- Konu Sahibi incilideniz
- #11.081
canım kendine dikkat et. çok geçmiş olsun.
85 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.(ah eski hallerim ahhhh) bu diyetle bu kadar çok kilo veren varmı acaba? yazılanların hepsini okuyamadımda. kasım sonuna kadar versem süper olur valla. ben har hafta 1 - 1,5 kg diye hesapladım ama inşallah verebilirim... çok zaor kilo veriyrum ve çokta iştahlıyım... geçen hafta başlamıştım yarım kaldı bu hafta tekrar başladım umarım devam edebilirm. birkaç günü atlattıktan sonra devamı gelir. tekrar zayıf olmak istiyorum şu anki halimden resmen iğreniyorum....
çok sagol canım
bu diyette sınırsız yedigin için aç kalmıyorsun o yüzdende iştahın nasıl olursa olsun farkketmez ama günün ilerleyen saatinde aynı şeyi yemek istemiyosun ve erteliyosun az yiyosun ve yine erteliyosun bi süre sonra canın istemiyo 5 günün sonundada mide küçülüyo tabi 2 günde sen o mideyi açmazsan ki ben açtım

5 güne dayanamıyosan 4gün diyet yap 3 gün fazla kaçırmamaya dikkat et birde diyetliyken dayanabilirmisin bilmiyorum ama dayanamazsan da diyette olmadığın günde leslienin yürüyüşlerini yap evde yavaş yavaş hem diyette olmadıgın günler spor yapıp dengelersin