5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evettt gelelim bana .5 günüde devirmiş bulunmaktayım :D dün süt günüydü ama ben yoğurttta ekledim.süt günü baya zor.sınırlı listeyi yapamayan arkadaşlar, 1. sayfadaki normal listeyi yapar artık.başlangıç kilom 71.9 bugün sabah 68 çıktım.5 günde 3.9 kg vermiş oldum.diete 1 gün daha ekleyip bugünüde kendime sebze günü ilan ettim.bugün 5 çorba kasesi salata yicem.pazar günüde dieti bozup serbest gün ilan ediyorum.pztesi tekrar devammmm:37:

ekmek yok şeker :37: ben 5 günde 3.9 kg verdim :) kilon çok fazla ise 5 kg verirsin elbette.1. sayfadaki diet listesini okursan neler tükettiğimi görürsün canım

Saol cnm okudum bişi daha sorcam :D biz boyle kıloları verdık ya gerı dıyetı bıraktıgımızda daha fazlasıyla almayalım :84::84:

yarın et günüm, Ne hazırlasam diye düşünüyorum kendime?:44: Siz et günü menünüze ne tür şeyler hazırladınız ???

Kızlar ben bu diyeti bıraktım.Hem çok mide zor bir diyet hem verdiklerimizin 2 kilosunu alacağımız garanti.Geri kalan 3 kiloda fazlasıyla geri dönecek gibi.Onun yerine az ama sağlıklı yiyorum.

bugün sabah tartıldığımda kilom 67.2 çıktı.başlangıç kilom 71.9 bitiş kilosu 67.2 toplamda 4.7 kg verdim.fazla bir kilo gibi görünsede benim için normal kızlar. bu diete başlamadan önce 3 hafta çok abartı yemek yedim.bu diet süresinde regl dönemini atlattım ki bu baya bir ödem atmaya denk geliyor.bugün bozdum dieti.çok hafif bir kahvaltı yaptım, akşamda dışarı çıkıcaz ve sadece yemek yicem.yarın tekrar diete dönücem allahın izniyle.bu hafta ak koyun kara koyun ortaya çıkar artık :) bu haftaki hedefim 2 ila 3 kg arası.inş hedefime ulaşırımm :))

Saol cnm okudum bişi daha sorcam :D biz boyle kıloları verdık ya gerı dıyetı bıraktıgımızda daha fazlasıyla almayalım :84::84:

canım çokk abartı yemezsen geri almazsın.bu sadece bu diette geçerli değil.bütün dietlerde geçerli bir kuraldır.bu dieti yap üstüne normal diet listene geç.yada spor yap.o zaman almazsın şeker :37:

yarın et günüm, Ne hazırlasam diye düşünüyorum kendime?:44: Siz et günü menünüze ne tür şeyler hazırladınız ???

canım ben et günümde tavuk burger aldım.yağsız tavada pişirip yedim.güzelde oldu :56:

bugün sabah tartıldığımda kilom 67.2 çıktı.başlangıç kilom 71.9 bitiş kilosu 67.2 toplamda 4.7 kg verdim.fazla bir kilo gibi görünsede benim için normal kızlar. bu diete başlamadan önce 3 hafta çok abartı yemek yedim.bu diet süresinde regl dönemini atlattım ki bu baya bir ödem atmaya denk geliyor.bugün bozdum dieti.çok hafif bir kahvaltı yaptım, akşamda dışarı çıkıcaz ve sadece yemek yicem.yarın tekrar diete dönücem allahın izniyle.bu hafta ak koyun kara koyun ortaya çıkar artık :) bu haftaki hedefim 2 ila 3 kg arası.inş hedefime ulaşırımm :))

ayy olsun canım yaa çok güzel yinede... bende p.tesi başlamak istiyorum i,nş...
sana sormak istediğim bişey var, peki ölçülerine nasıl yansıdı bu ?? 1 2 cm falan mı??

ayy olsun canım yaa çok güzel yinede... bende p.tesi başlamak istiyorum i,nş...
sana sormak istediğim bişey var, peki ölçülerine nasıl yansıdı bu ?? 1 2 cm falan mı??

teşekkür ederim canım :) evet baya incelme oldu.maalesef ölçü almadım ama biz byanlar kıyafetlerimizden anlarız biliyorsun :37: kotum baya baya bir bol geldi :52: özellikle bacak göbek ve bel bölgemde bariz bir incelme var.etrafımdakiler sen ne yaptın diye soruyorlar :78: söylemedim tabiki dieette olduğumu :D canım pztesi bekleriz gel başla sende.ilk 3 gün çok zorlanıyorsun ama sonra açlıktan eser kalmıyor.bugün sözde kahvaltı yaptım ama canım hiç istemedi 1. çatal yedim herşeyden.midem iyice küçülmüş :)

teşekkür ederim canım :) evet baya incelme oldu.maalesef ölçü almadım ama biz byanlar kıyafetlerimizden anlarız biliyorsun :37: kotum baya baya bir bol geldi :52: özellikle bacak göbek ve bel bölgemde bariz bir incelme var.etrafımdakiler sen ne yaptın diye soruyorlar :78: söylemedim tabiki dieette olduğumu :D canım pztesi bekleriz gel başla sende.ilk 3 gün çok zorlanıyorsun ama sonra açlıktan eser kalmıyor.bugün sözde kahvaltı yaptım ama canım hiç istemedi 1. çatal yedim herşeyden.midem iyice küçülmüş :)

:46::46:tebrikler canım yaa.. 5 günde muhteşem birşey.. ben bir aydır yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıorum ama sadece kilomu koruyorum gram veremiyorum malesef :/ pazartesi buradayım, eğer bu diet işe yararsa bir ayda mutlu sona ulaşırım =)) ay bütüüünn yazlıklarım dolapta bana bakıyorrr:43:

:46::46:tebrikler canım yaa.. 5 günde muhteşem birşey.. ben bir aydır yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıorum ama sadece kilomu koruyorum gram veremiyorum malesef :/ pazartesi buradayım, eğer bu diet işe yararsa bir ayda mutlu sona ulaşırım =)) ay bütüüünn yazlıklarım dolapta bana bakıyorrr:43:

bende normal dietlerle kilo veremeyenlerdenim.daha öncede bu dieti yaptım çok güzel sonuç almıştım.baya uzun sürede kilomu korudum.4 hafta önceye kadar :D arkadaşım geldi şehir dışından ve biz tabiri caizse öküz gibi yemek yedk.sanki ülkede kıtlık başlıcak gibi ne bulduysak yedik:60: en çok bu dietten fayda gördüğüm için direk bu diete başladım.iyide etmişim :) ben sınırlı listeyi yaptım ama yinede 1-2 artttırdım yediklerimi.birde 5 güne ek olarak 1 gün fazladan ekleyeip salata günü yaptım.yani 6 günde gitti kilocuklar.bunun üstüne normal yemek yesem bile kilo almam eminim :) benim yazlıklarda dolapta melül melül bana baktığı için artık başlamam gerek dedim.:60:

bende normal dietlerle kilo veremeyenlerdenim.daha öncede bu dieti yaptım çok güzel sonuç almıştım.baya uzun sürede kilomu korudum.4 hafta önceye kadar :D arkadaşım geldi şehir dışından ve biz tabiri caizse öküz gibi yemek yedk.sanki ülkede kıtlık başlıcak gibi ne bulduysak yedik:60: en çok bu dietten fayda gördüğüm için direk bu diete başladım.iyide etmişim :) ben sınırlı listeyi yaptım ama yinede 1-2 artttırdım yediklerimi.birde 5 güne ek olarak 1 gün fazladan ekleyeip salata günü yaptım.yani 6 günde gitti kilocuklar.bunun üstüne normal yemek yesem bile kilo almam eminim :) benim yazlıklarda dolapta melül melül bana baktığı için artık başlamam gerek dedim.:60:

biran önce yarın olsa bende kilo vermeye başlasaaam :D sonra gelsin yazlıklar yeni kıyafetler cicileeer :D p.tesi burada buluşalım canım, buarada reklam metin yazarıymışsın bayıldım :34: hayallerimde ki meslekti...

biran önce yarın olsa bende kilo vermeye başlasaaam :D sonra gelsin yazlıklar yeni kıyafetler cicileeer :D p.tesi burada buluşalım canım, buarada reklam metin yazarıymışsın bayıldım :34: hayallerimde ki meslekti...

tamam cnım pztesi beklerinm.meslek güzelde ne yazıkki pek fazla para kazanamıyoruz :37: öyle parça iş geldimi işte :37: ben kaçtım pztesi burdayımm.yarına hazırla kendini şeker:27:

herkeze merhaba.. salı günü başlıcam demiştim ama yine kendimi ikna etmem ve ertelemek için bahaneler uydurmam neticesinde başlangıç günüm c.tesi oldu..73 kilo ile başladım.. sabah 8 de kalktım bir bardak suya iki yemek kaşığı elma sirkesi koyup içtim.. tibetin gençlik pınarı egzersizlerini 3 tekrarsan başladım... 2 tane haşlanmış yumurta yedim.. 5 i bir arada mate çayı içtim.. 30 dk koşu bandında yürüdüm banyo yaptım. dışarı çıktım dışarı çıkarken 6 tane haşlanmış yumurtamı poşete koydum çantama attım.. gün içinde 2 litre su içtim.. erkek arkadaşımla kozzye gittik yasemin soysalım şişmanlıkla ilgili semineri vardı onu dinledik erkek arkadaşım döner yedi ben poşetimden yumurtamı çıkardım.. benimle dalga geçti bende onu masada bırakıp gittim .. otoparka arkamdan geldi çok kötü kavga ettik motorun anahtarını bana verip gitti .. arkadanda bir sürü mesajlar attı.. normalde olsa bunu hemen bahane eder burger kinge doğru koşardım ama bu sefer kesin kararlıyım otoparkta yumurtamı yedim.. sonra motorla eve doğru giderken bi arabayla otobüs arasında bacağımı sıkıştırdım şişti sıyrıldı.. tabi hemen erkek arkadaşımı aradım geldi beni aldı barıştık ben ağladım falan.. sonra akşam canlı müzik olan bi yere gittik .. erkek arkaadaşım bira içti tavuklu salata yedi ben roka salatası yedim bişey içmedim.. sonra bi midem bulandı koşa koşa tuvalete gidip butun gün yedklerimin hepsini çıkardım .. eve geldim gece 1 de yattım... bu sabah 8 de kalktım.. elma sirkesi tibet egzersizi ve mate çayı tamam ama yürürüş yapamadım ayağım çünkü bacağım ağrıyo.. bugun sabah 2 domates 2 salatalık yedim.. arada yeşil elma ... öğlen yine domates salatalık arada yine yeşil elma.. işte saat 5 oldu bugun hiç evden çıkmadım birazdan erkek arkadaşım gelicek onla çıkarsakta dışarda yine salata yicem çünkü bişey yemeden de bi yerde oturulmuyo ama salatayı sossuz ve en sade olanından yicem içinde öle 3 çeşit peynir olan salatalardan değil .. belli olmaz belkide sadece bi bitki çayı içer otururum.. erkek arkadaşıma o benle dalga geçtiği günün acısını çıkatmak için haziran sonunda 58 kilo olmaya kararlıyım.. pendikte bi yerden kavitasyon ve vakum terapi aldım 8 seans sadece arka bacak ve popo ya yaptırıcam.. kavacıkta da gymnasium spor klubune yazıldım.. 1 ay düzenlli haftada 4 gün gidersem herhalde bu iş tamamdır.. bu arada ben 5 günde 5 kilo rejimine 2 gün ara verdiğimde sadece kellogs yemeği düşünüyorum 2 gün sonunda yine aynı listeye başlıcam.. bu sabah tartılmadım.. ve kesinlikle 7 gün sonuna kadar tartılmıcam.. dün sabah bir mayokini ile hem önden hem arkadan resmimi çektim.. kısmetse haziran 30 da da aynı mayokini ile hem önden hem arkadan resmimi çekip burda paylaşıcam

ya o diilde ben bugün başladım bu diete. patatese nane ve kırmızı biberi basıp yemeye çalıştım. kaç tane patates yedim bilmiyorum ve ben hala açım....:36:
canım bi çok yemek istiyor..:2:
:50:
burdaki zayıflayanların yorumları ile irademe hakim olmaya calışıyorum :78: pes etmicm etmicem :58: :18:

Back
X