıyor ya da karnın ama nefes nefese kalmıyorsun pilateste. doğal olarak az kalori almaktan kaynaklı yorgunluk sorun olmuyor genelde spor esnasında. ardından da esneme hareketleri yapılırsa, yorgunlık neredeyse yok oluyor.

başlangıç kilom 70.3

ben kaçaksız, sıkı uyacağım bu diyete. sonuçta şimdiye kadar yediklerime sayarım :)

hergün bilgi vereceğim, hem benim içinde rapor vermek gibi olur, motivasyonu arttırır.

herkese bol şans.

hoşgeldin evet başlığın ilk sayfasındaki yap sınırsız yiyorsun ve güne ne ile başlarsan öyle devam ediyorsun kolay gelsin:1::1:
tesekkurler :) patatesle basladim bakalim dayanabilecekmiyim :)
aynurenes ve aksakarya, size de bol sans..
ve son bi sorum var; kahveye veya caya tatlandirici katabilir miyiz bu diyette?

bende dün başlasım 64 kiloyla dün patetes bugün et günü inşallah veririm.

hoşgeldin canım bol şans :) bol azimm
merhaba,
ben yeni üyeyim. doğum sonrası üzerimde 10 kilo kadar kaldı. bir türlü cesaret edip başlayamamıştım ama yazılanları okuyunca karar verdim. ben şu sınırlı olan diyete başladım bugün. 5 yumurta ile başlayan. sabah 9.30 gibi kalktım. 1 saat kadar spor yaptım ve henüz bir şey yemedim. sadece limonlu ılık su içtim. şu sıralar yemeyi düşünüyorum. açlık çekme ihtimali yüksek olduğundan gündüz mümkün olduğunca geç yiyip akşama saklamak daha mantıklı geldi. henüz aç da hissetmiyorum zaten.
bir de bu tip rejimelrde spor olarak platesi öneririm. kondisyona dayalı olmadığından az yemekten kaynaklı enerji sorunu olmuyor. kalçan yanıyor ya da karnın ama nefes nefese kalmıyorsun pilateste. doğal olarak az kalori almaktan kaynaklı yorgunluk sorun olmuyor genelde spor esnasında. ardından da esneme hareketleri yapılırsa, yorgunlık neredeyse yok oluyor.

başlangıç kilom 70.3

ben kaçaksız, sıkı uyacağım bu diyete. sonuçta şimdiye kadar yediklerime sayarım :)

hergün bilgi vereceğim, hem benim içinde rapor vermek gibi olur, motivasyonu arttırır.

herkese bol şans.

sende hoşgeldin aksakarya.kaçamaksız ve sıkı birr diet dilerim :)

tesekkurler :) patatesle basladim bakalim dayanabilecekmiyim :)
aynurenes ve aksakarya, size de bol sans..
ve son bi sorum var; kahveye veya caya tatlandirici katabilir miyiz bu diyette?

kullanabilirsin canım.bende cola zero tüketiyorum.

bi sorumm daha var yumurta gununde yumurtayla yogurt yiyebilir miyiz? pf acim :/

yumurta gününde acıktıysan yine yumurta ye canım.yok ben yumurta yemem yada evde yok diyorsan o zaman mecburen yoğurt tüket.napalım artık:37:

bugün 2 günüm.meyve günü.6 tane yeşil elma yedim.bol kahve ve coca cola zero tükettim.çok acıktım :( sabah 1 dilim kepek ekmeği yemek zorunda kaldım.adet gördüğüm için ağrı kesici alıyorum.üstüne midemi bozmasın diye 1 dilim kepek ekmeği yedim.hala tartılmıyorum.zaten karnışım kocaman oldu :53: pazar sabahı tartıda 67 görmek istiyorummmmmmmmmmmmm:65:

dünü 5 yumurtayla kapattım, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade ve şekersiz neskafe içtim.
sabah 1 saat kadar, akşama doğru da yarım saat kadar spor yaptım.
17.05.2011 de 70.3 kiloydum
bu sabah 69.3 çıktım.
muhtemelen bu sudan giden kilo ve 5 günden sonra anlaşılacak ne kadar kilo verdiğim.
bugün 5 porsiyon meyva var, bugün de zor. ama yarın patates, daha doyurucu.

bir de hamileliğimde kullandığım bir vitamin vardı. elevit. bu vitaninden günde 2 adet alıyorum. sanırım bir etkisi olmaz. onu da almamazlık etmek istemiyorum, çünkü gerçekten çok az bu diyette gıda alımı.

Bende cuma günü başlayacağım bu diyete.5 gün bu diyet sonra 7 gün çorba diyeti.

Kilom 65 hedefim 58.
:61:

Kısaca tam 31 mayısta hedefime ulaşmış olacağım bir aksilik olmazsa.

Back
X