- Konu Sahibi incilideniz
- #10.641
Ben dün başladım dün yalan oldu benim diyet
Almiracım peki bu sınırlı diyette fazla olmamak kaydıyla tuz ve yağ kullanılıyor mu?Ben en fazla 3 kilo versem yeter bana.Puff ne yapsam bilemedim.:97:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün başladım dün yalan oldu benim diyetAlmiracım peki bu sınırlı diyette fazla olmamak kaydıyla tuz ve yağ kullanılıyor mu?Ben en fazla 3 kilo versem yeter bana.Puff ne yapsam bilemedim.:97:
tatlım meyve gününde istediğin meyveden 5 adet veya kiraz çilek falansa 5 porsiyon.yumurta gününde bazı arkadaşlar yoğurt süt diyo ama yoğurt ve süt yumurtanın yerini tutmaz,süt ürününde girerler ve protein açısından daha fakirdirler.yumurta çok daha yüksek ve kaliteli protein içeriyor.ben asla protein alımımdan ödün vermiyorum,kas kaybın olmasını istemiyorsan sende verme.yumurta yerine et veya şarküteri ürünü tüketebilirsin.mesela 5 adet sosis.(sosisin adedi yaklaşık 80 kalori toplamda 450 kalori almış alırsın,ayrıca karbonhidrad değeri 0)veya 5 porsiyon light ton balığı.aynı şeilde tavuk burgerde olabilir 5 adet.et yemeyide sevmiyorsan lor peynirini tavsiye ederim.lorda aynı şekilde kaliteli protein, düşük kalori ve 0 karbonhidrad içeriyor.süt ve süt ürünleri oldukça yararlıdır ancak asla et ve yumurtadaki vitamin-proteinin yerini tutamazlar.süt gününde ise evet oldukça zorlanacaksın.5 bardak süt 1 litreye denk geliyor.ben soya sütü kullanıyorum yararlı diye.ancak ispanya da yaşıyorum,türkiye de bulmak oldukça zor.yarım yağlı süt tüketebilirsin.yağsıza gerek yok.başka sorun varsa sor hayatım![]()
selam arkadaslar ben yarin basliyorum kizlar ama sinirsiz olanina sinirliyi yapamam inadina yinede yiyesim gelir yiyemeyince aclik bastirir ve daha cok kacamaga maal olur sinirsizi istedigin kadar tukete bilirsin ama hallibo bozmak yok pazartesi beni yalnizmi birakicaksin![]()
bilmiyorumki tatlim bende ilk defa yapicam bu diyeti birsey olmaz herhalde sonucta ayni besinler degilmi ama ilk gun patates olmasi iyi daha tok tutar diye dusunuyorum meyve gunu cekecegimiz var valla sadece meyve of iyi yapmisin pazartesi sozu bir genel oldu zaten hep pazartesi diyoruz benim esim haftasonu evde oldugu icin pazartesi uygunum nasil olsa hafta sonuna kadar diyetimi rahat rahat uygularim ama adetim bitcek gibi degil Insallah bir sorun cikartmazevet bendede öle oluyo az yicem diyete başlıcam diyorum daha çok yiyorum sınırlıya başlasam az yemek gerektigini biliyorum ya iştahım daha çok açılıyo sanki ama bunda bi sınırlama yok az yiceksemde az yiyorum birde ptesi başlanıp salı bozulan diyetler var tabi o yüzden ben ctesi başladımtek sorunum burda verilmiş diyet lisetesini sırasıyla yapamam olcak sanırım
dün yumurta
bugün tavuk
yarın sebze sonra meyve patates şeklinde devam edecek gibiyim malum iş yerine et yada yumurta götüremem kokarım utanırımda![]()
sizce listeye sırasıyla uymamam bi sorun işgal edermi
slm herkeseee nedir biz kadınlar bu ilo derdi yaa erkeklerde hç yok böle dert eden maum bz her kıyafeti yakıştıramıyorz ben tm tmına 98 kiloyum 6 aylık bi kızım vr bu dieti ypmak istiyorum ama kızımıda emziriyorum sütüm azalırmı varmı bebek emziripte bu dieti yapanlarrrr bu kilolar yüzünden eşimle aram çok açıldıı çok takıyo kilolarımı her daim alımlı bakımlı oluyum istiyooo 80 kiloya düşsem moralm düzeleck o zamanda bn yüz vermem artık ayy yardım edin nolurrrr 5 temmuzda evlilk yıldönümümz o zamana kdr vermem lazım gerçktn işe yarıyomu bu diet ve emzirenler yaptımı hç
evet gelelim bana.bugün için 6 yumurta haşladım.2 sini sabah 2 sini öğlen yedim.1 saat sonrada diğer 2 taneyi yicem.tuzladım ve baharatla birlikte tükettim.sabah elma sirkeli suyumdan içtim.akşam uyumadan önce yine içicem.biraz zorlandım ilk gün olduğu için ama 3 haftadır yediklerime sayıyorum artık :)
karnım iyice şişti reglim başlamak üzere.o yüzden tartılmıcam kızlar.71.9 ile başladım bakalım cmtesi ne çıkıcak.67-68 arası bişey bekliyorum ben.
cewap ne acaba son durumu merak edıyorum![]()
istersen 500 gramlık normal yoğurtlardan da yiyebilirsin canım sana kalmış.ben light ürünleri pek sevmiyorum,zaten normalle aralarında ciddi bir kalori farkı yok.. ne diye damak tadını bozacaksın,zaten yediğimiz 5 kasecik yoğurt onuda ağzımızın tadıyla yiyelimCevaplar için çok teşekkürleryoğurt gününde normal yoğurt mu yoksa light yoğurt mu yiyeceğiz ? eger lightsa tadı nasıl arkadaşlarım gayet lezzetli diyorlar fakat ben hiç tatmadım ? :26::26:
selammm kızlarrrr.2 haftamda bitti.başlangıç kilom 67.8 bitiş kilom 65.2 yani bu haftada 2.6 kg vermiş oldum.son 3 gün 65 e takıldım kaldım
O da çok normaldir çünkü spora başladım.kaslar şişiyordur.son 3 gündür günde 2 saat yürüyorum.
Evet bu dietle 2 haftada (1 gün kaçamak günü ile) 6.7 kg vermiş oldumE bundan iyisi şamda kayısı demişler
Bu hafta devam etsemmi etmesemmi bilmiyorum ama şu anda hayatımdan çok memnunum.göbek dümdüz oldu.iştah tamamen kapandı.2 hafta önce son 15 kilomdayım diyordum şimdi artık son 10 kilomdayım diyorum
Kilo veren kızları tebrik ediyorum bu arada.kaçamak yapanlarda eminim dietin son günü bozdukları için pişman olmuşlardır.çünkü bu dietin kurallarına uyduğunuzda mutlaka kilo verdiriyor.neyse önümüzdeki maçlara bakalım artık
![]()
tebrıklerrr![]()
Bence dwm et... E darısıda basıma ınsallah
slm kızlar bende yarın başlıyorum.yalnız ben bu dieti yapıcam
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt
zaten et günü bana işkenceye dönüşmüştü.bu diet daha iyi geldi.daha öncede yaptım 73 ten 69 a indim.2 kez üst üste yapınca kilo vermem durmuştu.ben yukarıdaki listeye ek olarak ilk güne sebze günüde ekledim.yani sebze,yumurta,meyve,patates,yooğurt ve süt olarak gidicem.kilomu bilmiyorumda baya bir semirdimyarın tartılır kilomu yazarım yawru kuşlar
![]()