• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

aynen benimde karnım cok gurulduyo..dün gece bayagı uyuyamadım meyve günümdü ve actım resmen:52:şimdi tavuklarımı yedim de biraz sustu :1:

hoşgeldin cnm..yag ve tuz koymasan iyi olurdu çünkü biraz dışına cıkınca verilmiyo ..başarılar diliyorum diyetinde:16:

Teşekkürederim ben tam kuralları bilmiyorum bizim takımda bir arkadaş bahsetti artık kurallara uyacagım :16:
Mart başında gelinlik pravam olacak 50 olmak istiyorum 2 haftata 5 kilo bile yetecek bana:52:

Teşekkürederim ben tam kuralları bilmiyorum bizim takımda bir arkadaş bahsetti artık kurallara uyacagım :16:
Mart başında gelinlik pravam olacak 50 olmak istiyorum 2 haftata 5 kilo bile yetecek bana:52:

o arkadaş ben oluyorum :52:
pazartesi aranızdayım canlarım bekleyin beni :51:
ama bişey dicem sebze gününde zorlanırım gibime geliyo yağ yok tuz yok nasıl yicem ben haşlanmış brokoli karnıbahar vs çiğ yenilebilecek sebzelerde malum :44: sebze gününden korkuyorum bide yumurta gününde alerji olmaktan :1: ama yinede denicem 5 günde ölmem herhalde :1:

ama bişey dicem sebze gününde zorlanırım gibime geliyo yağ yok tuz yok nasıl yicem ben haşlanmış brokoli karnıbahar vs çiğ yenilebilecek sebzelerde malum :44: sebze gününden korkuyorum bide yumurta gününde alerji olmaktan :1: ama yinede denicem 5 günde ölmem herhalde :1:

:13: Bekliyoruz canım :13: Sebze gününde ben lahana salatası domates salatalık ve havuc haşlamayı düsünüyorum canım
Ama yumurta günü benide korkutuyor haşlama yumurtayı sevmemde:50:

:13: Bekliyoruz canım :13: Sebze gününde ben lahana salatası domates salatalık ve havuc haşlamayı düsünüyorum canım
Ama yumurta günü benide korkutuyor haşlama yumurtayı sevmemde:50:

aa salata çeşitleri hiç aklıma gelmemişti artık işe gelirken bir kova salata getirirm yoksa nasıl tok kalınır ki :1:

aa salata çeşitleri hiç aklıma gelmemişti artık işe gelirken bir kova salata getirirm yoksa nasıl tok kalınır ki :1:

Benim gibi bugün kocabir tabak patates salatası getirdim :16:
Finan müdürümüz diyo sen yemek yemiyecekmisin yok ben rejimdeyim dedim
Bana diyo Neren kilolu Hasta olursun diyo kendisi cok şişman ben bile rejim yapmıyorum diyo:1:

merhaba hatunlar,, aslında canım sıkkın iki gün diyetim harika gidiyor sonra illa ya bi misaifri yada ben gitmek zorunda kalıyorum pastalardı yemeklerdi derken azıcık dahi yesem yinede diyetimi bozmuş oluyorumki buda benim çok canımı sıkıyor:14::14::14:..pazartesi patatesle tekrardan başlıycam:49: ..şuan elma diyeti yapıyorum akşam aç yatmak çok zor olsada sabah başarmanın mutluluğuyla uyanmak harika bir duygu:24::24: içimde tuhaf biheyecan var günler geçse yaz gelse ve güne zayıflamış olmanın sevinciyle başlasam:1::1: gördüğünz gibi saçmasapan ruh hali içerisindeyim :37::37::37:

2 haftada cok rahat verirsin cnm 5 kilo..bu diyetin mantıgı sabah neyle başlarsan tüm gün onu yiyiyorsun.yag tuz şeker yok..yumurta yiyemezsen ogün sadece yogurt veya süt içebilirsin..et gününde et sevmem dersen köfte ızgara yapabilirsin.. yeşilcay kahve cay serbest yani..bol su içmek gerekiyor birde spor yaparsan cok iyi sonuç alırsın.leslie-zumba giibi evde yapabilecegin secenekler

pazartesi bekleriz canım sende gel kalabalık olalım motive oluruz

Merhaba kızlarrr,

Bende varım.Yarın başlıyorumm.

Kilom 65 :( 58 kilo olmam gerek

yumurta yerine başka bişey yesek olmaz mı
hoşgeldin başarılar diyetinde..yumurta yerine süt veya yogurt yiyebilirsin cnm

bu arada kendinize acilen diyet çizelgesi yapın..oradan kilolar düştükce daha motive oluyor insan:16::16:

2 haftada cok rahat verirsin cnm 5 kilo..bu diyetin mantıgı sabah neyle başlarsan tüm gün onu yiyiyorsun.yag tuz şeker yok..yumurta yiyemezsen ogün sadece yogurt veya süt içebilirsin..et gününde et sevmem dersen köfte ızgara yapabilirsin.. yeşilcay kahve cay serbest yani..bol su içmek gerekiyor birde spor yaparsan cok iyi sonuç alırsın.leslie-zumba giibi evde yapabilecegin secenekler

pazartesi bekleriz canım sende gel kalabalık olalım motive oluruz

hoşgeldin başarılar diyetinde..yumurta yerine süt veya yogurt yiyebilirsin cnm

bu arada kendinize acilen diyet çizelgesi yapın..oradan kilolar düştükce daha motive oluyor insan:16::16:

Ooo süper yoğurt yerim bende:)

Yarın başlıyorum hemen

şuan açımm karnım gurul gurulll ama canım hiçbişey istemiyor. sabah et günüm oleyyy.. sizlerin günü nasıl geçti bu arada

Bende cok acım canım bugün sebze günüm Lahana salatası yaptım birde patlıcan biber közlemesi vardı onu cıkardım Daha birsey yemedim Büzları cözülsün yiyecegim sabah bir bardak nescafe içtim:17:

Günaydın kızlar,

Diyette bu gün ilkgünüm.
Kolay geçeceğe benziyor.Sabah haşlanmış patatesimi yedim:)

Siz neler yapıyorsunuz?

merhaba hatunlar,, aslında canım sıkkın iki gün diyetim harika gidiyor sonra illa ya bi misaifri yada ben gitmek zorunda kalıyorum pastalardı yemeklerdi derken azıcık dahi yesem yinede diyetimi bozmuş oluyorumki buda benim çok canımı sıkıyor:14::14::14:..pazartesi patatesle tekrardan başlıycam:49: ..şuan elma diyeti yapıyorum akşam aç yatmak çok zor olsada sabah başarmanın mutluluğuyla uyanmak harika bir duygu:24::24: içimde tuhaf biheyecan var günler geçse yaz gelse ve güne zayıflamış olmanın sevinciyle başlasam:1::1: gördüğünz gibi saçmasapan ruh hali içerisindeyim :37::37::37:
şu elma diyetini bende düşünüyorum yaaa:52::52:

Günaydın herkese. Ben de yoğurt günü yapıcam yumurta yiyemeyeceğime karar verdim. :) 3 kaşık lşght yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği yedim. Doydum sanırım. :D Bi de aralarda yerim diye probiyotik yoğurt aldım. Yarını iple çekiyorum. :D:51:

Birsey soracagım haşlanmış yumurtayı yogurtlasak olmazmı???
cnm bence karıstırmazsan iyi olur ama yiyemem dersen lıght yogurtla yiyebilirsin

Günaydın herkese. Ben de yoğurt günü yapıcam yumurta yiyemeyeceğime karar verdim. :) 3 kaşık lşght yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği yedim. Doydum sanırım. :D Bi de aralarda yerim diye probiyotik yoğurt aldım. Yarını iple çekiyorum. :D:51:

ohh afiyet olsun cnm

Back
X