• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi tartıldım baskulde 80.4 çıktım.dünkü kilom 81.5 di.ben akşam 200-300 gram gider diyordum 1100 gitmiş.hayret nasıl gitmiş anlamadım.patates denmidir ki?

Son düzenleme:
şimdi tartıldım baskulde 80.4 çıktım.dünkü kilom 81.5 di.ben akşam 200-300 gram gider diyordum 1100 gitmiş.hayret nasıl gitmiş anlamadım.patates denmidir ki?
süpermiş valla canım.1100 gram ne demek.tebrikler.:46:
ben gece tartılıyım dedim ama tartının ayarı bozuk tam anlaşılmıyor.ben hiç vermemişim.
eczanede tartılınca kesin sonuç ortaya çıkacak.hiç vermemiş bile olsam eninde sonunda gidecek bu kilolar ha bugün ha yarın.pes etmeyeceğim...:47:

dayanacağımız şunun şurasında 4 gün kaldı..sabııırrrr...
:9::9::9:
çok ii tatlım senin adına çok sevindim umarım devam eder bu şekilde

günaydın bu arada kızlar
bende dün akşam tartılıyım dedim ama çıktım üstüne çalışmadı
neyse dedim zorlamadım bitince cmt sabahı tartılcam ben
bugün tavuk haşladım içine iceberg doğradım bir iki yaprak 3 4 tane de çeri domates ekledim az önce bi kaç çatal yedim
öğlen limonlayıp güzelce yicem aralarda yine yeşil cay limonlu başka bişi yok ben cola soda falan kesinlikle içmioum tüm sıvıları limonla içioum ayrıca
bugünü de bitirirsek kaldı 3 dimi büsracım :1:
ayrıca akşam 40 dk titreşimli kemerimi taktım
biraz plates yaptım birazda kendim hareketler yaptım 5 gün sıkcam dişimi valla hedefe ulaşmak için.

:9::9::9:

çok ii tatlım senin adına çok sevindim umarım devam eder bu şekilde

günaydın bu arada kızlar
bende dün akşam tartılıyım dedim ama çıktım üstüne çalışmadı
neyse dedim zorlamadım bitince cmt sabahı tartılcam ben
bugün tavuk haşladım içine iceberg doğradım bir iki yaprak 3 4 tane de çeri domates ekledim az önce bi kaç çatal yedim
öğlen limonlayıp güzelce yicem aralarda yine yeşil cay limonlu başka bişi yok ben cola soda falan kesinlikle içmioum tüm sıvıları limonla içioum ayrıca
bugünü de bitirirsek kaldı 3 dimi büsracım :1:
ayrıca akşam 40 dk titreşimli kemerimi taktım
biraz plates yaptım birazda kendim hareketler yaptım 5 gün sıkcam dişimi valla hedefe ulaşmak için.

evet canım kaldı 3:)))pek uzun bi süreç değil ama olsun teselli oluyor bize..
ben sabah kalktığımda 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 2 tatlı kaşığı bal koyup içtim.
hazırlandım işe gitmeden önce de haşlamış karnabaharımı yedim.ve şu an işyerinde akşamdan hazırladığım elma kürünü içiyorum...çok acıktım amaaa

kızlar bende size katılmak istiyorum ama p.tesi başlamak gerek sanırım çünkü haftasonu pek uyamam gibi hafta içi sorun yok benide kabul edermisiniz p.tesiden itibarenn

evet canım kaldı 3:)))pek uzun bi süreç değil ama olsun teselli oluyor bize..
ben sabah kalktığımda 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 2 tatlı kaşığı bal koyup içtim.
hazırlandım işe gitmeden önce de haşlamış karnabaharımı yedim.ve şu an işyerinde akşamdan hazırladığım elma kürünü içiyorum...çok acıktım amaaa

bende yarın sebze günü yapcam brokoli aldım havuç ve kabakta yapcam
brokoliyi haşladım havuçla kabağı fırında yapmayı düşünüoum
dün akşam pattisi fırında yaptım ancak öyle yiyebildim haşlamasını tamamen döktüm o kadaa acıydı ki midemi mahvetti

ben bal şeker bi lokma çikolata gibi tatlıya dair hiç bişiyi ağzıma sürmüoum
tek besinle tüm gün yani bu
hepbera pattise yoğurt ilave ettim dedi ama mesela yoğurt günü ayrı ya işe yaramaz bi durum olur mu acaba :26:

hepbera sen tartıldın mı durum nedir:44:

günaydın kızlaaar :) bende bugün sebze günümdeyim ıspanak en sevdiğim sebze başka yiyemem ben o yüzden ıspanak yaptım kendime yanına az da yoğurt koydum yarım yağlı. birazda domates ve sinameki çayı içiyorum. akşama kadar ıspanak yiyebilirim sıkılmadan çünkü çok severim. yanlız et gününde ne yapacagım hiç bilmiyorum fikri olan??

ya hanımlar birde size birşey danışacağım canım günlerdir çiğ köfte çekiyor yarında et günüm acaba saylır mı? haşlama tavuk ve yanınada azcık çiğ köfteyi katsam? yoksa serbest günü mü bekleyim? çok kafam karışık...

mrb kızlar ilk günü atlattık ama zor oldu akşam artık midem almadı patatesi yiyemedim bende yağsız salata yedim artık ne oldu bilmiyorum başkada hiç bişey yemedim ne yağlı ne tatlı ve sonucu aldım sabah tartıldım dün tam 68.1 çıkmıştı bugun 67.3 çıktı bugun sebze günü sabah marul salatası yedim şimdide yağsız karnıbahar yapıcam akşamda oturmaya gitcez nasıl olcak hiç bişey yemeden bilmiyorum sizin sonuçlar nedir

ya hanımlar birde size birşey danışacağım canım günlerdir çiğ köfte çekiyor yarında et günüm acaba saylır mı? haşlama tavuk ve yanınada azcık çiğ köfteyi katsam? yoksa serbest günü mü bekleyim? çok kafam karışık...

bence yeme çünkü tek et değilki içinde bulgur falan var haftasonu yersin sabret

merhabalar arkadaşlar ben ne zamandır diyette oluduğum için ve dün birazda
eşimin zorlamasıyla kaçamak yaptığım için ancak 100 gramcık verebilmişim
61.1 ile başladığım diyete 61 olarak devam ediyorum
olsun buda iyi kaçamak yaptım çünkü

günaydın kızlaaar :) bende bugün sebze günümdeyim ıspanak en sevdiğim sebze başka yiyemem ben o yüzden ıspanak yaptım kendime yanına az da yoğurt koydum yarım yağlı. birazda domates ve sinameki çayı içiyorum. akşama kadar ıspanak yiyebilirim sıkılmadan çünkü çok severim. yanlız et gününde ne yapacagım hiç bilmiyorum fikri olan??
ben bugün et günü yaptım et derken tavuk haşladım göğüs
onları didikledim içine 3-4 çeri domates birazda iceberg dogradım tüm gün onu yicem işte :56:
kızlar bende size katılmak istiyorum ama p.tesi başlamak gerek sanırım çünkü haftasonu pek uyamam gibi hafta içi sorun yok benide kabul edermisiniz p.tesiden itibarenn
tabiki katılabilirsin canım şimdiden aramıza hg :48:
bence yeme çiğ köfte olmaz yani hft sonunu bekle
ben bugün evde mayaladığım ev usulü yoğurdumu yiyeceğim :8:
ohhh mis valla
bnd düşünüoum evde bidon yoğurdum var ev tipi ekerin onu yesem olur mu light almak zorunda mıyım ki die:44:

ohhh mis valla
bnd düşünüoum evde bidon yoğurdum var ev tipi ekerin onu yesem olur mu light almak zorunda mıyım ki die:44:[/QUOTE]
tabi kendi mayaladığın gibi olmaz ama oda çöpe atılmaz birdahakine yaparsın cnm

hoşbuldumm walla şimdiden nasıl yapcam zaman geçcekmi die düşünüorum ama bu diyetin en güzel yanı haftasonu zorunluluğu olmaması sanırım:)

kızlar yoğurt için değerlere baktım

Normal Light
Protein 4.8 5
Karbonhidrat 9 7
Yağ 3.9 1,5
Kalori 77 62
Kalsiyum 180 175

*yağ oranında fazlalık gösterio ama o kadar yoğurdum ziyan olmasın eşimde yemez ben onu yicem tüm gün

bende yarın sebze günü yapcam brokoli aldım havuç ve kabakta yapcam
brokoliyi haşladım havuçla kabağı fırında yapmayı düşünüoum
dün akşam pattisi fırında yaptım ancak öyle yiyebildim haşlamasını tamamen döktüm o kadaa acıydı ki midemi mahvetti

ben bal şeker bi lokma çikolata gibi tatlıya dair hiç bişiyi ağzıma sürmüoum
tek besinle tüm gün yani bu
hepbera pattise yoğurt ilave ettim dedi ama mesela yoğurt günü ayrı ya işe yaramaz bi durum olur mu acaba :26:

hepbera sen tartıldın mı durum nedir:44:

patatese yoğurt katmadım canım..akşama kadar haşlanmış olarak yedim..

ben bugün evde mayaladığım ev usulü yoğurdumu yiyeceğim :8:

bugün sebze günü değil mi bacım..yoğurt yok..cıss...
sabah tartıldım...69.7 kiloyum kızlar..giden 300 gramcık..ama olsun..sabah menemeni yaptım.çayla yedim..ikindiye doğru ancak acıkırım..patlıcan salatası yaparım belki..belki yine menemen yerim..

hoşbuldumm walla şimdiden nasıl yapcam zaman geçcekmi die düşünüorum ama bu diyetin en güzel yanı haftasonu zorunluluğu olmaması sanırım:)

belli günler kötü geçio sanırım yani yiyeceklerin ağzına uymadığı günler dün ben pattis haşlamasında çok zorlandım ama akşam fırında yaptım o beni kendime getirdi epeyde yedim aç yatmadıım yani
bugün tavukla da aram iyi
yarın brokolide zorlanabilirim
prş yoğurtta aç kalırım die düşünüoum
cuma meyve ii gecer
cmtside abartmıcam birden yüklenmem yani hafif şeyler yicem
duruma göre diğer hafta daha farklı bişiler yada buna devam ederim 7-8 kilo yani hftada 4 / 4 versem :8:

sen kaç kilosun ve kaça düşmek istiosun daha önce uyguladın mı böle şeyler :44:

Back
X