Hadi inşallah.80lere bir şey kalmamış.Az kaldı.Bir süre sonra başarı öykülerimizle, zayıflamaya çalışan arkadaşlara motivasyon sağlayacağız inşallah.Kolay gelsin.
Benim gibi gitmişsin, ben de 4.5-2.5-1.5 vermiştim sırasıyla, sonra da regl savaşım vardı

Ben geri dönecektim buraya son anda vazgeçtim, burada bir topikte okumuştum birisinin arkadaşı 2 ayda 85den 58e mi ne düşmüş.Sadece çorba içmiş.Çorba detoksu/diyeti gibi.Sabah , öğle, akşam bir kase ne pişirdiyse onu içmiş, meyve yemiş, çorbalarının içine et didiklemiş falan.Ben de epey araştırdım netten.Aklıma yattı.Bir düdüklü mercimek çorbası pişirdim, 5 gündür falan içiyorum.Ortalama 2 kilo verdim. (Gerçi bir kilosu regl şişkinliğiydi)Bu akşam da sebze çorbası yapacağım, sonra domates çorbası, pirinçli yoğurt çorbası falan.Bir ay da çorba içeyim ve kurtulayım artık şu kilolardan diyorum.Günde aletle 1000 mekiğe başladım, bu geceden itibaren de şu belediyenin spor aletleri varya parkta falan, onlarda 1 saat spor yapacağım.Yani azim, motivasyon, malkoçoğluluk yerinde.Bu kilolar ya gidecek, ya gidecek.Kendime bir ay verdim.Bir ayda deli gibi kasıp, sonrasında da buralara hiç uğramayacağım inşallah.
Sana da tavsiye olarak sadece her gün gözlemle neye geçersen geç diyebilirim.Ben İsveç'i yaptım, 7 günde 2 kilo anca verebildim.Burası gibi beni hergün mutlu etmedi, sonra da bıraktım zaten.Bir de bu diyetin (5 günde 5 kilo) kalorisi çok az.Ortalama 300-400 kalori ile beslendik.Ama İsveç 600-700 civarı.O yüzden burdan İsveç'e geçince tamam vücut şaşırıyor belki ama biz fazla yiyor gibi oluyoruz.Keşke tam tersini yapsaydık.Önce isveçle 700 kalorilik 13 gün diyet yapıp, sonra buraya 300-400 kalorilik yemeğe başlayınca daha seri kilo verecektik.Neyse olan oldu artık

Eğer kilo vermen durursa 1-2 gün vücudu şokla, ya fazla ye, ya detoks yap (ben 2 gün sadece yoğurt yemiştim mesela), ya sporu abart, ya spor yapıyorsan dinlen ki vücudunu şaşırt.
Hepimize kolay gelsin, iletişimi koparmayalım ve en kısa sürede sağlıkla zayıflayıp çıtır olalım