5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım kendine dikkat et. çok geçmiş olsun.
85 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.(ah eski hallerim ahhhh) bu diyetle bu kadar çok kilo veren varmı acaba? yazılanların hepsini okuyamadımda. kasım sonuna kadar versem süper olur valla. ben har hafta 1 - 1,5 kg diye hesapladım ama inşallah verebilirim... çok zaor kilo veriyrum ve çokta iştahlıyım... geçen hafta başlamıştım yarım kaldı bu hafta tekrar başladım umarım devam edebilirm. birkaç günü atlattıktan sonra devamı gelir. tekrar zayıf olmak istiyorum şu anki halimden resmen iğreniyorum....

çok sagol canım

bu diyette sınırsız yedigin için aç kalmıyorsun o yüzdende iştahın nasıl olursa olsun farkketmez ama günün ilerleyen saatinde aynı şeyi yemek istemiyosun ve erteliyosun az yiyosun ve yine erteliyosun bi süre sonra canın istemiyo 5 günün sonundada mide küçülüyo tabi 2 günde sen o mideyi açmazsan ki ben açtım :1:

5 güne dayanamıyosan 4gün diyet yap 3 gün fazla kaçırmamaya dikkat et birde diyetliyken dayanabilirmisin bilmiyorum ama dayanamazsan da diyette olmadığın günde leslienin yürüyüşlerini yap evde yavaş yavaş hem diyette olmadıgın günler spor yapıp dengelersin :34:

çok şükür çokdayanıklı bir bünyem var.
sanırım üstesinden gelirim. leslie değilde p90 var onu yamayı düşünüyorum. umarım yeterli olur bana :)
ilgine çok teşekkür ederim canım..

maşşşalllah kızlar hade :46:
ben de devam süper gidiyor pazar sabah tartılcam bakalım 55-56 görmeyi umuyorum inşallah az sonrada yürüyüşe çıkcam gelincede pilates yapıcam uğraşıcam bu fazla kilolarla bakalım hangimiz galip gelicez
ben tam uyamıyorum aslında emzirdiğim için ama kaçamakta yapmıyorum fazla hiç gitmese 2 kilo gider gibime geliyor eylüle kadar vaktim var ağır ağır sağlam veririm inşallah hadi tam gaz devam
hamilelik öncesi kıyafetlerimi giymeye başladım:52:

benim bugün salata günümdü ama hoşlanmadığım için karpuzla devam ettim ot yemeği hiç sevmiyorum domateste akşama kadar bayıyo.

bugün 1 tabak dolusu karpuz yedim kendimi iyi hissetmedim içinde 4 tane burçak yedim (paket değil tane) :34:
2 bardak su 2 fincan çay suyla ve çayla bugün aram iyi değil ve dayanamadım az önce tartıldım 1.4 vermişim bugün 3. günüm bakalım 5.gün de bitsin 6. gün sabah kalkıp tartılcam çok merak ediyorum sonucu.

yarın patates günü ilan ediyorum kendime 5. gün için bi fikrim yok o günü meyve diye düşünmüştüm ama bugünü meyve günü ilan ettiğim için belki salata belki yumurta

halliboo seni alkışlıyorummm :46: :46: :46: hem diyet hem yürüyüş hem pilates maşşallah ben bugün yerimden kalkamadım valla :59:

Son düzenleme:
ama yınede mıdeye bişeyler giriyo yagsız tuzsus olsada bı kalorısı oluyo mantıgı ne acaba ve neden kılo verdiriyo yag mı su mu ksa mı?

ne farkederki yağdan mı kasdan mı gittiği sonuçta gidiyor kilocuklar ben 2 ay önce yapmıştım 7 kilo vermiştim hala aynı kilomdayım

olur mu canım çok şey farkeder kasdan kaybetmek asla istemem... kaslarımız vucudumuza giren enerjıyı harcıyo. yediklerini enerjı olarak harcıyo kas olmasa enerjı harcanmaz ve yediklerimiz kılo olarak döner.

kastan vermeye bende karşıyım yaa kas oluşumu yapınca kilolar daha çobuk gider çünkü kas enerji harcayarak kilo vermemizi sağlar ama kastan kilo kaybı olursa daha çabuk kilo alınır. kilo veriryorum ama neremden bilmiyorum sanırım buda tartıda ne olursa olsun istedigim kiloyu görmek diyetin yapılmadıgı günler bolca spor yapıp kas oluşmasını sağlayabliriz aslında ben diyetteyken pek fazla spor yapamıyorumm :17:

verilen kilolar diyeti bırakınca hızlı bir şekilde geri alınırsa kastan gitmiştir. alınmazssa yağdan
suyu katmıyorum bile çünkü günlük en az 3 lt su içiyoruz

ben 22 nisanda 68 kiloydum kendimce akşam yemeklerini bırakıp meyve yedim ve 23 mayısta 64.4 kiloydum sonra bu diyete başladım kaslardan gitmesinden şüphe ettiğim içinde yürüyüş ve pilatese başladım şu an 59.5 kiloyum ama bu diyetiş saadece 1 hafta kaçamaksız yapabildim emzirdiğim için ben tam uyamadım ve geride almadım alcağımıda sanmıyorum
kendinizdeki değişiklikten bile kasmı yağmı gittiğini anlarsınız 5. günün sonunda

bebeğim 4. ayının içinde ben hamile kaldığım kiloya döndüm ama ideal kilom için devam ediyorum tabi yine kaçamaklı

kaçamaklarda meyve gününde salata yemek falan kalorili kaçamak değil:34:

bende yeni katildim araniza hamileligim ve emzirme doneminde aldigim kilolar yuzunden 105.5 oldugumu gorunce sok oldum ve dedim artik yeter sonra rejime basladim yuruyus sayesinde 101.9 a dustum simdi ise bu rejimi uyguluyorum bugun 3.gunum ve 99.9 olmusum rejime devam insallah daha fazlasida gider

Son düzenleme:
maşşşalllah kızlar hade :46:
ben de devam süper gidiyor pazar sabah tartılcam bakalım 55-56 görmeyi umuyorum inşallah az sonrada yürüyüşe çıkcam gelincede pilates yapıcam uğraşıcam bu fazla kilolarla bakalım hangimiz galip gelicez
ben tam uyamıyorum aslında emzirdiğim için ama kaçamakta yapmıyorum fazla hiç gitmese 2 kilo gider gibime geliyor eylüle kadar vaktim var ağır ağır sağlam veririm inşallah hadi tam gaz devam
hamilelik öncesi kıyafetlerimi giymeye başladım:52:

merhaba senin adina sevindim bende etkili olmaya basladi hemde cok zevkli aclik yok.bana bikonuda yardimci olabilirmisinizkilo cizelgesi nasil yapiliyo bende yapmak istiyorum simdiden tesekkur ederim

bugün diyetimin 4. günündeyim ve patates günüm dü sabah 2 patates haşlaması yedim bol baharatlı ama az önce kaçamaklarımın en büyüğünü yapmış bulunuyorum kaçamak yaptım diye üzülemiyorum çünkü karnım doydu. tereyağlı 1 yumurta yedim az tuz attım ama terayağdaki ekmekteki tuzu düşünerek :17: akşama 2 patates haşlarım yine napim:14:

bu arada yarın sebze günüm salata yemekten hoşlanmıyorum sebze günü için önerilerinizi bekliyorum yada o gün ne yesem sizler sebze gününü nasıl atlatıyorsunuz. yoksa yarın tavuk günü mü yapsam uf sabah sabah ta tavuk yenmez ki ama şu halime bak bugün bitmeden yarın ne yesem diye düşünüyorum ki emin olun yarından çok tatil gününde ne yesem diye :56: aklımdan geçirip bi anda yok yok fazla kaçırmak yok diye frenliyrm kendimi :9:

bu arada hanımlar sorum sizeeeeeeeeee

tatil günlerinde çikolatalara tatlılara saldırmak yerine evde kalorisi düşük ama tatlı ihtiyacımızı karşılayabileceğimiz tarifleriniz varsa lütfen paylaşın pek becerekli değilim ama yapmaya çalışırım. :34:

:16:
bu arada hanımlar sorum sizeeeeeeeeee

tatil günlerinde çikolatalara tatlılara saldırmak yerine evde kalorisi düşük ama tatlı ihtiyacımızı karşılayabileceğimiz tarifleriniz varsa lütfen paylaşın pek becerekli değilim ama yapmaya çalışırım. :34:

:16::16::16::16::16:katiliyorum canim sana biz kadinlar tatli cikolata diyince akan sular duruyor tabi lop lop yaglarda olusuyorda :17::17::17::17: bunlari kalorisi az olarak yapsak ne guzel olurr:1::1::1:

bugün diyetimin 4. günündeyim ve patates günüm dü sabah 2 patates haşlaması yedim bol baharatlı ama az önce kaçamaklarımın en büyüğünü yapmış bulunuyorum kaçamak yaptım diye üzülemiyorum çünkü karnım doydu. tereyağlı 1 yumurta yedim az tuz attım ama terayağdaki ekmekteki tuzu düşünerek :17: akşama 2 patates haşlarım yine napim:14:

bu arada yarın sebze günüm salata yemekten hoşlanmıyorum sebze günü için önerilerinizi bekliyorum yada o gün ne yesem sizler sebze gününü nasıl atlatıyorsunuz. yoksa yarın tavuk günü mü yapsam uf sabah sabah ta tavuk yenmez ki ama şu halime bak bugün bitmeden yarın ne yesem diye düşünüyorum ki emin olun yarından çok tatil gününde ne yesem diye :56: aklımdan geçirip bi anda yok yok fazla kaçırmak yok diye frenliyrm kendimi :9:

nasil bir diyet bu aydinlatirsan sevinirim bende baslamak istiyorumm:6::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Back
X