- Konu Sahibi incilideniz
- #15.061
annem patetesten öteye geçemedi![]()
![]()
diyor kuscaktım![]()
ama o da kusana kadar yemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem patetesten öteye geçemedi![]()
![]()
diyor kuscaktım![]()
tamam:))herkes yarın yazsın kilosunu liste yapalım bakalım kim nekadarverecek ama bozmak kaçamak yok..yedigimiz günlere sayın:))yapamıcak bişi yok gerçekten:))gecen sene kumsalda bi fotoma rastaldım önde eşim ve oglum arkada şezlongda uzananı tanıyamadım.bu şişkoda kim dedim:)))meger benmişimm:))hahhahaha igrenç bişii gerçektenn fotonuzu çekin ve bakın halinizee bütün yaz öyle dolaşmışım aynaya bakmadan:))o foto benim başlangıcım olduu inanın:))göbeginizi içinize çekmeden rahat halinizle bi foto çektirin ve görün gerçeklerii:))yazıkk valla bedenlerimizee:))yapalımm kurtulalımm kilolardann:))
günaydııın,
ben bugun başlayamadım. neden derseniz, bu et günü var ya o beni korkutuyor. çünkü işyerinde olcam, haşlama sabah yapamam geceden yapsam bi de yanımda işe getirsem dolap yok bişi yok zaten bi gün beklemiş olcak :44:ton a diyetibalığı yiyemem, kokusuna bile dayanamam...
şimdi ben h.sonu sadece ilk 2 gününü yapsam. sonra pzt tekrar normal diyetime dönsem bi işe yarar mı arkadaşlar??? ne dersiniz???
bence kilo versen de verdiğin gibi alırsın çünkü bn bunun farklı bi versiyonunu yaptım 2. günün akşamı kötü oldum bıraktım 1 kilo verdim ama bıraktıktan sonra geri aldım:)
ben de deli gibi yememiştim:) ayça kayanın diyetini yapmıştımyaaaama deli gibi yemiycem, diyetisyenin verdiği diyte devam edicem, yine de öyle mi olur dersin?
ben de deli gibi yememiştim:) ayça kayanın diyetini yapmıştımsen bilirsin karar senn 2 günlük diyetler de var onlara da bakabilirsin
hmmm sağol canım, ya hep ya hiç olcak yani, sanırım düşünmem lazım![]()
aslında ayça kaya iyi ve etkili ben bi haftada 2 kilo verdm ama regl sebebiyle bi duraklama yaşadım o sebeple hızlanmak için bunu yapıcam bence yine alırım ama 3 kilo versem 1ini geri alsam 2 kilo vermek de yeter yeterki görmediğim rakamları göreyim![]()
ya işte onda da yağız tost falan dio ya, ben takılıyorum öyle yerlerde. evde olsam yaparım die düşünüyorum. peki sen de calısıosun galiba di mi? sen nasıl hallediyorsun?
et gününü atladın mı:)merhaba arkadaşlar
benim bugün 3.günüm yani meyve günüm.dün sabah ve öğle öğünlerinde salata yedim.ama akşam 1 yemek kaşığı pırasa ve 1 yemek kaşığı kereviz yedim.bugün meyve günü.sabah 1'er adet elma,portakal,kivi ve yarım armut yedim.birazdan öğlen yemeğine çıkarım.malum yine aynı menü.ama göbeğimin indiğini görünce çok mutlu oluyorum.bakalım c.tesi sabahı kaç kilo çıkıcam.
daha önce yaptığım farklı versiyonda yumurtayla başlamıştım çok etkilenmedim bu kez yaparken yoğurtla birlikte tüketicem ama meyveden korkmuyo değilimevet olabilir cnm :) ama dediğim gibi meyve ve yumurta korkutucuu :))
listede yenilebileceği söyleniyo ama illaki birini seçme kuralı varsa kurallar çiğnenmek içindiryumurtayla yoğurt olabilir yanii öylemii :) bencede olsa fena olmaz çnkü alerji filan oluruz maz allah :)) yarın meyve günüm bakalım nolcaak :)