5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende yarın başlıyorum bu diyete inşallah,olmıcak bişey deil bence,,haşlanmış patates dıyetı yapmıştım ben haft.3-4 kılo vermıştım,,bu dıyetıde begendim..sadece tek korkum 6.ve 7 gun dıyetı bırakıcaz ya 1-2 kılo gerı gelmesın hemen yanı hıç ara vermeden hedefe ulaştıktan sonra bıraksak...bu şekılde deneyen varmı????:61:

merhaba kızlar. benım oyum 1.68 kılom 58.9. benım acılen 55 e dusmem gerekıyor.bende yarın bu dıyete baslıyorum.bakalım nasıl olacak.deseklerınızı beklıyorumm .gun ıcınde yasadıklarımı sızlere not ederım..ben bırde bunun yanında form cay ıcmeyı planlıyorum.su marketlerde satılanlardan.pek yararı olurmu bılmem ama bakalım.

merhaba kızlar. benım oyum 1.68 kılom 58.9. benım acılen 55 e dusmem gerekıyor.bende yarın bu dıyete baslıyorum.bakalım nasıl olacak.deseklerınızı beklıyorumm .gun ıcınde yasadıklarımı sızlere not ederım..ben bırde bunun yanında form cay ıcmeyı planlıyorum.su marketlerde satılanlardan.pek yararı olurmu bılmem ama bakalım.

hoş geldin canım inş verirsin tabi hepimiz

Bizde annemle beraber bu diyeti belirli aralıklarla yaptık...metabolizmayla oynuyor resmen...düşündüğün zaman bu diyette herşey var diyosun meyva sebze et vs. ama bütün gün boyunca vücuda sadece onlar yüklendiği zaman zarar veriyor...kilo değil kas kaybettiriyor ve su attırıyor...o yüzden özellikle troit hastalığı olanlar iki kere düşünsün derim...

ben başladım bugun:64.5 ile başladım..

5 küçük patates haşladım sabah 2 sını sabah yedım 1 tanesını şimdi yedim 2 tanesınıde 7de yıcem...

Son düzenleme:
gözüm çok korkuyo yapabilirmiyim diye ama pazartesi bende başlıyorum..1.70boyum var ve 74kiloyum 6ay önce doğum yaptım göbek olduğu gibi duruyor benim en az 15kilo falan vermem lazım yaaa offf...

ben bugun baya acıktım ya..yarın daha zorlu bı gun benı beklıyoo:5: ama dayanıcam dogumdan kalan kılolar hala duruyor:25:,,52 55 falan olmak istıyorum.........

kızlar benim bugün ve yarın kaldı ve 3 kilo verdim çok mutluyum bu diyeti haftaya da uygulamayı düşünüyorum sonra bir süre dinlenme sürecine gireceğim çünkü yatılı misafir var onların yanında yapamam ama çok hafif şekilde atlatacağım inş

kızlar benim bugün ve yarın kaldı ve 3 kilo verdim çok mutluyum bu diyeti haftaya da uygulamayı düşünüyorum sonra bir süre dinlenme sürecine gireceğim çünkü yatılı misafir var onların yanında yapamam ama çok hafif şekilde atlatacağım inş
tebrik ederim,,bende en az 3 kılo verırsem devam edıcem hedefe ulaşana kadar bırakmıcam..harfıyen uyuyorum dıyete yemeklerın tadına bıle bakmıyorum yanı anlayın:))) yalnız spor falan yapmıyorum yanı yapamıyorum hele bugun sebze benı kotu yaptı halım yyok 3,5 yasında kızım var ortalıgı topla yemek yap...halım kalmıyo vallaa benım:(

darısı bana bende bugün başladım
sabah geç kalktığım için
birde 2patates biraz peynir 1domates
saat5 de mısır haşladım dayanamadım 1tane yedim
saat7 de2.5 patates ve turşu yedim napım dayanamadım

Arkadaşlar zayıflamayı takmış biri olarak daha çok çevre baskısıynan ki fazla kilo sadece 4-5 kilo iken adiler beni mahvettiler.Şöyle ki aşırı sipor yaparaktan bel yanlarında galiba(kesinliknen eminim) kaslarda kopma oldu..Kurt adama benzeyen fitnıs hocası (gerçekten kurt adam gibi) nın gösterdiği hareketi yaptım gözünaydın olan oldu sonunda kaderim değişti senin yolundaaaa..ajda Pekkan ın bu şarkısını söylüyorum ağlayarak!Gönül isterdi ki neşeli olayımda Serdar Ortaç şarkısı söyleyeyim.Ben ettim siz etmeyin kaslar gitti mi hiç sipor yapamazsınızzzzz!
1273.jpg

günaydın kızlar :16: bugun başlıyorum.inşallah güzel geçer cumaya kadar dayanabilirim :18::18: patateslerim haşlanıyor şu an..

Arkadaşlar zayıflamayı takmış biri olarak daha çok çevre baskısıynan ki fazla kilo sadece 4-5 kilo iken adiler beni mahvettiler.Şöyle ki aşırı sipor yaparaktan bel yanlarında galiba(kesinliknen eminim) kaslarda kopma oldu..Kurt adama benzeyen fitnıs hocası (gerçekten kurt adam gibi) nın gösterdiği hareketi yaptım gözünaydın olan oldu sonunda kaderim değişti senin yolundaaaa..ajda Pekkan ın bu şarkısını söylüyorum ağlayarak!Gönül isterdi ki neşeli olayımda Serdar Ortaç şarkısı söyleyeyim.Ben ettim siz etmeyin kaslar gitti mi hiç sipor yapamazsınızzzzz!
1273.jpg

çok geçmiş olsun :29:

Bende başladım bugün geç uyanıp bebeğimle meşgul olduğum için kahvaltı öğlene kadar sarkıyor bende o yüzden öğlen 2 ortaboy haşlanmış patates yedim 14:00 dede kondisyon aletinde 300 kalori yakmayı planlıyorum sık sık su içiyorum

2 , 3 derken patates sayısı 6yı buldu :D artık tadını alamamaya başlıyo insan bir süre sonra akşama aile yemeğine davetliyim umarım bozmam :(

Ben de dün başladım haşlanmış patates günü fena geçmedi. Aslında menüyü beğenmeyince insanın iştahı kapanıyor:D Bugün de sürekli karışık salata yiyeceğim birinden değil hepsinden vitamin alayım bari:D

Back
X