5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:

bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..

DıYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDıKLERı KG'LARI NI GÖSTEREN LıNK AŞAĞIDADIR...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216

iyi güzelde herşey boğazı kısmak değilki bunun yanına birde şöyle günde 30-40 dk yürüyüş eklense daha güzel olmazmı ?

merhaba arkadaşlar daha önce birçok deneyimimden
sonra yine bu sayfadayım ve bugün bende başladım
başlangıç kilom 63.6 şuana kadar 3 büyük salatalık
yedim 5 gün sonra en az 59 olmalıyım çünkü kilolar
vücuda yerleşmeden biran önce vermem gerek
benimle birlikte başlayan varmı?

merhaba arkadaşlar daha önce birçok deneyimimden
sonra yine bu sayfadayım ve bugün bende başladım
başlangıç kilom 63.6 şuana kadar 3 büyük salatalık
yedim 5 gün sonra en az 59 olmalıyım çünkü kilolar
vücuda yerleşmeden biran önce vermem gerek
benimle birlikte başlayan varmı?

ya ben daha önce yaptım bunu ama hıc de bu kadar zayıflamadım ve verdıgım 1 kılo da gerı geldı hemen.......

bugun 5.gun..yogurt yıcem en zor gun bence..anca 2 2,5 kılo falan verdım..cok az.. 2 gun de de bırakmayı dusunmuyorum okadar ac kaldım bı de gerı gelmesınler..
bazen boşunamı ac kalıyorum acaba dıyorum ya bırakınca hemen gelırse kılolar yerıne...moralım bıraz bozuldu yanı benım..yınede devam edıcem ama 2 gun dınlenme gununde lapa dıyetı yapcam..sonra yıne aynı dıyete devam edıcem..

dün diet bıttı..64.5 ile baslamıştım 62.5 ile bıttı:(
bugun dınlenme gunu ama ben pirinç lapası dıyetı yapıyorum o kadar ac kaldım azcık kılo verdım bı de gerı almıyım onları hemencık yarında lapayı yapcam sonra dıyete yıne devam edıcem..

Diyeti paylaşan arkadaşa teşekkürler, 2 hafta önce tatil öncesi rastladım bu foruma..5 günde 4.30kg verdim sayenizde, listeye tamamen uydum,yürüyüş yapamadım evde dansediyorum genelde, aralarda sadece gün içinde toplam 2 çatal kavun atmışımdır ağzıma..Arkadaşlara da tavsiye ediyorum ,bir de listeye tam uymuyorsanız ya da metobalizmanız çok ekstra bi şekilde yavaşsa mızmlanıp diyetin işe yarayacağı arkadaşlarında motivasyonunu düşürmeyin..Ben forumu okurken çok tereddüt ettim yazılanlar yüzünden..İsveç diyetinden sonra ilk kez bi diyetin işe yaradığını gördüm valla:) :64::64: şimdi İsveç'le devam edip 12-13 kilo daha atacağım inşallah..2 sene evvel 10 günde 8 kg verdirmişti ama isveç diyetinde dikkat edilmesi gereken en önemli şey diyetin hemen ardından kısa da olsa bir başka beslenme planına uyulması, bu illa diet listesi olmayabilir, önceden 1 haftalık liste çıkarın bunun bunun dışına çıkıp abartmayacağım diye..o bir haftayı da atlattıktan sonra zaten yeme şeklini tamamen değiştiren bir diet,mide küçülüyor,iştah kapanıyor..

kızlaaaaaaaaaaaaaar bende bu sabah itibariyle başlıyorum bakalım neler olucak
çok gaza geldim bunları okuyunca
74,5 kg ile başlıyorum hayırlısı inşallah :)

ben ikinci haftama basladım..patateslerımı haşladım..ama bu sefer deşışıklık yaptım patateslerı haşladıktan sonra ezdim,içine maydanoz pulbıber karabıber koydum onları yogurdum guzelce ve top top yaptım gun içinde sadece onları yıcem ve bıtırcem..en azında daha lezzetlı oldu..tuz ve yağ yokk....

evet arkadaşlar yarın pazartesi .. tamda diyete başlama günü. ee bnm için okulların açılmasınada 1 hafta kaldı. bu diyeti uzun süredir okuyodum ama başlama fırsatım olmadı .yarın başlıcam :) ben 1.65 boyunda 64 kilo idim bu siteyi farkettiğimde 15-20 günde 57 oldum ramazan ve seyahat etkisiyle 59.5 oldum ama şimdi bu diyetle 2-3 kilo atmak istiyorum .umarım başarırım.. bide bişey sorucam haşlanmış sebze gününde leziz bişiler yapanlar varsa anlatabilirmi .çok sevinirim :):34::56:

közlenmiş patlıcan falan severmısın benım bugun sebze gunum patlıcan bıber domates kozledım..lımon koyup yıyorum..kılo vermemışım regl donemımdendır dıye düşünerek moralımı duzgun tutmaya calışıyorum........harfıyen uyuyorum,artık acıkmıyorumda mıdem alıştı artık...zorlanmıyorum hıç bol bol su içiyorum..

közlenmiş patlıcan falan severmısın benım bugun sebze gunum patlıcan bıber domates kozledım..lımon koyup yıyorum..kılo vermemışım regl donemımdendır dıye düşünerek moralımı duzgun tutmaya calışıyorum........harfıyen uyuyorum,artık acıkmıyorumda mıdem alıştı artık...zorlanmıyorum hıç bol bol su içiyorum..

eet çok güzel olur közlenmiş sebze :) zaten bozma morelini relg döneminde almamanda :34::34:mucize :)

merhaba arkadaşlar yarın birçok arkadaş katılacak galiba bu diyete
ben diyorum ki gün gün kilo bildirimi yapalım ve diyet yapanlara ait
bir tablo çıkartayım 5 günde ne kadar kilo vermişiz takip ederiz ve
birbirimizi motive ederiz...
eveetttt
yarın kim başlıyor??????????????????????????????????????????????

Back
X