- Konu Sahibi incilideniz
- #12.001
ay allah senı napmasın aslıdeli ya
![]()
doğruları söylüorum napıyım

inş 58 olcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay allah senı napmasın aslıdeli ya
![]()
kaç beden giyiyosun suan cnm ?
58 kg olan ve boyu1.68 olan birisi yaklasık kaç beden giyer sence ?![]()
bende 61 kiloyum 38-40 beden gıorum ama işte basenlerım var![]()
ben 38 giyiyorum canım... o zaman 36 beden giyersin ama spora bağlı bu ben asla sporumu aksatmam 3 senedir bu böyle zaten beni gören 60 kilo sanıyor 2 ay önce 65tim ben birdenbire aldım ondan bedenim değişmedi ama göbeğim çıktı ya hemen yine 65 olmam lazım sonrada 55 :8:
3-4 kg vermem lazım.Şimdiye kadar hayatımda hiç rejim yapmamıştım.Bana da yardım edin .... :////
ne güzel valla cnm inş hiç aksatmasın sprunu
bnm hiç göbeğim yok basenlerim warpilates yapıyorum bu sabah yapamadım hasta olduğum için :2:
gel cnm aramıza hoş geldin
senn 3-4 kg hemen werirsin düzenli spor ve yemekle 1aya kalmaz gider merak etme![]()
doğruları söylüorum napıyım
inş 58 olcam![]()
![]()
benimde basenim yok göbeğim var işte bel çevresi yani pilates iyi geliyor basenlere devam et canım![]()
umarım veririm yoksa bunalıma giricem :)) Hamur işi yiyorum.:/
inş bebişimhadi bakalım
en büyük kötülüğü yapıyosun suan yedikçe yiyesin gelir o tür yiyeekleri . hftada bir çok çok az yiyebilirsin ancak erken saatlerde yemeğe dikkat et cnm
aksam yeme![]()
aYNEN öyle yedikçe yiyesim geliyor.Çukulatayı bıraktım zaten 1-2 aydır.Asitli içecekleri ve hamur işini bıraksam iyi olacak.Yürümüyorum da bu aralar hiç.Arabada hep.://Aslında çogu kısıye gore kg az,ama ben hıc bu kg yu gormedım,ilerler diye korkuyorum.
asitli içeçekleri bırakman lazım tatlım ben 1 aydır içmiyorm yemeklerde sadece su içiyorum .
kg ve boyun ne kadar merak ettim? sen millete bakma kendini kaç kgde mutlu hissediyosan o kiloda ol cnm![]()
kesınlıkle bnd 61 kıloyum herkes cok guzel fiziğin falan dıo ama bn vermek ıstıroum 53 falan olucam kı bu basenler gtsin![]()
katılıyoum cnm![]()
şimdi ole yemeımı yıcem minik kepek ekmei sandviç 3 ısırıkta bitenlerdenbide sade soda
![]()
ofiste yok bıtkı cayları ya kendımkılerden getrıcem dursun burdayediklerini 15 dkda yemeğe dikkat et cnm öyle daha sağlıklı bende gidi ada çayı yapıcam :)![]()
ofiste yok bıtkı cayları ya kendımkılerden getrıcem dursun burda![]()