5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar yarın birçok arkadaş katılacak galiba bu diyete
ben diyorum ki gün gün kilo bildirimi yapalım ve diyet yapanlara ait
bir tablo çıkartayım 5 günde ne kadar kilo vermişiz takip ederiz ve
birbirimizi motive ederiz...
eveetttt
yarın kim başlıyor??????????????????????????????????????????????
bende katılıyorum
başlangıç kilom 59.5
hedef 3 kilo haftasonuna kadar :) hadi bakalım :)

bende varım yarın başlıycam şuan kilom 69 sporda yapıorum l carnitine de kullanıorum inşallah hasta olmam aslında special k aldım ona başlayacaktım bunu görünce merak ettim deniycem

bende varım yarın başlıycam şuan kilom 69 sporda yapıorum l carnitine de kullanıorum inşallah hasta olmam aslında special k aldım ona başlayacaktım bunu görünce merak ettim deniycem

boyun kaç yaşın kaç evlimisin bekaRMISIN ÇALIŞIYOMUSUN ÖĞRENCİMİSİN tanıt kendini de kaynaşalım:34:

arkadaşlar közlenmiş patlıcan diyorsunuz ama biçok diyetisyen meyvelerden muz-incir-üzüm ve sebzelerden patlıcanı kara listede de tutuyor,,onun yerine kabak soteleyin..ben öyle yapmıştım..4 buçuk kilomu bu diyetle verdim 2 hafta önce,,geride almadım ,,şimdi isveç dietiyle devam ediyorum.ben bu diyet boyunca her sabah bir yemek kaşığı zeytinyağı yuttum bu arada,kabızlığı önlüyor,metobalizmayı hızlandırıyor,,inşallah hepiniz istediğiniz sonucu alırsınız,bu listeyi yazan arkadaştan da allah razı olsun ..demeden geçmiyim bacım;):16:

arkadaşlar közlenmiş patlıcan diyorsunuz ama biçok diyetisyen meyvelerden muz-incir-üzüm ve sebzelerden patlıcanı kara listede de tutuyor,,onun yerine kabak soteleyin..ben öyle yapmıştım..4 buçuk kilomu bu diyetle verdim 2 hafta önce,,geride almadım ,,şimdi isveç dietiyle devam ediyorum.ben bu diyet boyunca her sabah bir yemek kaşığı zeytinyağı yuttum bu arada,kabızlığı önlüyor,metobalizmayı hızlandırıyor,,inşallah hepiniz istediğiniz sonucu alırsınız,bu listeyi yazan arkadaştan da allah razı olsun ..demeden geçmiyim bacım;):16:
ben tam bilmiyorum kalori cetvelini ama meyvelerden muz üzüm incir in kara listede olduğunu duymuştum ama araştırdım bir patlıcan sadece 28 kaloriymiş bu çok mu ki bide kök tarçık içiyoruz ya kaç kalori onuda biliyorsanız beni bilgilendirirmisiniz şimdiden çok sağolun :):34::34:
birşey daha ben zaten diyetteydim ve 5-6 kilomu onla verdim şu 1-1.3 ay gibi bi sürede .bu diyet bende işe yarar mı yinede 5 kilo verebilirmiyim yada en azından 3 kilo .

KİLO TABLOMUZZZ

12eylül 13eylül 14 eylül 15eylül 16 eylül

Yaseminm.......64

songulu..........59.5

sukran88........69

romromela......58

herkese kolay gelsin arkadaşlar bugün haşlanmış patates günü şimdi patateslerimi haşlıyorum bol zayıf günler

KİLO TABLOMUZZZ

12eylül 13eylül 14 eylül 15eylül 16 eylül

Yaseminm.......64

songulu..........59.5

sukran88........69

romromela......58

herkese kolay gelsin arkadaşlar bugün haşlanmış patates günü şimdi patateslerimi haşlıyorum bol zayıf günler

herkese başarılar dilerim :21::21:

bende sabah 1 adet haşlanmış patatese bahatar kattım sonrada köfte gibi fırına verdim
1 adet form çay ve yarım litre suyumu şimdiden içtim bile :)

:34:

merhaba arkadaşlar yarın birçok arkadaş katılacak galiba bu diyete
ben diyorum ki gün gün kilo bildirimi yapalım ve diyet yapanlara ait
bir tablo çıkartayım 5 günde ne kadar kilo vermişiz takip ederiz ve
birbirimizi motive ederiz...
eveetttt
yarın kim başlıyor??????????????????????????????????????????????

beni de yazın...bugün başladım.haşlanmış patates...başlangıç kilom:78.5...........katılan herkese kolay gelsin arkadaşlar

geçmiş olsun cnm inşallah çabuk verirsin bende tatile 57.5 olarak gittim 59.5-60 arası döndüm .bide okullar açılacak :(

aaaaahhhhhhh........hayalimdeki kilodasın.....

Şu anki diyetim bitince bunu yapmayı düşünüyorum hadi bakalım seç beğen diyet al :9:

:52::52:cumartesi-pazar ayran detoksuyla devam edeyim diyorum.pazartesi işe başladığımda 74 e inmiş olurum inşallah..:43:

yarın bir tava yağsız menemen yapayım diyorum kızlar..akşama kadar yerim onu..yanında light kola..

Back
X