• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben de bugün başladım sabah bir orta boy patates yedim

3 haftadır belli bir diyet listesi uygulamadan dikkat ederek 4 kilo verdim. önce 55 e ardından da 50 ye düşmek istiyorum.

aslında bu listeyle tam 5 kilo veremeyeceğimi bilsem de 2-3 kilo gitse bile havalara uçucam.

gelişmeleri burdan paylaşırım kilo verenleri okuyunca da acayip gaza geldim zaten :D

hadi bakalım hepimize bol kilo vermeli dayanıklı bir hafta diliyorum

kızlar çarşamba gunu baslamaya kesın kararlıyım bugunde kendımı kaybetmıs gıbı yedım yedıklerımı duysanız neler demezdınız neyse carsamba sabahı tartılıp kıloma bakıp buraya yazarım 65dım buaralar çarşamba sabahı ne çıkcam inş almamışımdır :43::43: ama haftasonuda bırakmıcam diyeti pazar gunu bıtıyor benım dıyet sabırr hadı inşş :1::1:

Son düzenleme:
aksam üstüne kadar rahat gecirdim,ama sonra baya bi zor oldu benim icin,yinede hic kacamak yapmadim yesil cay ve su ictim tüm gùn,yürüyüs yaptim ,su an basim felaket agriyo,hemen yaticam simdi,yarinda insallah bu sekilde devam ederim,cumaya kadar disimi sikmam lazim,cumartesi dügün var:8:

slm kısa zamanda çok kilo vermek isteyen arkadaşlarım.Bende 3. dogumumdan sonra aynı düşüncedeydim ve 2.5 ayda 15 kilo verdim sadece salata ve yogurt yiyerek birde sütsüz şekersiz kahve.Bu arada 24 yasindaydım o zaman şimdi 32 yaşımdayım.ama sonra çok zararını gördüm.bilmiyorum bu diyet nekadar faydalı yada zararlı ama artık bu tip diyetlere korkarak bakıyorum. 66 kilodan 50 kiloya kadar düşmüştüm ben sporda yapıryodum bu arada . ama sonrasında birden rahatsılıklarım çıktı ortaya. önce guatr sonra laktoz alerjim patladı ve mide küçülmesinden dolayı uzun süre hap içmeden yemek yiyemedim. karnım şişiyodu her yemekten sonra. arkadaşlarım herşeyin başı saglık unutmayın.sabırla daha uzun sürede ama daha saglıklı kilo verilmeli. yanlış anlaşılmam umarım sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim.biliyorum insan kilo fazlası olunca rahatsız oluyo. bu arada lahana diyetini de denemiştim o arada.

arkadaslar sebze gününde ne yemeyi düsünüyorsunuz,kirmizi pancar yesem olurmuki,

be sebze gününde yani bugün :Pppp sabah domates azcık peynir marul havuç falan yedim az az.öğlen ve akşamda yağsız salataya dayanıcam

günaydın bu arada arkadaşlar nasıl gidiyoooo

dün haşlanmış patates günümdü benim.sabah öğlen ve akşam patates püresi yedim biraz baharat ve tuzla tatlandırarak

ama akşam yemeğini erken yediğim için gecenin ilerleyen ssatlerinde ağzım boş durmadı 2 avuç çekirdek yedim yaa acaba çok etkisi olurmu ne diyosunuz

:14::14:
en zor gün bugün yani sebze günü bence ...
pırasa yaptım yedim ama hala acım :5:

ben 3 öğün aynı sebzeyi yiyemem farklı farklı yicem...

canım keşke bi kaç sebze birden yapsaydın. anladığım kadarıyla güne neyle başlıyosak onu yemeye devam edeceğiz. keşke pırasa ve bi kaç sebzeyi aynı anda yeseydin. ama bişey olacağını sanmıyorum sonuçta sebze sebzedir:52:

Sebze günü için sebze çorbası tavsiye ederim.Sabah karışık bir sebze çorbası yapabilir, içebilirsiniz.Öğlen çorbaya koyduğunuz sebzelerden birer ikişer yer, akşama da bol karışık (sabahki çorbanın içindekilerden) bir salata alternatif olabilir.
Ya da 3 öğün sebze çorbası içmek hem bu havada içinizi ısıtır hem de detoks etkisi gösterir, bu da bir seçenek.
Kolay gelsin.

merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama güzvenemiyorum kendime yani tek tok tutan meyve muz bence o da yok ya da sırf yumurta nasıl olur bilmiyorum sonunda alerji falan olmayalım da kendime güvenemiyorum açıkcası çok zor oluyor mu hadi beni gaza getiriiin :D

merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama güzvenemiyorum kendime yani tek tok tutan meyve muz bence o da yok ya da sırf yumurta nasıl olur bilmiyorum sonunda alerji falan olmayalım da kendime güvenemiyorum açıkcası çok zor oluyor mu hadi beni gaza getiriiin :D

İrade olduktan sonra kolay gidiyor, olmadı mı zaten 8 öğün yemekli diyet listesi de verilse insan kaçamak yapacaksa gene yapıyor.
Yani kişi kendinden emin bir biçimde hangi diyet olursa olsun, başlamalı bence.
Yumurta diye şartlamayın kendinizi.Yoğurt ve süt seçeneği de var.Sabah öğle akşam bir kase yoğurt yiyebilirsiniz.
Ben 4 set uyguladım bu diyeti, 4 seferde de yoğurt kullandım, yumurta alerji yapar, sütü de çok sevmem diye.
Meyva gününde de genelde portakal yedim.Sabah öğle akşam birer portakal.
Zor oluyor tabii ki, özellikle de bu diyet öncesinde ekmek, hamur işi, tatlı yeniyorsa birden bunları kesmek, yağsız, tuzsuz şeyler yemek, kaçamak yapmamak zor tabii.Kalori anlamında da düşük olduğundan enerji fazla olmuyor, halsizlik, baş ağrısı ilk günlerde çoğunluğa uğruyor.Yani zahmeti çok ama bir ayda iki kilo vermek bile bazen zor oluyorken, burada 5 günde 2 kilo veriliyor. (Ha giden sudur/ ödemdir, sağlıksız bir diyettir orası ayrı)
Başlangıç için deneyebilir, 2-3 kilo verdikten sonra gaza gelip daha sağlıklı diyetlerle devam edebilirsiniz.
Bu diyet hem başlangıç olur, hem motivasyon sağlar diye düşünüyorum.
Karar sizin tabiiki.
Kolay gelsin.

Sebze günü için sebze çorbası tavsiye ederim.Sabah karışık bir sebze çorbası yapabilir, içebilirsiniz.Öğlen çorbaya koyduğunuz sebzelerden birer ikişer yer, akşama da bol karışık (sabahki çorbanın içindekilerden) bir salata alternatif olabilir.
Ya da 3 öğün sebze çorbası içmek hem bu havada içinizi ısıtır hem de detoks etkisi gösterir, bu da bir seçenek.
Kolay gelsin.

bak sebze corbasi hic aklima gelmedi,onu yapardim daha iyi olurdu,havuc rendeledim ve yagziz hasladim öglen onu yedim,aksamda onu yiycem,sabahin besinde ayaga kalktim acliktan,kayinvalidem sabah kahvaltisinda et kavurdu bir tane bile atmadim agzima,oda diyo hicmi yemiycen,sadece iki bardak cay ictim,cok iyi gidiyo simdilik,dayanabiliyorum,aksamda yine yürüyüse giderim,dùn 3bardak yesil cay ictim sanki bütün vücudumdaki ödemi attirdi,git gel wc yaptim,sabah tartildigimda soktaydim ama söylemiycem simdilik,cuma günü yazicam,insallah bes kilo verebilirim,yarinda tavuk haslamayi düsünüyorum,yarini sabirsizlikla bekliyorum:56:

şuan kadar 3 orta boy patates yedim baharatladım. tuzsuzda bişeye benzemiyo:19: bi bardak ıhlamur içtim şuanda acıkmadım hiç. umarım böyle gider

İrade olduktan sonra kolay gidiyor, olmadı mı zaten 8 öğün yemekli diyet listesi de verilse insan kaçamak yapacaksa gene yapıyor.
Yani kişi kendinden emin bir biçimde hangi diyet olursa olsun, başlamalı bence.
Yumurta diye şartlamayın kendinizi.Yoğurt ve süt seçeneği de var.Sabah öğle akşam bir kase yoğurt yiyebilirsiniz.
Ben 4 set uyguladım bu diyeti, 4 seferde de yoğurt kullandım, yumurta alerji yapar, sütü de çok sevmem diye.
Meyva gününde de genelde portakal yedim.Sabah öğle akşam birer portakal.
Zor oluyor tabii ki, özellikle de bu diyet öncesinde ekmek, hamur işi, tatlı yeniyorsa birden bunları kesmek, yağsız, tuzsuz şeyler yemek, kaçamak yapmamak zor tabii.Kalori anlamında da düşük olduğundan enerji fazla olmuyor, halsizlik, baş ağrısı ilk günlerde çoğunluğa uğruyor.Yani zahmeti çok ama bir ayda iki kilo vermek bile bazen zor oluyorken, burada 5 günde 2 kilo veriliyor. (Ha giden sudur/ ödemdir, sağlıksız bir diyettir orası ayrı)
Başlangıç için deneyebilir, 2-3 kilo verdikten sonra gaza gelip daha sağlıklı diyetlerle devam edebilirsiniz.
Bu diyet hem başlangıç olur, hem motivasyon sağlar diye düşünüyorum.
Karar sizin tabiiki.
Kolay gelsin.

teşekkür ederim haklısınız fazlasıyla.. okulum tatile girince bunu denicem evde apmak daha kolay olucaktır diye düşünüyorum zaten vericek kilom da az olduğu için bi 2 kilo versem kar kardır değil mi :)

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

Herkese merhaba
Bende defalarca başlayıp yarıda bıraktım bu diyeti ama işe yarıyor kesin.Bu gün yine başladım patatesi çiğ bile yerim o kadar severim bugün 3 tane ancak yedim ama bu kusana kadar kısmı gerçek oldu 5 kere kustum akşam üstü:53::37: Yalnış anlaşılmasın diyetle alakalı değil sanırım rahatsızlandım.Ki kolay kolay kusmam kusmaktan da nefret ederim.Hamileliğim de 6 ay boyunca midem bulandığı için:27:

neyse durmak yok devam 72 ile başladım yarın sebze günüm pek veremiyorum o günde acaba sebze yerine proteğinmi yapsam bol ayran mesela o grubu kana sahip olduğum için et ve proteğin bana kilo verdiriyor.

Herkese kolay gelsin inşallah herkes istediği kiloya sağlıkla tez zamanda kavuşur.

Back
X