- Konu Sahibi incilideniz
- #10.201
Kızlar gerçekten 5 kilo veren var mı ay nolur söyleyin hemen yapıcam ekmek felan almıyoz dımı hıc :26::26:
ekmek yok şeker

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gerçekten 5 kilo veren var mı ay nolur söyleyin hemen yapıcam ekmek felan almıyoz dımı hıc :26::26:
ekmek yok şekerben 5 günde 3.9 kg verdim :) kilon çok fazla ise 5 kg verirsin elbette.1. sayfadaki diet listesini okursan neler tükettiğimi görürsün canım
Saol cnm okudum bişi daha sorcambiz boyle kıloları verdık ya gerı dıyetı bıraktıgımızda daha fazlasıyla almayalım :84::84:
yarın et günüm, Ne hazırlasam diye düşünüyorum kendime?:44: Siz et günü menünüze ne tür şeyler hazırladınız ???
bugün sabah tartıldığımda kilom 67.2 çıktı.başlangıç kilom 71.9 bitiş kilosu 67.2 toplamda 4.7 kg verdim.fazla bir kilo gibi görünsede benim için normal kızlar. bu diete başlamadan önce 3 hafta çok abartı yemek yedim.bu diet süresinde regl dönemini atlattım ki bu baya bir ödem atmaya denk geliyor.bugün bozdum dieti.çok hafif bir kahvaltı yaptım, akşamda dışarı çıkıcaz ve sadece yemek yicem.yarın tekrar diete dönücem allahın izniyle.bu hafta ak koyun kara koyun ortaya çıkar artık :) bu haftaki hedefim 2 ila 3 kg arası.inş hedefime ulaşırımm :))
ayy olsun canım yaa çok güzel yinede... bende p.tesi başlamak istiyorum i,nş...
sana sormak istediğim bişey var, peki ölçülerine nasıl yansıdı bu ?? 1 2 cm falan mı??
teşekkür ederim canım :) evet baya incelme oldu.maalesef ölçü almadım ama biz byanlar kıyafetlerimizden anlarız biliyorsunkotum baya baya bir bol geldi
özellikle bacak göbek ve bel bölgemde bariz bir incelme var.etrafımdakiler sen ne yaptın diye soruyorlar :78: söylemedim tabiki dieette olduğumu
canım pztesi bekleriz gel başla sende.ilk 3 gün çok zorlanıyorsun ama sonra açlıktan eser kalmıyor.bugün sözde kahvaltı yaptım ama canım hiç istemedi 1. çatal yedim herşeyden.midem iyice küçülmüş :)
tebrikler canım yaa.. 5 günde muhteşem birşey.. ben bir aydır yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıorum ama sadece kilomu koruyorum gram veremiyorum malesef :/ pazartesi buradayım, eğer bu diet işe yararsa bir ayda mutlu sona ulaşırım =)) ay bütüüünn yazlıklarım dolapta bana bakıyorrr
![]()
bende normal dietlerle kilo veremeyenlerdenim.daha öncede bu dieti yaptım çok güzel sonuç almıştım.baya uzun sürede kilomu korudum.4 hafta önceye kadararkadaşım geldi şehir dışından ve biz tabiri caizse öküz gibi yemek yedk.sanki ülkede kıtlık başlıcak gibi ne bulduysak yedik
en çok bu dietten fayda gördüğüm için direk bu diete başladım.iyide etmişim :) ben sınırlı listeyi yaptım ama yinede 1-2 artttırdım yediklerimi.birde 5 güne ek olarak 1 gün fazladan ekleyeip salata günü yaptım.yani 6 günde gitti kilocuklar.bunun üstüne normal yemek yesem bile kilo almam eminim :) benim yazlıklarda dolapta melül melül bana baktığı için artık başlamam gerek dedim.
![]()
biran önce yarın olsa bende kilo vermeye başlasaaamsonra gelsin yazlıklar yeni kıyafetler cicileeer
p.tesi burada buluşalım canım, buarada reklam metin yazarıymışsın bayıldım
hayallerimde ki meslekti...
tamam cnım pztesi beklerinm.meslek güzelde ne yazıkki pek fazla para kazanamıyoruzöyle parça iş geldimi işte
ben kaçtım pztesi burdayımm.yarına hazırla kendini şeker
![]()